Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny,mam nadzieję,ze domek wypali a ja ma dla Was propozycję...wieziemy swoje 2 psy do Krakowa około 15 lutego może połączymy siły i z naszymi psiakami pojedzie także Czaczi?Będzie taniej dla wszystkich...co o tym sądzicie?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła do mnie tamb i wiem, że jest problem z wizytą przedadopcyjną. Ja mogłabym tam jutro podjechać, bo dysponuję samochodem, ale musiałby znaleźć się ktoś drugi. Byłam już na wizytach przedadopcyjnych, ale jak do tej pory zawsze z tamb i sama się nie podejmuję iść, ponieważ to zbyt duża odpowiedzialność. Zawsze jest lepiej jak dwie osoby mogą skonsultować ze sobą wrażenia po wizycie.
Wpisałam na wątku krakowskim, żeby ktoś ze mną podjechał.

Posted

dorota!
zaoferowala sie juz Topi wczoraj. dzis wyslalam jej namiary na pana Krzysztofa. maja sie umowic na jutro wieczor. jesli wiec moglabys polaczyc sily z Topi, byloby super!

ja jestem dzis na dogo sekunde, jutro bede popoludniu. prosze o tel jakby co do mnie 506 636 242.

Romka, dzieki za info. jednak czekac 2 tyg to sporo, bo 150zl za hotel. sadze, ze taniej bedzie wyslac go szybciej, wyjdzie na to samo, na moje oko, a pies juz w ds bedzie.
poza tym pan K prawdopodobnie sam dojedzie do Sylwii lub polowe drogi conajmniej.

to tak na oko, wszystko jeszcze niepewne, dopoki wizyty nie bedzie i nie pogadam z panem, czy dojedzie, czy jednak nie.
dam znac jakby co.

Posted

dorota1 napisał(a):
Dzwoniła do mnie tamb i wiem, że jest problem z wizytą przedadopcyjną. Ja mogłabym tam jutro podjechać, bo dysponuję samochodem, ale musiałby znaleźć się ktoś drugi. Byłam już na wizytach przedadopcyjnych, ale jak do tej pory zawsze z tamb i sama się nie podejmuję iść, ponieważ to zbyt duża odpowiedzialność. Zawsze jest lepiej jak dwie osoby mogą skonsultować ze sobą wrażenia po wizycie.
Wpisałam na wątku krakowskim, żeby ktoś ze mną podjechał.

Dorotko bardzo dziękuję daj znać na Pw czy już kogoś masz,jak nie Irenaka już się zgłosiła...i powiedziała,że zrobi wizytę...

Posted

Jestem umówiona z Panem Krzystofem na jutro o godz. 20.00.
Obszernych relacji się nie spodziewajcie,
ale zaraz po powrocie coś Wam napiszę.
Ciotki,
trzymać kciuki moooooocno.

Posted

[quote name='marta0731']Może Pan K. akurat uprawia jogging i Topi za nim biegnie ;););)[/QUOTE]
Baaaardzoo smieszne :lol::lol:
Ciotki - domek OK :lol::lol:

Posted

tak. rozmawialam wczoraj z Topi, ktora do mnie zadzwonila. chyba z godzine gadalysmy :) a tz, jak zwykle zaczal sciagac jakies gry i mnie zablokowal, w najwazniejszym momencie. ;/

Dom naprawde super, Topi byla oprowadzana po wszystkich pokojach! i ogrodzie. Wszystko sie zgadza z informacjmi przez telefon.
Kot burek, dachowiec lasil sie od razu do Topi. Dom ogromny i widac, ze wszyscy zwierzolubni. W razie wakacji, wyjazdow, nigdy nie wyjezdzaja wszyscy na raz i Czaczi bedzie mial z kim zostac.

Topi podpisala standardowa umowe adopcyjna od razu (na moja prosbe, jak wsystko bedzie ok).
Wysle ja do sylwiaso, a ja to, co mam w domu tez wysle do Sylwii, ona wypisze i wysle do pana Krzysztofa poczta.
Dzis bedziemy sie kontaktowac z panem telefonicznie i umawiac transport.