malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 no ono jest niewyraźne, a Czaczi jest śliczny - nie jest czarną plamą z białym glitem tylko jest ładnym psem, ale póki co to możemy to widzieć tylko oczami wyobraźni - mam nadzieję, że Łowiczanki pomogą ze zdjęciami Quote
kora78 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 malawaszka, przy okazji poprosze, byc na swojej stronie sznupkowej zmienila u Czacziego walbrzych- na jakies wieksze miasto, on teraz pod lowiczem. to moze lodz? albo wroclaw chociaz. z mojego zad... nikt go nie bedzie chcial bawic sie w transporty i od razu go sobie odpusci i wybierze innego, blizej ale wiem,ze w lodzkim tez psy nie ida jakos.. to moze wroclaw?? powsylam pm do lowiczanek, moze pomoga z fotkami :) Quote
Romka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 kora78 napisał(a):malawaszka, przy okazji poprosze, byc na swojej stronie sznupkowej zmienila u Czacziego walbrzych- na jakies wieksze miasto, on teraz pod lowiczem. to moze lodz? albo wroclaw chociaz. z mojego zad... nikt go nie bedzie chcial bawic sie w transporty i od razu go sobie odpusci i wybierze innego, blizej ale wiem,ze w lodzkim tez psy nie ida jakos.. to moze wroclaw?? powsylam pm do lowiczanek, moze pomoga z fotkami :) Pomożemy już to obiecałam Malawaszce...a Czaczi cudny widziałam go wczoraj ,super łagodny psiak,super! Quote
mamanabank Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Odpisałam już na PW. Uwierzcie, mamy max dobrej woli i spróbujemy pomóc ale nie wyrabiamy z czasem... Quote
kora78 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 wlasnie. myslalam,ze jak on taki fajny to cyk cyk i domek bedzie. przed swietami a teraz grudzien juz martwy, trzeba czekac do stycznia kasy mam do konca stycznia dla niego. chociaz tyle spokoju. Quote
Romka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 DogAngel i Camisiowa wybierają się do Sylwii i wiedzą,ze trzeba zrobic zdjęcia...my zawsze chętnie pomagamy,tylko czasu brak... Quote
kora78 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 zaplacilam za hotelik Czacziego za okres 22.11- 21.12 250zl Quote
marta0731 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nie zawsze pies znajduje dom w jeden dzień, tydzień, miesiąc......... Ale Czaczi znajdzie szybko:razz: Śliczna ta mordka opluta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 kora78 napisał(a):malawaszka, przy okazji poprosze, byc na swojej stronie sznupkowej zmienila u Czacziego walbrzych- na jakies wieksze miasto, on teraz pod lowiczem. to moze lodz? albo wroclaw chociaz. zmieniłam na okolice Łodzi - Wa-wa blisko Quote
kora78 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 no i bazar moj ksiazkowy przyniesie 60zl Czacziemu :) Quote
marta0731 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 kora78 napisał(a):no i bazar moj ksiazkowy przyniesie 60zl Czacziemu :) Mamusiowe książki się przydały ;) Trzeba więcej tam mieszkanie przeszperać:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
kora78 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 one u mnie na strychu leza. jeszcze cala sterta tej fantastyki chorej, ojca. brrrr pamietaj o swoich spodniach!!!! Quote
marta0731 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 kora78 napisał(a):one u mnie na strychu leza. jeszcze cala sterta tej fantastyki chorej, ojca. brrrr pamietaj o swoich spodniach!!!! Na fantastykę może też się znajdą chętni ;) A o spodniach pamiętam, zawsze rano zakładam:eviltong: A poważnie - jak bedzie trzeba Czacziemu czy Belli to je "odkurzę":evil_lol: Quote
kameralna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Cioteczki Drogie - radosnych, ciepłych od serdeczności Świąt Wam życzę :) Niech wszystkie nasze zwierzaki znajdą swoje domy i ludzi z sercami przepełnionymi miłością :) Quote
kora78 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 dziekujey za zyczenia! oby sie spelnily!!! zwlaszcza te, dla psow. bo ludzie sobie jakos poradza ;) zrobilam bazarek ogloszeniowy dla Czacziego, dochod wyniesie 20zl, jak sie obrobie. Quote
kora78 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 dorobilam ogloszen kilka" psy.pl pineska przygarnijzwierzaka eoferty rozglos top ogloszenia cwirek dajogloszenie polskastrefa.eu adopcjapsa przytulpsa kokosy kupiepsa zwierzeta.swiatogloszen neeon petsy petworld Quote
kora78 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 sluchajcie zainteresowani Nugatem: rozmawialam dzis z sylwiaso o nim, o jego hotelowaniu u niej. jest szansa zdobycia- przekierowania uzbieranej kaski z naszej innej suni, na dt u ZuziM, ktora tam na ds zostaje. zostalo po Buni ok 300zl. jednorazowo. moze udaloby sie to przeznaczyc na Nugata. byloby na transport do sylwiaso, jak w morde strzelil... ale nie ma szans na przyjecie go tam teraz, nie ma szans na przyjecie go po Czaczim, gdy ds znajdzie. bo walbrzyszaki moga 1 kojec miec na stale. mam tam jeszcze Belle. z mojego banerka. dopiero, gdy oba pst ds znajda, bedzie mozna wiezc tam Nugata. koszt bedzie okolo 320zl miesiecznie za hotel. bo mialo byc za hotel Czacziego i Belli 300zl, ale sylwiaso 3 mce mogla od siebie dokladac jakby 50zl deklaacji, wiec placilismy 250zl. a od nowego roku dodatkowo jest podwyzka, zeby zroznicowac cene psow malych i duzych, bo maly nie zje tyle, co duzy, choc kojec ma taka sama wielkosc. wiec Nugat moze jechac na hotel dopiero, gdy 2 moje psy tam, ds znajda koszt 320zl miesiecznie. chyba,ze iny hotel znajdziecie, to uda sie czesc z tych 300zl Buni przekazac na Nugata. ja od razu moge 20zl stalej na niego dac. kto sie podejmie walczyc teraz o inny hotel i deklaracje????????????????????????????? Quote
kora78 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 ogloszenia dla Nugata: pineska przygarnij zwierzaka kokosy neeon psy.pl rozglos petsy petworld cwirek Quote
marta0731 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A hotel u ZuziM??? Jest bliżej, nie będzie tak wielkich kosztów transportu............... Pytałaś jej? Quote
kora78 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 mam do rozdysponowania 32,50 na Czacziego lub Belle. zaleznie od potrzeb. poczekamy na wyniki Belli i zdecydujemy. tymczasowo przekazuje Czacziemu, ale moze bede zmuszona mu zabrac i dac suni.... kto daje i zabiera.....:( a po nowym roku moze sprobujemy zrobic ogloszenia w gazecie jakies platne znow.... Quote
marta0731 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 kora78 napisał(a):Ty zapytaj :) Jutro zadzwonię ;) A kasa czy dla Belli czy dla Czacza... Zależy której psince będzie bardziej potrzebne, Ty Kora masz rozkaz od naszej wspaniałej Anonimowej Darczyni rozdysponować na wałbrzyskie psiaki, któremu bedzie trzeba ten dostanie Quote
kora78 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 wiem :) ale z bella na teraz- nie wiadomo co. trzeba czekac na wyniki ciesze sie,ze mamy regularne wsparcie kogos spoza walbrzycha :) ze nie jestesmy same Quote
kora78 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 podbijam kto deklaruje pieniadze na Nugata? stale lub jednorazowe. szacujemy koszty!! Quote
Recommended Posts