agata51 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='kora78']marta [B]ja tez myslalam, ze on w grudniu dom znajdzie najpozniej[/B] :( bo jest taki fajny. ale teraz przed swietami a chyba marne szanse na adopcje. ja sie troche podlamalam, mam Czacziego, Belle, Bunie i Brego w hotelach i pdt, nikt sie tak nimi nie przejmuje, jak ja. odechciewa mi sie wszystkiego jeszcze troche i wysiadam z dogo.[/QUOTE] Optymistki! Po miesiącu dom dla czarnego nochala chcą znaleźć! Aczkolwiek nadziei tracić nie należy, bo cuda się zdarzają. Nawet te bożonarodzeniowe, chociaż w adwencie więcej wyrzuceń niż przygarnięć jest. Ciekawe... Czaczi, nie masz najgorzej, całuję w śnupę, kaskę wyślę lada dzień. Quote
marta0731 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='agata51']Optymistki! Po miesiącu dom dla czarnego nochala chcą znaleźć! Aczkolwiek nadziei tracić nie należy, bo cuda się zdarzają. Nawet te bożonarodzeniowe, chociaż w adwencie więcej wyrzuceń niż przygarnięć jest. Ciekawe... Czaczi, całuję w śnupę[/QUOTE] My właśnie jesteśmy optymistki, bo Czaczi jest tak boski, ze musi domek znaleźć! Nieważne czy za tydzień czy miesiąc, ale znajdzie :) Agata, a co to śnupa? W co Ty go całujesz? ;) Poprosze tłumaczenie na polski:evil_lol: Quote
marta0731 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Shania'] Nugacik hop...ciotka mysli o Tobie...echhh[/QUOTE] Coś ta nasza Shania zakochana w Nugatku...:loveu: Może mu wątek osobny założy, żeby nie był w cieniu Czacziego, i miał większe szanse...:roll: I się zajmie Nugatkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
kora78 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 marta, dobra mysl!!! ja mam na glowie glownie czacziego, ale nugat zawsze byl mi blizszy, bo taki przytulak z niego. ale jak tak dlugo bedzie to mi sil zabraknie na nugatka :( a hotel juz tak,czy siak bedzie dla nugata po 300zl :( zmienilismy ciut allegro, tytul i jedno zdanie na koncu, ze ma tyle lat, ze jest lagodny i serdeczny. tra la la. Quote
kora78 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 sylwia wsiakla. cisza w eterze. az sie boje, moze sie cos stalo? zrobilam bazarek pizamkowy, link byl wyzej. marta pomagaj podnosic, pliss. juz jedna pizamka poszla. zostala tylko jedna. bedzie grozik dla Czcziego :) Quote
kameralna Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='marta0731']Coś ta nasza Shania zakochana w Nugatku...:loveu: Może mu wątek osobny założy, żeby nie był w cieniu Czacziego, i miał większe szanse...:roll: I się zajmie Nugatkiem:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Pomysł wspaniały! Tylko, co na to Shania? Koruś, ja Cię bardzo proszę, nie uciekaj nam aniele! Czasami bywa trudniej ale nie martw się, w końcu wszystko się ułoży. Lecę podnieść bazarek ;) Quote
marta0731 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='kora78'] zrobilam bazarek pizamkowy, link byl wyzej. marta pomagaj podnosic, pliss. [/QUOTE] Podniosłam, i to zobacz jak ;) Quote
sylwiaso Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 cioteczki już jestem cholera dogo.mi nie szło!!!zrobiłam Czaczusiowi zdjęcie telefonem komórkowym Korunia doszło?wszystko u nas dobrze Czaczuchna biega w kubraczku!!!Miło mi Koruś że sie zamartwiłaś o mnie?! Quote
marta0731 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dobrze Sylwuś że jesteś z powrotem ;) Quote
sylwiaso Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Wysłąłam na nr.506.....ja myślałam,że to Ty mnie prosiłaś o zdjęcia ja mam teraz zmieniony aparat i nie mam numerów wszystkich bo one zapisały się w telefonie a nie na karcie i zrobił mi się bałagan! ktoś mnie prosił o zdjęcia Czacziego przy dorosłym człowieku?!to ja wysłałam cholera to ja już nic nie rozumiem!!!I jeszcze cioteczki u mnie jest problem z miejscem bo jak Czaczunio by pojechał do domku to na jego miejsce muszę włożyć Niunie która jest u mnie w letniaczku bo nie mam kojca przyjechała z interwencji Majqi i została u mnie i czeka na kojec!ja mam nadzieje,że zaraz domek znajdzie! Quote
kora78 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 to ja prosilam o zdjecia. moj nr to 506 636 242 ale moj tel mms nie przyjmuje. trzeba wiec wyslac mailem normalnie. lucyna1981@wp.pl a jak jego uszy? zajrzalas mu juz? czyste ma? nie ma grzybicy, jak bella miala? zeby pozniej on problemow nie mial, uszy trzeba czyscic zwilzonymi patyczkami. w kojcu najlepiej,zeby ci nie uciekal po calym ogrodzie. Quote
kora78 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 prosze o ogloszenia takze dla Nugata!!!! odnawiam ogloszenia, raczej ponawiam Czacziemu, ze starym tekstem, zeby nie bylo dubli. owi ojej adopcjapsa gumtree warszawa- wczoraj pajeczyna mam misia psiamania szerlok eoferty rozglos na warszawe wszystko Quote
marta0731 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Słyszałeś Czaczi? Bądź dżentelmen i ustąp miejsca damie, czyli zmykaj do domku ;);):):) Quote
kora78 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 a no wlasnie!!! a patrzcie, ze ja mu dzis robilam ogloszenia z tytulem wysoki, przystojny brunet w twarzowym odzieniu heheheh Quote
kora78 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Sylwia prosze o te 2 zdjecia na maila, dobrej jakosci. pliss mamy kasy tylko na oplate hotelu przed sama Wigilia.... z bazarku od anonima jest uzbierane okolo 50zl, to bezie do oplaty za styczen, akurat na te nadwyzke. ale brak bedzie wciaz 170zl az!! Quote
kora78 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 www.dogomania.pl/threads/198335-gra-Mafia-pod-choinke!-idealny-prezent!-nowa-na-psy-w-hotelach-do-19.12 bazar dla Czacziego nowa gra Mafia!!!! gra psychologiczna, od 8 osob. dla dzieci i doroslych Quote
kora78 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 z plakatu powieszonego przeze mnie chyba w listopadzie lub pazdziernika w moim osiedlowym zoologicznym, dla Nugata. sa zerwane 2 nr tel pytalam sprzedawczyni. ona taka jest tez za pomaganiem, za adopcjami, itp ponoc raz zerwala babka zywotna, kol o50tki potem maleznstwo tez takie. to malzenstwo cos mowilo,ze to chyba maly piesek. a pani mowila,ze wlasnie nie, bo wiekszy. zeby dzwonili to sie dowieda dokladnie. bylam w zoologiku 2 dni temu. i cisza, nikt nie dzwoni :( w sumie to dzis mialam 2 gluche telefony ale jeden moj pies sie ukazal w Metro i moze sobie dzieci jaja robia... Quote
marta0731 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kora już Ci ślę deklarację... zapomniało mi się, a Ty co się nie upominasz:mad: Quote
kora78 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 bo place 22giego dopiero. :) wciaz czekam na ta fotke :( Quote
marta0731 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ja i tak wysyłam póki pamiętam, razem z serduszkami Belci Quote
zerduszko Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 kora78 napisał(a):bo place 22giego dopiero. :) wciaz czekam na ta fotke :( A ta fotka utknęła w śniegach? Quote
kora78 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 hehehe chcialam foto przy czlowieku, bo ktos radzil, by bylo jego wielksoc na foto widac w pelni. tzn wielkosc Czacziego. :) Quote
sylwiaso Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ciotki dajcie mi chwilę wczoraj pojechały do Francji te fotki(robili moi kuzyni) bo mój tel.i mojego męża jest popsuty dostaliśmy zastępcze i nie można z nich robić zdjęć!dziś mam dziecko bardzo chore jutro zrobię to wyśle aparatem!A uszy ma wg. mnie zdrowe zajrzałam są czyste nie trzepie głową to nie będę mu wodą czyścić bo przy -10 dostanie zapalenia!!A czyszczenie Czacziemu uszu nie jest takie proste jak się cioci Koruni wydaje!!!! Quote
kora78 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 jutro koniec allegro, a 220 obejrzen... robie wlasnie ogloszenia dla Nugata: mammisia psiamania adopcja psa morusek ojej szerlok owi olx top ogloszenia tu sprzedaj cafe animal Quote
Recommended Posts