agata51 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Obiecałam sobie, że już nie będę wchodzić na nowe wątki, ale nie wytrzymałam. A jak zobaczyłam Czacziego w schronowej budzie, to już całkiem przepadłam - toż to klon Mixera. Jutro poczytam wątek. Quote
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ja Cię doskonale rozumiem. Ja też nie mogłam przejść obok smutasków, bo przypominają mi moją psinkę, też pięknotę :loveu:. Tylko, że ona jest radosną dziewczyną, naszą "psią córeczką", członkiem rodziny, ulubienicą. Czaczi i Nugat nie zaznali rodzinnego ciepła :shake: Serce mi pęka jak patrzę na te ich pyszczki zza krat :-( Szukamy domów - po jednym dla każdego z nich. Quote
agata51 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 No to trzymam kciuki za te domy. Oby jakieś dobre serducha wypatrzyły i pokochały te cudne śnupy! Quote
UBOCZE Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jestem na wątku na zaproszenie kameralnej... Jeszcze nie przeczytałem wątku, ale jeśli tytuł aktualny, dajcie mi treść ogłoszeń, wybrane według uznania fotki oraz kontakt mail. i tel. Zamówię ogłoszenia na bazarku...;) Quote
kamilawa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Mnie też Kameralna zaprosiła :) Dzięki. Mogę pomóc w ogłoszeniach, ale widzę, że już UBOCZE mnie wyprzedził ;) Co mogę zrobić? Quote
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Kochani, dziękuję, że jesteście :) Kora pewnie dzisiaj na spacerku ze swoim maleństwem, mam nadzieję, że zajrzy tu wieczorkiem. Myślę, że spodoba jej się propozycja UBOCZE (był pierwszy) :) Bardzo za nią dziękujemy :loveu: Wymyślimy tylko jakiś nowy, krótki tekst dla Nugata i Czacziego, kora podrzuci zdjęcia i można ruszać! Szczególnie trudną sytuację ma Nugat. Jest cudownym psem, łagodnym i kontaktowym ale większość swojego życia spędził w schronie. Chcemy, żeby jak najszybciej znalazł dom. Jemu trzeba dać szansę, on po prostu o nią błaga. Dom z ogródkiem dla obu, to nasze marzenie. Psy nie mogą trafić na łańcuchy. Quote
kora78 Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 ojojoj! co za ruch sie zrobil!! dzieki kamerlana,ze porozsylalas!!!!!! :P tak, oczywiscie skorzystamy z ofertogloszeniowych, koniecznie. Nugat juz troche ogloszen ma, Czaczi nie ma nic aktualnego tekst do ogloszen jest w 1 poscie, chyba ze kazdy moze sobie odswiezyc, jak tylko ma ochote. fotki podesle w org rozmiarach, Ubocze podaj na pm maila, wysle dzis-jutro Quote
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Kora a ja Ci wysłałam nowe mini-tekściki. Coś trzeba zmienić w tych ogłoszeniach ;) A co z tym Allegro? Miało być ale... Quote
UBOCZE Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Już wysłałem swego maila na PW Kory. Przyklejam ze strony bazarku (zestaw ma 60 ogłoszeń): Czego potrzebujemy do zrealizowania pakietu ogłoszeń: 1. Tekstu ( najlepiej wersja długa i krótka) 2. Tytułu ogłoszenia 3. Zdjęć ( max. 5) 4. Kontaktu ( mail i telefon) 5. Informacji gdzie zwierzak przebywa 6. Informacji o szczepieniach, sterylizacjach itd. 7. Linku do wątku zwierzaka Quote
danka4u1 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Melduję się na watku na zaproszenie kameralnej. Przeczytałam pobieżnie posty i...jak większość nie mogę poradzić sobie z odróżnieniem psiaków: dla mnie nadal to dwupak, ale skoro mówicie, że różnią się... Banerka nie mogę już niestety zamieścić, ale postaram się porozsyłać zaproszenia na wątek. Im nas więcej ,tym psiaki mają większą szansę na dom. Quote
morepig Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 jestem cudne idę zmniejszać bannerki moje własne zeby ich zmieścić Quote
Zofija Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Cudne mordki- podobne do mojej pierwszej suni:) Quote
danka4u1 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Morepig, Zofija- dzięki za przybycie do Smutasków. Oby jak najszybciej przestały być smutne. Quote
danka4u1 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dzieki za przybycie do Smutasków....i tak pomylą Ci się psiaki:evil_lol::evil_lol:. Dla mnie nadal to dwupak, ale wtajemniczenie twierdzą, że nie..... :evil_lol: :evil_lol: Quote
amica Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='danka4u1']Dzieki za przybycie do Smutasków....i tak pomylą Ci się psiaki:evil_lol::evil_lol:. Dla mnie nadal to dwupak, ale wtajemniczenie twierdzą, że nie..... :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Faktycznie dwupak, ja jeszcze nie odróżniam psiaków. Jestem na zaproszenie wysłane na PW:) Bardzo dziękuję! W tej chwili tylko przejrzałam wątek, jutro prześledzę dokładniej historie psiaków! Quote
danka4u1 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 No i jaki tłum się robi u naszego psiego dwupaku...chłopaki zaraz przestaną być smutne. Tyle cioteczek- dziewczyn??!! A wujaszkowie ?? Poszukamy.. Quote
ranias Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Dziękuję za zaproszenie do brodziatych chłopaków. Faktycznie podobni jak braciszkowie.Zaczynamy akcję domek? Jak ktoś ma czas, bardzo proszę mi wyoślić umieszczanie banerków. Pozdrawiam wszystkich znajomych Smutasków- już chyba nie tak bardzo zasmuconych;-) Tylu gości z odwiedzinami...Coś chyba z tego będzie... Quote
Szarotka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Moze ich zaczac oglaszac?? sa takie ciotki co sa zdolne ........... Quote
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Oj, Smutasy muszą się teraz uśmiechać :) Wreszcie jacyś goście! Żeby wszyscy byli już wtajemniczeni, wyjaśnię, że: Nugat to starszy wesoły i przyjazny "przylepka" (ciut mniejszy od Czacziego) Czaczi, to ten młodziak, troszkę czupurny, troszkę jeszcze nieufny ale pełen energii (większy). Obaj chłopcy spędzają za dużo czasu w schronie. Moim zdaniem czas ich stamtąd zabrać. Sama mam podobną do Smutasków suczkę i wiem, że takie psy potrzebują przestrzeni, ruchu i ciągłego kontaktu z człowiekiem. Jak się da szansę Nugatowi i Czacziemu, to pokażą jakie z nich wspaniałe, inteligentne i wierne psy. Koreczko a ty przeczytałaś te moje nowe teksty do ogłoszeń? Mogą być jako wersja "dla leniwych" (mam tu na myśli potencjalnych czytelników). Możesz je podesłać wraz z fotkami i danymi UBOCZE? Szarotko, no właśnie trochę ogoszeń już jest i będzie dzięki pomocy UBOCZE :) Brak tylko Allegro. Quote
Szarotka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Niestety nie mam na allegro konta i wogole to sama mam zawsze problem z ogloszeniami. Jestem ciotka od agitacji ........ Quote
Recommended Posts