Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kora78']marta [B]ja tez myslalam, ze on w grudniu dom znajdzie najpozniej[/B] :( bo jest taki fajny.

ale teraz przed swietami a chyba marne szanse na adopcje.
ja sie troche podlamalam, mam Czacziego, Belle, Bunie i Brego w hotelach i pdt, nikt sie tak nimi nie przejmuje, jak ja.
odechciewa mi sie wszystkiego
jeszcze troche i wysiadam z dogo.[/QUOTE]

Optymistki! Po miesiącu dom dla czarnego nochala chcą znaleźć! Aczkolwiek nadziei tracić nie należy, bo cuda się zdarzają. Nawet te bożonarodzeniowe, chociaż w adwencie więcej wyrzuceń niż przygarnięć jest. Ciekawe... Czaczi, nie masz najgorzej, całuję w śnupę, kaskę wyślę lada dzień.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Optymistki! Po miesiącu dom dla czarnego nochala chcą znaleźć! Aczkolwiek nadziei tracić nie należy, bo cuda się zdarzają. Nawet te bożonarodzeniowe, chociaż w adwencie więcej wyrzuceń niż przygarnięć jest. Ciekawe... Czaczi, całuję w śnupę[/QUOTE]

My właśnie jesteśmy optymistki, bo Czaczi jest tak boski, ze musi domek znaleźć! Nieważne czy za tydzień czy miesiąc, ale znajdzie :)

Agata, a co to śnupa? W co Ty go całujesz? ;) Poprosze tłumaczenie na polski:evil_lol:

Posted

[quote name='Shania']
Nugacik hop...ciotka mysli o Tobie...echhh[/QUOTE]

Coś ta nasza Shania zakochana w Nugatku...:loveu: Może mu wątek osobny założy, żeby nie był w cieniu Czacziego, i miał większe szanse...:roll:
I się zajmie Nugatkiem:loveu::loveu::loveu:

Posted

marta, dobra mysl!!!
ja mam na glowie glownie czacziego, ale nugat zawsze byl mi blizszy, bo taki przytulak z niego.
ale jak tak dlugo bedzie to mi sil zabraknie na nugatka :( a hotel juz tak,czy siak bedzie dla nugata po 300zl :(

zmienilismy ciut allegro, tytul i jedno zdanie na koncu, ze ma tyle lat, ze jest lagodny i serdeczny. tra la la.

Posted

sylwia wsiakla. cisza w eterze. az sie boje, moze sie cos stalo?

zrobilam bazarek pizamkowy, link byl wyzej. marta pomagaj podnosic, pliss. juz jedna pizamka poszla. zostala tylko jedna. bedzie grozik dla Czcziego :)

Posted

[quote name='marta0731']Coś ta nasza Shania zakochana w Nugatku...:loveu: Może mu wątek osobny założy, żeby nie był w cieniu Czacziego, i miał większe szanse...:roll:
I się zajmie Nugatkiem:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Pomysł wspaniały! Tylko, co na to Shania?
Koruś, ja Cię bardzo proszę, nie uciekaj nam aniele! Czasami bywa trudniej ale nie martw się, w końcu wszystko się ułoży. Lecę podnieść bazarek ;)

Posted

cioteczki już jestem cholera dogo.mi nie szło!!!zrobiłam Czaczusiowi zdjęcie telefonem komórkowym Korunia doszło?wszystko u nas dobrze Czaczuchna biega w kubraczku!!!Miło mi Koruś że sie zamartwiłaś o mnie?!

Posted

Wysłąłam na nr.506.....ja myślałam,że to Ty mnie prosiłaś o zdjęcia ja mam teraz zmieniony aparat i nie mam numerów wszystkich bo one zapisały się w telefonie a nie na karcie i zrobił mi się bałagan! ktoś mnie prosił o zdjęcia Czacziego przy dorosłym człowieku?!to ja wysłałam cholera to ja już nic nie rozumiem!!!I jeszcze cioteczki u mnie jest problem z miejscem bo jak Czaczunio by pojechał do domku to na jego miejsce muszę włożyć Niunie która jest u mnie w letniaczku bo nie mam kojca przyjechała z interwencji Majqi i została u mnie i czeka na kojec!ja mam nadzieje,że zaraz domek znajdzie!

Posted

to ja prosilam o zdjecia. moj nr to 506 636 242
ale moj tel mms nie przyjmuje. trzeba wiec wyslac mailem normalnie. lucyna1981@wp.pl

a jak jego uszy? zajrzalas mu juz? czyste ma? nie ma grzybicy, jak bella miala? zeby pozniej on problemow nie mial, uszy trzeba czyscic zwilzonymi patyczkami. w kojcu najlepiej,zeby ci nie uciekal po calym ogrodzie.

Posted

prosze o ogloszenia takze dla Nugata!!!!

odnawiam ogloszenia, raczej ponawiam Czacziemu, ze starym tekstem, zeby nie bylo dubli.

owi
ojej
adopcjapsa
gumtree warszawa- wczoraj
pajeczyna
mam misia
psiamania
szerlok
eoferty
rozglos

na warszawe wszystko

Posted

Sylwia prosze o te 2 zdjecia na maila, dobrej jakosci. pliss

mamy kasy tylko na oplate hotelu przed sama Wigilia....

z bazarku od anonima jest uzbierane okolo 50zl, to bezie do oplaty za styczen, akurat na te nadwyzke. ale brak bedzie wciaz 170zl az!!

Posted

z plakatu powieszonego przeze mnie chyba w listopadzie lub pazdziernika w moim osiedlowym zoologicznym, dla Nugata. sa zerwane 2 nr tel
pytalam sprzedawczyni. ona taka jest tez za pomaganiem, za adopcjami, itp
ponoc raz zerwala babka zywotna, kol o50tki
potem maleznstwo tez takie. to malzenstwo cos mowilo,ze to chyba maly piesek. a pani mowila,ze wlasnie nie, bo wiekszy. zeby dzwonili to sie dowieda dokladnie.

bylam w zoologiku 2 dni temu.

i cisza, nikt nie dzwoni :(

w sumie to dzis mialam 2 gluche telefony ale jeden moj pies sie ukazal w Metro i moze sobie dzieci jaja robia...

Posted

Ciotki dajcie mi chwilę wczoraj pojechały do Francji te fotki(robili moi kuzyni) bo mój tel.i mojego męża jest popsuty dostaliśmy zastępcze i nie można z nich robić zdjęć!dziś mam dziecko bardzo chore jutro zrobię to wyśle aparatem!A uszy ma wg. mnie zdrowe zajrzałam są czyste nie trzepie głową to nie będę mu wodą czyścić bo przy -10 dostanie zapalenia!!A czyszczenie Czacziemu uszu nie jest takie proste jak się cioci Koruni wydaje!!!!

Posted

jutro koniec allegro, a 220 obejrzen...

robie wlasnie ogloszenia dla Nugata:

mammisia
psiamania
adopcja psa
morusek
ojej
szerlok
owi
olx
top ogloszenia