Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak masz na pw to klikasz na fotke i dajesz= zapisz, albo pobierz wskazany plik, zapisz w pobranych rzeczach. itp. i jak juz masz u siebie to mozesz mailem wysylac.

co nic nie ma?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem głab przyznaje się bez bicia nie wstawię ale już załatwiłam dziś przesle Romcia!!!Czaczuchna piękny a ja Wam wyśle swoje co robiłam Czaczunia chodzi na spacerek bez smyczki!!!!!Kubraczek uprany, pachnący jeszcze mu nie będę zakładać bo jak zdjęłam to tak bardzo się cieszył skakał z radości jak przyjdą mrozy to mu założę !

Posted

super pomysl Sylwia, teraz cieplo, niech nie nosi, niech oddycha cialko :)

na spacerki bez smyczy? a z kim? ze wszystkimi? i nie ucieka nikomu?
moze lepiej, zeby chodzil na smyczy, zeby sie uczyl nie ciagnac? jak u niego? poprawilo sie z tym ciagnieciem?

i mam pytanie o zabawy, jak Czaczi lubi, jak umie sie bawic, a jak nie umie? biega za patykami? bawi sie psimi zabawkami piszczacymi? skacze do podniesionego w reku kija? jak cos ma to oddaje, czy trzeba go ganiac w kolko?

Posted

doszla kasa za bazarek jakis stary ksiazkowy moj, plus 5zl bedzie za ogloszenia, jakie robilam innemu psu.

wykupie pakiet za 15zl ogloszeniowy na jakims bazarku, full wypas.

w srode konczy sie niewyroznione allegro, z 40 obejrzeniami zaledwie :( to zawsze robi fiorsteinbock. Czacziemu i Belli. koszt tak maly,ze place sama.

dopisalam deklaracje stala od Grubej Berty 30zl, ktore juz dostalam niecale 2 tyg temu- to bedzie do oplaty 22 stycznia doliczona jako stala :) dziekuje!! :)

Dzis Czaczi wyslany do ogloszenia, wszystko sie udalo. mam tylko dopisac, jak chodzi na smyczy? dzisiaj

Posted

Czaczuchna troszkę ciągnie bo to duży pies a i wolnosci pragnie!nie bawi się zabawkami czsami lubi sie pobawić z wybranymi psiakami! nie zawsze biega za kijkiem szybciej za kiełbaską!

Posted

heheheheeee

ale on przytyl!!!!!
i zarosl!!

ok, zaraz szybko wysylam to info o smyczy. napisze, ze...dobrze chodzi na smyczy. nie napisze,ze ciagnie, to bede w tel mowic. nie napisze, ze ladnie- tylko dobrze. albo ogolnie0 umie chodzic na smyczy

Posted

mnie sie podoba bardziej pierwsze zdjecie :)

moze wyslac je do gazety? czy za ciemne bedzie? ale gazeta kolorowa.
na drugim ma leb na ciemnym tle, tym brazie, moze nie byc dobrze widac. ale jest lepsze, bo widac jego tulow tez.

naprawde bardzo juz zarosl, strzyzenie bylo w pazdzierniku. 3 mce to juz sporo. dobrze, bo mu cieplej. ja zaluje jednak, ze nie mamy foty takiej, jak ogolony ladny, jak stoi bokiem. tylko takie sa ze schronu, a tam sceneria brzydka. wiecie, jak psy na wystawach, bokiem sylwetka, leb profil, ogon. albo leb w strone aparatu.
teraz to juz po ptakach.

mam papiery jakis czas- niedlugi wypisane juz na sylwie. trzymam je sobie w domu, potem bede je wysylac, jak sie ds znajdzie. czy teraz wyslac do sylwii? zeby ona z ds pozniej umowe spisywala??

musze zerknac, kiedy szczepienie mial na wscieklizne

Belle trzeba bedzie szczepic niedlugo, jakos w marcu.

Sylwia, a to odrobaczenie Czacziego, tez bylo pojedyncze... kurcze, czy bylo skuteczne? po schronie powinno sie go porzadnie przeczyscic z robali. moze tez luty0marzec go machniemy porzadnie, podwojnie, jesli ds nie bedzie?

Posted

taki wstepnie jest tekst do ogloszenia w gazecie krakowskiej, ktore bedzie za 3 tyg

Czaczi to piękny, około 4-letni, duży pies podobny do sznaucera olbrzyma. Jest psem tak idealnym, że aż trudno uwierzyć, że od trzech lat, czeka na dom. Jest bardzo łagodny, może zamieszkać w domu z innymi zwierzętami. Czas spędzony z człowiekiem to sens życia Czacziego, tylko wtedy jest spełniony i szczęśliwy. Każdy kolejny rok bez swojego człowieka to czas stracony, zarówno dla psa , jak i dla osoby, która mogłaby go mieć ale o jego istnieniu nie wie. Dzięki ogłoszeniu, może komuś zabije serce i zechce łagodnego olbrzyma, przyjąć do swego domu. A olbrzym odwzajemni się psią wiernością i będzie majestatycznie kroczył u boku opiekuna, dumny, że wreszcie jest dla kogoś ważny.

Posted

Może się uda, że będzie w gazecie wcześniej. Muszą się najpierw ukazać ogłoszenia już wysłane a wtedy wyślę kolejne ( w tym Czaciego). Drukują jak jest wolne miejsce, czasami codziennie, czasem są przerwy. Musi się ukazać pięć ogłoszeń psich i jedno kocie i wtedy wysyłam następnych biedaków.

Posted

dziekuje tamb stokrotnie!!!

ja bym dodala a w tym tekscie, ze on lubi ruch i zabawe. on jest zwawym psem. i ze lubi dzieci w kazdym wieku. to fajny pies rodzinny.

mialam myslec dokladnie pozniej, jak to ujac. Ale jak juz tu jestes to wkleje tutaj i pomysle na szybko... :)

Czaczi to piękny, około 4-letni, duży pies podobny do sznaucera olbrzyma. Jest psem tak idealnym, że aż trudno uwierzyć, że od trzech lat, czeka na dom. Jest bardzo łagodny, może zamieszkać w domu z innymi zwierzętami. Czaczi lubi dzieci w każdym wieku, chętnie się bawi i biega, byłby świetnym psem rodzinnym. Czas spędzony z człowiekiem to sens życia Czacziego, tylko wtedy jest spełniony i szczęśliwy. Każdy kolejny rok bez swojego człowieka to czas stracony, zarówno dla psa , jak i dla osoby, która mogłaby go mieć ale o jego istnieniu nie wie. Dzięki ogłoszeniu, może komuś zabije serce i zechce łagodnego olbrzyma, przyjąć do swego domu. A olbrzym odwzajemni się psią wiernością i będzie majestatycznie kroczył u boku opiekuna, dumny, że wreszcie jest dla kogoś ważny.

to jedno zdanie dodalam: Czaczi lubi dzieci w każdym wieku, chętnie się bawi i biega, byłby świetnym psem rodzinnym.

moze tak byc?

a fotke tamb masz jedna Nugata, drugiego psa z tego watku. zrobie porzadek w 1 poscie po wekendzie, bo wtedy juz wszystko z Nugatem bedzie jasne :) ta fota na trawie, jak stoi. to inny pies, podobny

moze zamiast iej wez fote ktoras z tych z gory? takie nowe 2 ladne sa :)
albo z 1 posta, jak siedzi na trawie z jezorem na wierzchu, to jest Czaczi