Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiecałam sobie, że już nie będę wchodzić na nowe wątki, ale nie wytrzymałam. A jak zobaczyłam Czacziego w schronowej budzie, to już całkiem przepadłam - toż to klon Mixera. Jutro poczytam wątek.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja Cię doskonale rozumiem. Ja też nie mogłam przejść obok smutasków, bo przypominają mi moją psinkę, też pięknotę :loveu:. Tylko, że ona jest radosną dziewczyną, naszą "psią córeczką", członkiem rodziny, ulubienicą. Czaczi i Nugat nie zaznali rodzinnego ciepła :shake: Serce mi pęka jak patrzę na te ich pyszczki zza krat :-(
Szukamy domów - po jednym dla każdego z nich.

Posted

Jestem na wątku na zaproszenie kameralnej...

Jeszcze nie przeczytałem wątku, ale jeśli tytuł aktualny, dajcie mi treść ogłoszeń, wybrane według uznania fotki oraz kontakt mail. i tel.
Zamówię ogłoszenia na bazarku...;)

Posted

Kochani, dziękuję, że jesteście :)
Kora pewnie dzisiaj na spacerku ze swoim maleństwem, mam nadzieję, że zajrzy tu wieczorkiem. Myślę, że spodoba jej się propozycja UBOCZE (był pierwszy) :) Bardzo za nią dziękujemy :loveu:
Wymyślimy tylko jakiś nowy, krótki tekst dla Nugata i Czacziego, kora podrzuci zdjęcia i można ruszać!
Szczególnie trudną sytuację ma Nugat. Jest cudownym psem, łagodnym i kontaktowym ale większość swojego życia spędził w schronie. Chcemy, żeby jak najszybciej znalazł dom. Jemu trzeba dać szansę, on po prostu o nią błaga. Dom z ogródkiem dla obu, to nasze marzenie. Psy nie mogą trafić na łańcuchy.

Posted

ojojoj! co za ruch sie zrobil!!
dzieki kamerlana,ze porozsylalas!!!!!! :P

tak, oczywiscie skorzystamy z ofertogloszeniowych, koniecznie.
Nugat juz troche ogloszen ma, Czaczi nie ma nic aktualnego

tekst do ogloszen jest w 1 poscie, chyba ze kazdy moze sobie odswiezyc, jak tylko ma ochote.

fotki podesle w org rozmiarach, Ubocze podaj na pm maila, wysle dzis-jutro

Posted

Już wysłałem swego maila na PW Kory.
Przyklejam ze strony bazarku (zestaw ma 60 ogłoszeń):

Czego potrzebujemy do zrealizowania pakietu ogłoszeń:
1. Tekstu ( najlepiej wersja długa i krótka)
2. Tytułu ogłoszenia
3. Zdjęć ( max. 5)
4. Kontaktu ( mail i telefon)
5. Informacji gdzie zwierzak przebywa
6. Informacji o szczepieniach, sterylizacjach itd.
7. Linku do wątku zwierzaka

Posted

Melduję się na watku na zaproszenie kameralnej. Przeczytałam pobieżnie posty i...jak większość nie mogę poradzić sobie z odróżnieniem psiaków: dla mnie nadal to dwupak, ale skoro mówicie, że różnią się...
Banerka nie mogę już niestety zamieścić, ale postaram się porozsyłać zaproszenia na wątek. Im nas więcej ,tym psiaki mają większą szansę na dom.

Posted

Dzieki za przybycie do Smutasków....i tak pomylą Ci się psiaki:evil_lol::evil_lol:. Dla mnie nadal to dwupak, ale wtajemniczenie twierdzą, że nie..... :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Dzieki za przybycie do Smutasków....i tak pomylą Ci się psiaki:evil_lol::evil_lol:. Dla mnie nadal to dwupak, ale wtajemniczenie twierdzą, że nie..... :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Faktycznie dwupak, ja jeszcze nie odróżniam psiaków.
Jestem na zaproszenie wysłane na PW:) Bardzo dziękuję! W tej chwili tylko przejrzałam wątek, jutro prześledzę dokładniej historie psiaków!

Posted

Dziękuję za zaproszenie do brodziatych chłopaków. Faktycznie podobni jak braciszkowie.Zaczynamy akcję domek? Jak ktoś ma czas, bardzo proszę mi wyoślić umieszczanie banerków. Pozdrawiam wszystkich znajomych Smutasków- już chyba nie tak bardzo zasmuconych;-) Tylu gości z odwiedzinami...Coś chyba z tego będzie...

Posted

Oj, Smutasy muszą się teraz uśmiechać :) Wreszcie jacyś goście!
Żeby wszyscy byli już wtajemniczeni, wyjaśnię, że:

Nugat to starszy wesoły i przyjazny "przylepka" (ciut mniejszy od Czacziego)
Czaczi, to ten młodziak, troszkę czupurny, troszkę jeszcze nieufny ale pełen energii (większy).

Obaj chłopcy spędzają za dużo czasu w schronie. Moim zdaniem czas ich stamtąd zabrać. Sama mam podobną do Smutasków suczkę i wiem, że takie psy potrzebują przestrzeni, ruchu i ciągłego kontaktu z człowiekiem. Jak się da szansę Nugatowi i Czacziemu, to pokażą jakie z nich wspaniałe, inteligentne i wierne psy.

Koreczko a ty przeczytałaś te moje nowe teksty do ogłoszeń? Mogą być jako wersja "dla leniwych" (mam tu na myśli potencjalnych czytelników). Możesz je podesłać wraz z fotkami i danymi UBOCZE?

Szarotko, no właśnie trochę ogoszeń już jest i będzie dzięki pomocy UBOCZE :)
Brak tylko Allegro.