marta0731 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Allegro świetne :) Takie inne... Bez szczegółów, o które będzie się ktoś musiał dowiedzieć, jak zainteresuje go ogólny opis Tylko czekać aż się telefon rozdzwoni :thumbs: Quote
Syla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 agata51 napisał(a):Mizianko, Czaczulu! Ode mnie i mojego syna, mizanko i pozdrowienia. Quote
kora78 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 dziekujemy za pozdrowienia :) a allegro Wam sie podoba? mnie bardzo :) takie kolorowe, zywe, smieszne. a nie tak, jak wiekszosc. biedny, smutny piesek, tak pragnie milosci, bla, bla, bla nie mozna wiecznie brac na litosc. Quote
kameralna Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Allegro Czacziego to wynik nowego marketingu - bomba :) Przesłałam swoją deklarację za grudzień i właśnie próbuję się zorientować, gdzie jeszcze można ogłosić Czacziego. Z tego, co widzę to nasz brunet jest we wszystkich znanych portalach. No nic, poszperam jeszcze. Quote
kora78 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 kameralna napisał(a):Allegro Czacziego to wynik nowego marketingu - bomba :) Przesłałam swoją deklarację za grudzień i właśnie próbuję się zorientować, gdzie jeszcze można ogłosić Czacziego. Z tego, co widzę to nasz brunet jest we wszystkich znanych portalach. No nic, poszperam jeszcze. szperaj, szperaj :) takie 15 ogloszen to pestka, na bazarkach oglaszaja na 60ciu i wiecej. choc dla mnie bzdura oglaszac na jakis bialystok, itp moze skupmy sie na warszawie, slasku i krakowie? tam chyba najwiecej psow idzie. moze te ogloszenia, sprzed kilku dni- tygodnia mozna. tzn na tych stronach ponawiac juz? czy za wczesnie? Quote
agata51 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Allegro cudne. Tylko w kadrze mi się nie mieści... :evil_lol: I coś mało wyświetleń. Cóż, święta idą... :diabloti: Quote
kameralna Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Pierwsza tura dodatkowych ogłoszeń dla Czacziego zrobiona. Nasz piesek powinien być widoczny na; [COLOR=RoyalBlue][B]przygarnijzwierzaka.pl (ogł. czeka na akceptacje moderatora) rubryk.pl [B][U]zwierzaki.nasza-lista.com ogloszenia.trojmiasto.pl stacja.biz drobne.centrumofert.pl [/U][/B](ogł. czeka na akceptacje moderatora) neeon.pl brzozowiak.pl (ogł. czeka na akceptacje moderatora) darmobranie.pl sprzedasz.pl petsy.pl pajeczyna.pl krakusik.pl cwirek.pl warsza.pl hiperogloszenia.pl eszukam.pl [B][U] [/U][/B][/B][/COLOR] Quote
kora78 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 ogromnie dziekuje!! bardzo pilnie domku szukamy!! Quote
marta0731 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Żeby Czaczko był już na święta w domu................. Ale byśmy miały prezent ciocie :) Najwspanialszy :) Quote
sylwiaso Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A oto nasz Św.Mikołaj![IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4900/dscn0017f.jpg[/IMG][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/8760/dscn00160.jpg[/IMG][IMG]http://img812.imageshack.us/img812/3690/dscn0015x.jpg[/IMG] Quote
kora78 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 dzieki za fotki :) Mikolaja dziewczyny i chlopaki. 22giego placimy hotel Czacziego i nie zostaje ani grosz brak nam deklaracji stalych. chocby jednorazowych trzeba tez poszukac. Quote
sylwiaso Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 cioteczki i hotelik od 1.01.muszę podnieść o 50zł!!!ale zanim to nastąpi to Czaczunio już w domku będzie!!!nie mogłam ostatnio zdjęć przesłąć jakaś ikonka mi się wklejała i za nic ale już samo jakoś przeszło to teraz będzie więcej fotek!!! Quote
kora78 Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 przykra to wiadomosc dla mnie ludzilam sie, ze do swiat Czaczi juz w ds bedzie. teraz martwy sezon na adopcje :( brakuje nam wiec miesiecznie, od stycznia, az 220zl!!! pomagajcie rozsylac watek z prosba o deklaracje! prosze! oto bazarek dla Czacziego, prosze chociaz pomoc go podnosic [url]www.dogomania.pl/threads/197805-biblioteka-mojej-mamy-Tolstoj-Kraszewski-i-inni-do-20.12-na-Czacziego-hotel?p=15881761#post15881761[/url] gdy zaplace 22giego, mamy te jedyne 85zl stalej deklaracji. od stycznia podwyzka, czyli od placenia za styczen. za grudzien jeszcze po staremu, jak sadze Quote
marta0731 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No to całkiem sporo brakuje..................:roll: Ale trzeba myśleć pozytywnie, Czaczi musi do tej pory dom znaleźć, z racji jego boskości ja sobie nie wyobrażam innej opcji:razz::razz::razz: Quote
kameralna Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No niewesoło :shake: Czaczi potrzebuje wsparcia finansowego. Jak za szczęście i życie bez krat, to suma jest niewielka, problem w tym, że my jej nie mamy... :niewiem: Quote
kora78 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 marta ja tez myslalam, ze on w grudniu dom znajdzie najpozniej :( bo jest taki fajny. ale teraz przed swietami a chyba marne szanse na adopcje. ja sie troche podlamalam, mam Czacziego, Belle, Bunie i Brego w hotelach i pdt, nikt sie tak nimi nie przejmuje, jak ja. odechciewa mi sie wszystkiego jeszcze troche i wysiadam z dogo. Quote
Shania Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cioteczki jak jednorazowo przyda się 20 zł to poproszę nr konta, może Czaczi znajdzie domek to i Nugacikowi się poszczęści... Quote
kizimizi Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Shania']Cioteczki jak jednorazowo przyda się 20 zł to poproszę nr konta, może Czaczi znajdzie domek to i Nugacikowi się poszczęści...[/QUOTE] na pewno sie przyda. Quote
kora78 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Shania']Cioteczki jak jednorazowo przyda się 20 zł to poproszę nr konta, może Czaczi znajdzie domek to i Nugacikowi się poszczęści...[/QUOTE] dziekujemy :) wyyslam zaraz pm z nr konta ale fajnie :) Quote
kora78 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Shania']Cioteczki jak jednorazowo przyda się 20 zł to poproszę nr konta, może Czaczi znajdzie domek to i Nugacikowi się poszczęści...[/QUOTE] dziekujemy :) wyyslam zaraz pm z nr konta ale fajnie :) Quote
Shania Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Poszło 20 zł na Czacziego, prosze o potwierdzenia na wątku jak dojdzie [url]http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-Aza-ju%C5%BC-w-nowym-domku!!!/page39[/url] dzieki:):):) Nugacik hop...ciotka mysli o Tobie...echhh Quote
kora78 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='Shania']Poszło 20 zł na Czacziego, prosze o potwierdzenia na wątku jak dojdzie [url]http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-Aza-ju%C5%BC-w-nowym-domku!!!/page39[/url] dzieki:):):) Nugacik hop...ciotka mysli o Tobie...echhh[/QUOTE] dziekujemy za wsparcie i pamiec o nugacie :) ja na te chwile jestem nieco wypompowana... nie mam sily dla nugata, zeby go wyciagac :( oto bazarek dla Czacziego, pizamy 2 szt, dwuczesciowe. moze sie ktos skusi? [url]www.dogomania.pl/threads/197958-cieple-pizamy-nie-na-chudzinke-na-hotel-Czacziego-do-16.12.?p=15898284#post15898284[/url] Quote
Shania Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 kora to ja ci dam kopniaka...heh i razem o Nugacie pomyślimy...masz moją pomoc jakby była potrzebna:):):) Quote
kora78 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Shania ;) trzymam za slowo doszla wplata od nikador, dziekuje :) deklaracja stala doszla tez od kameralnej. dziekuje :) [B]sylwiaso prosimy o ladne fotki Czacziego stojacego przy doroslym czlowieku[/B], zeby bylo widac jego gabaryty! potrzebne do ogloszen!!! nierozmazane chociaz 2, do yboru. taie idealne :) Quote
Recommended Posts