Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ono jest niewyraźne, a Czaczi jest śliczny - nie jest czarną plamą z białym glitem tylko jest ładnym psem, ale póki co to możemy to widzieć tylko oczami wyobraźni - mam nadzieję, że Łowiczanki pomogą ze zdjęciami

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka, przy okazji poprosze, byc na swojej stronie sznupkowej zmienila u Czacziego walbrzych- na jakies wieksze miasto, on teraz pod lowiczem. to moze lodz? albo wroclaw chociaz.
z mojego zad... nikt go nie bedzie chcial bawic sie w transporty i od razu go sobie odpusci i wybierze innego, blizej

ale wiem,ze w lodzkim tez psy nie ida jakos.. to moze wroclaw??

powsylam pm do lowiczanek, moze pomoga z fotkami :)

Posted

kora78 napisał(a):
malawaszka, przy okazji poprosze, byc na swojej stronie sznupkowej zmienila u Czacziego walbrzych- na jakies wieksze miasto, on teraz pod lowiczem. to moze lodz? albo wroclaw chociaz.
z mojego zad... nikt go nie bedzie chcial bawic sie w transporty i od razu go sobie odpusci i wybierze innego, blizej

ale wiem,ze w lodzkim tez psy nie ida jakos.. to moze wroclaw??

powsylam pm do lowiczanek, moze pomoga z fotkami :)

Pomożemy już to obiecałam Malawaszce...a Czaczi cudny widziałam go wczoraj ,super łagodny psiak,super!

Posted

wlasnie. myslalam,ze jak on taki fajny to cyk cyk i domek bedzie. przed swietami
a teraz grudzien juz martwy, trzeba czekac do stycznia

kasy mam do konca stycznia dla niego. chociaz tyle spokoju.

Posted

kora78 napisał(a):

zmieniłam na okolice Łodzi - Wa-wa blisko

Posted

kora78 napisał(a):
one u mnie na strychu leza. jeszcze cala sterta tej fantastyki chorej, ojca. brrrr

pamietaj o swoich spodniach!!!!

Na fantastykę może też się znajdą chętni ;)
A o spodniach pamiętam, zawsze rano zakładam:eviltong:
A poważnie - jak bedzie trzeba Czacziemu czy Belli to je "odkurzę":evil_lol:

Posted

dziekujey za zyczenia! oby sie spelnily!!!
zwlaszcza te, dla psow. bo ludzie sobie jakos poradza ;)

zrobilam bazarek ogloszeniowy dla Czacziego, dochod wyniesie 20zl, jak sie obrobie.

Posted

dorobilam ogloszen kilka"

psy.pl
pineska
przygarnijzwierzaka
eoferty
rozglos
top ogloszenia
cwirek
dajogloszenie
polskastrefa.eu
adopcjapsa
przytulpsa
kokosy
kupiepsa
zwierzeta.swiatogloszen
neeon
petsy
petworld

Posted

sluchajcie zainteresowani Nugatem:

rozmawialam dzis z sylwiaso o nim, o jego hotelowaniu u niej.
jest szansa zdobycia- przekierowania uzbieranej kaski z naszej innej suni, na dt u ZuziM, ktora tam na ds zostaje. zostalo po Buni ok 300zl. jednorazowo.
moze udaloby sie to przeznaczyc na Nugata. byloby na transport do sylwiaso, jak w morde strzelil...

ale nie ma szans na przyjecie go tam teraz, nie ma szans na przyjecie go po Czaczim, gdy ds znajdzie. bo walbrzyszaki moga 1 kojec miec na stale. mam tam jeszcze Belle. z mojego banerka.
dopiero, gdy oba pst ds znajda, bedzie mozna wiezc tam Nugata. koszt bedzie okolo 320zl miesiecznie za hotel.
bo mialo byc za hotel Czacziego i Belli 300zl, ale sylwiaso 3 mce mogla od siebie dokladac jakby 50zl deklaacji, wiec placilismy 250zl. a od nowego roku dodatkowo jest podwyzka, zeby zroznicowac cene psow malych i duzych, bo maly nie zje tyle, co duzy, choc kojec ma taka sama wielkosc.

wiec Nugat moze jechac na hotel dopiero, gdy 2 moje psy tam, ds znajda koszt 320zl miesiecznie.

chyba,ze iny hotel znajdziecie, to uda sie czesc z tych 300zl Buni przekazac na Nugata. ja od razu moge 20zl stalej na niego dac.
kto sie podejmie walczyc teraz o inny hotel i deklaracje?????????????????????????????

Posted

mam do rozdysponowania 32,50 na Czacziego lub Belle. zaleznie od potrzeb. poczekamy na wyniki Belli i zdecydujemy. tymczasowo przekazuje Czacziemu, ale moze bede zmuszona mu zabrac i dac suni....

kto daje i zabiera.....:(

a po nowym roku moze sprobujemy zrobic ogloszenia w gazecie jakies platne znow....

Posted

kora78 napisał(a):
Ty zapytaj :)

Jutro zadzwonię ;)

A kasa czy dla Belli czy dla Czacza... Zależy której psince będzie bardziej potrzebne, Ty Kora masz rozkaz od naszej wspaniałej Anonimowej Darczyni rozdysponować na wałbrzyskie psiaki, któremu bedzie trzeba ten dostanie