Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czaczi bedzie mial caly pakiet ogloszen bo mu wykupilam. Skoro nie ma kasy na hotel to tzreba go szybko z tego hotelu usunac ;)
Tekst napisze sama tylko powiedzcie mi ktore zdjecia dawac.
Namiary na ciebie Kora beda.

Posted

dzieki za pakiecik :)

foty ja zawsze daje: tytulowe w kubraku, jak stoi w calej krasie
jak siedzi na trawie, na dupsku, w schronie po czesaniu, a ty go trzymasz i on ma jezor na wierzchu
jak lezy na lawce z sylwia i sie bawi
zblizenia samego pyska jakies daje
u mnie w domu, jak lezy ze szczniakiem
u mnie w domu, na tle szarej szafy, jak on stoi
ew ze schronu, swiezo po goleniu w calej krasie, jak stoi z brudna broda

to najladniejsze, najwyrazniejsze fotki

ale skoro one nie chwytaja to moze inne trzeba.

Posted

Kora, te zdjęcia są bardzo ładne! Też je dodawałam do ogłoszeń. Portret Czacziego jest szczególnie piękny :) Jeśli jednak będą jeszcze bardziej "chwytliwe" fotki, dodam je do ogłoszeń. Myślę, że na tych obecnych doskonale widać, że Czaczi jest pięknym psem, kto szuka takiego sznaucerka, nie będzie się wahał :)

Posted

no te fotki wg mnie tez powinny wystrczyc. na lepsze nie ma co liczyc :(
tylko, jesli one nie chwytaja to ja jz nie wiem co...
trzeba poczekac, az ta odpowiednia osoba spojrzy na ogloszenie Czacziego. i tyle

lepszych sie ie wymysli. sa w roznych sytuacjach, z roznym tlem, trawa, szarosci. nie ma tylko w sniegu. sa zblizenia, sa pokazujace cala sylwetake
jest, jak siedzi, jak lezy, jak stoi, jak sie bawi z sylwia.

moze dobre by bylo wlasnie, jk stoi przy nodze czlowieka. w kubraku, na sniegu. biel- czern- czerwien. to byloby ladne :)))))))

Posted

O tak biel,czerń, czerwień byłoby pięknie tylko trzeba czasu aby zrobić sesję zdjęciową bo z Czaczuchną jedna osoba nie da rady!!Zrobił zdjęcie mój mąż nie jest za piękne bo on to antytalent do zdjęć!zrobione były cudne zdjęcia na trawce ja gdybym widziała takiego psa to bym zaraz go adoptowała!!!Kora wysyłam Ci zdjęcia na wp.bo teraz jak chce przesłać to wychodzą mi olbrzymy!wyślę Ci wszystkie!

Posted

dziekuje za fotki :)
wklejam je dla dziewczyn. ale do ogloszen to one sie nie nadaja :( za ciemne i niewyrazne.

ciotka sylwia, jak Ty Czacziego mierzylas??? chyba w calach, nie centymetrach :D hhahaah cieplo mu w dupsko za to :) ale po ulicy, w miescie wstyd z nim by mi bylo tak isc ;D hahah

siedze i sie smieje :D

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Myślę, że Czaczi było dobrze zmierzony - od obroży do zadka, ale zauważcie, jak ten kubrak jest uszyty, należałoby psa zmierzyć od karku, podciągnąć się nie da, bo blokują łapy. Tak się właśnie kupuje ciuchy bez przymiarki, to tak jakby kupić suknię ślubną na allegro...

Posted

on sie zsuwa z szyi tak? nie da sie podciagnac? a jak sie zeby na klacie ciasniej zapnie?

mamanabank, ja wasnie chcialam swoja suknie slubna na allegro wystawic, raz to zrobilam 2 lata temu i klapa. chyba jednak ludzie maja troche oleju w glowie i z allegro nie kupia ;)

dzis rozmawialam z ciocia Dogo07 przez tel o Czaczim, bo ona nie ma dostepu do neta jakis czas, jest w szpitalu. Mam wyslac om do tamb, ktora obiecala Dogo, ze jakiegos jej ulubienca w krakowskiej Wyborczej wystawi :)
i moze Nugata tez sie uda wcisnac :)

Posted

Czaczuś codziennie obsmarkaniec jest, łapę go żeby go wytrzeć a on ucieka:eviltong: bo myśli,że to zabawa ze ścierką ja już z tym aparatem nie daje rady tylko mu głupoty w głowie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tak jak pisze Mamanabank kubraka nie można podciągnąć bo łapy mu się blokują-szkoda!Jutro nowe fotki jak przyjadą cioteczki z Łowicza;) !

Posted

a to swintuch!!! ale obciach!! hahaha

fiorsteinbock mi rozjasnila te 2 fotki, jak Czaczi obsmarkany i Czaczi z Sylwia- pasujecie do siebie na bordowo :) w twarzowych odziankach :)

czekamy na fotki lowickich ciotek! na pewno bedzie piekna sesja do ogloszen, sesja na sniegu :)

Posted

a to, z oplutym pyskiem bedzie niewyrazne w ogloszeniach?
bo to z Sylwia wiem,ze nie ma szans.

przydalyby sie fajne fotki na sniegu, ze 3 sztuki, by do ogloszen dawac. ogloszenia to podstawa, bez tego on domu nie znajdzie.
prosze o dobre zdjecia :( to bardzo wazne