Romka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dziewczyny,mam nadzieję,ze domek wypali a ja ma dla Was propozycję...wieziemy swoje 2 psy do Krakowa około 15 lutego może połączymy siły i z naszymi psiakami pojedzie także Czaczi?Będzie taniej dla wszystkich...co o tym sądzicie? Quote
dorota1 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dzwoniła do mnie tamb i wiem, że jest problem z wizytą przedadopcyjną. Ja mogłabym tam jutro podjechać, bo dysponuję samochodem, ale musiałby znaleźć się ktoś drugi. Byłam już na wizytach przedadopcyjnych, ale jak do tej pory zawsze z tamb i sama się nie podejmuję iść, ponieważ to zbyt duża odpowiedzialność. Zawsze jest lepiej jak dwie osoby mogą skonsultować ze sobą wrażenia po wizycie. Wpisałam na wątku krakowskim, żeby ktoś ze mną podjechał. Quote
kora78 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 dorota! zaoferowala sie juz Topi wczoraj. dzis wyslalam jej namiary na pana Krzysztofa. maja sie umowic na jutro wieczor. jesli wiec moglabys polaczyc sily z Topi, byloby super! ja jestem dzis na dogo sekunde, jutro bede popoludniu. prosze o tel jakby co do mnie 506 636 242. Romka, dzieki za info. jednak czekac 2 tyg to sporo, bo 150zl za hotel. sadze, ze taniej bedzie wyslac go szybciej, wyjdzie na to samo, na moje oko, a pies juz w ds bedzie. poza tym pan K prawdopodobnie sam dojedzie do Sylwii lub polowe drogi conajmniej. to tak na oko, wszystko jeszcze niepewne, dopoki wizyty nie bedzie i nie pogadam z panem, czy dojedzie, czy jednak nie. dam znac jakby co. Quote
Romka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 dorota1 napisał(a):Dzwoniła do mnie tamb i wiem, że jest problem z wizytą przedadopcyjną. Ja mogłabym tam jutro podjechać, bo dysponuję samochodem, ale musiałby znaleźć się ktoś drugi. Byłam już na wizytach przedadopcyjnych, ale jak do tej pory zawsze z tamb i sama się nie podejmuję iść, ponieważ to zbyt duża odpowiedzialność. Zawsze jest lepiej jak dwie osoby mogą skonsultować ze sobą wrażenia po wizycie. Wpisałam na wątku krakowskim, żeby ktoś ze mną podjechał. Dorotko bardzo dziękuję daj znać na Pw czy już kogoś masz,jak nie Irenaka już się zgłosiła...i powiedziała,że zrobi wizytę... Quote
dorota1 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Z tego co napisała kora78, wynika, że idzie tam już Topi, więc ja raczej nie będę potrzebna. Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Czaczuchna już wszystko wie że jedzie do domku!!!Ja tylko trzymam kciuki i czekam na wieści!!! Quote
Topi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jestem umówiona z Panem Krzystofem na jutro o godz. 20.00. Obszernych relacji się nie spodziewajcie, ale zaraz po powrocie coś Wam napiszę. Ciotki, trzymać kciuki moooooocno. Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Czeka cały "lasek"i trzyma kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 no czekamy. mialo byc o 20stej, wiec wizyta trwa na pewno. sylwia, a polowe drogi moglabys go zawiezc w tym tyg? jakby pan powiedzial,ze pol drogi dojedzie? Quote
marta0731 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Siedzę na szpilach ;) Kora Ty będziesz miała jakieś skróty chociaż telefoniczne od razu? Quote
kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 nie wiem.. nr podalam, ale cisza jest. Quote
marta0731 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='kora78']nie wiem.. nr podalam, ale cisza jest.[/QUOTE] Może Pan K. akurat uprawia jogging i Topi za nim biegnie ;););) Quote
kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 uszzzzzzzzzzz no.... jajo zniese! Quote
kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='malawaszka']to zadzwoń[/QUOTE] nie mam tel do Topi!! Quote
Topi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='marta0731']Może Pan K. akurat uprawia jogging i Topi za nim biegnie ;););)[/QUOTE] Baaaardzoo smieszne :lol::lol: ****************************** Ciotki - domek OK :lol::lol: Quote
Onaa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Czyli co pakujemy Czacziego i w drogę :multi:. Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
kora78 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 tak. rozmawialam wczoraj z Topi, ktora do mnie zadzwonila. chyba z godzine gadalysmy :) a tz, jak zwykle zaczal sciagac jakies gry i mnie zablokowal, w najwazniejszym momencie. ;/ Dom naprawde super, Topi byla oprowadzana po wszystkich pokojach! i ogrodzie. Wszystko sie zgadza z informacjmi przez telefon. Kot burek, dachowiec lasil sie od razu do Topi. Dom ogromny i widac, ze wszyscy zwierzolubni. W razie wakacji, wyjazdow, nigdy nie wyjezdzaja wszyscy na raz i Czaczi bedzie mial z kim zostac. Topi podpisala standardowa umowe adopcyjna od razu (na moja prosbe, jak wsystko bedzie ok). Wysle ja do sylwiaso, a ja to, co mam w domu tez wysle do Sylwii, ona wypisze i wysle do pana Krzysztofa poczta. Dzis bedziemy sie kontaktowac z panem telefonicznie i umawiac transport. Quote
Recommended Posts