Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy za pozdrowienia :)

a allegro Wam sie podoba?
mnie bardzo :) takie kolorowe, zywe, smieszne.

a nie tak, jak wiekszosc. biedny, smutny piesek, tak pragnie milosci, bla, bla, bla
nie mozna wiecznie brac na litosc.

Posted

Allegro Czacziego to wynik nowego marketingu - bomba :)
Przesłałam swoją deklarację za grudzień i właśnie próbuję się zorientować, gdzie jeszcze można ogłosić Czacziego. Z tego, co widzę to nasz brunet jest we wszystkich znanych portalach. No nic, poszperam jeszcze.

Posted

kameralna napisał(a):
Allegro Czacziego to wynik nowego marketingu - bomba :)
Przesłałam swoją deklarację za grudzień i właśnie próbuję się zorientować, gdzie jeszcze można ogłosić Czacziego. Z tego, co widzę to nasz brunet jest we wszystkich znanych portalach. No nic, poszperam jeszcze.

szperaj, szperaj :)
takie 15 ogloszen to pestka, na bazarkach oglaszaja na 60ciu i wiecej. choc dla mnie bzdura oglaszac na jakis bialystok, itp
moze skupmy sie na warszawie, slasku i krakowie? tam chyba najwiecej psow idzie.

moze te ogloszenia, sprzed kilku dni- tygodnia mozna. tzn na tych stronach ponawiac juz? czy za wczesnie?

Posted

Pierwsza tura dodatkowych ogłoszeń dla Czacziego zrobiona.
Nasz piesek powinien być widoczny na;

[COLOR=RoyalBlue][B]przygarnijzwierzaka.pl (ogł. czeka na akceptacje moderatora)
rubryk.pl
[B][U]zwierzaki.nasza-lista.com
ogloszenia.trojmiasto.pl
stacja.biz
drobne.centrumofert.pl [/U][/B](ogł. czeka na akceptacje moderatora)
neeon.pl
brzozowiak.pl (ogł. czeka na akceptacje moderatora)
darmobranie.pl
sprzedasz.pl
petsy.pl
pajeczyna.pl
krakusik.pl
cwirek.pl
warsza.pl
hiperogloszenia.pl
eszukam.pl

[B][U]
[/U][/B][/B][/COLOR]

Posted

A oto nasz Św.Mikołaj![IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4900/dscn0017f.jpg[/IMG][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/8760/dscn00160.jpg[/IMG][IMG]http://img812.imageshack.us/img812/3690/dscn0015x.jpg[/IMG]

Posted

dzieki za fotki :)
Mikolaja

dziewczyny i chlopaki. 22giego placimy hotel Czacziego i nie zostaje ani grosz

brak nam deklaracji stalych. chocby jednorazowych trzeba tez poszukac.

Posted

cioteczki i hotelik od 1.01.muszę podnieść o 50zł!!!ale zanim to nastąpi to Czaczunio już w domku będzie!!!nie mogłam ostatnio zdjęć przesłąć jakaś ikonka mi się wklejała i za nic ale już samo jakoś przeszło to teraz będzie więcej fotek!!!

Posted

przykra to wiadomosc dla mnie

ludzilam sie, ze do swiat Czaczi juz w ds bedzie. teraz martwy sezon na adopcje :(

brakuje nam wiec miesiecznie, od stycznia, az 220zl!!!

pomagajcie rozsylac watek z prosba o deklaracje! prosze!

oto bazarek dla Czacziego, prosze chociaz pomoc go podnosic
[url]www.dogomania.pl/threads/197805-biblioteka-mojej-mamy-Tolstoj-Kraszewski-i-inni-do-20.12-na-Czacziego-hotel?p=15881761#post15881761[/url]

gdy zaplace 22giego, mamy te jedyne 85zl stalej deklaracji.
od stycznia podwyzka, czyli od placenia za styczen. za grudzien jeszcze po staremu, jak sadze

Posted

No to całkiem sporo brakuje..................:roll:

Ale trzeba myśleć pozytywnie, Czaczi musi do tej pory dom znaleźć, z racji jego boskości ja sobie nie wyobrażam innej opcji:razz::razz::razz:

Posted

marta ja tez myslalam, ze on w grudniu dom znajdzie najpozniej :( bo jest taki fajny.

ale teraz przed swietami a chyba marne szanse na adopcje.
ja sie troche podlamalam, mam Czacziego, Belle, Bunie i Brego w hotelach i pdt, nikt sie tak nimi nie przejmuje, jak ja.
odechciewa mi sie wszystkiego
jeszcze troche i wysiadam z dogo.

Posted

[quote name='Shania']Cioteczki jak jednorazowo przyda się 20 zł to poproszę nr konta, może Czaczi znajdzie domek to i Nugacikowi się poszczęści...[/QUOTE]

na pewno sie przyda.

Posted

[quote name='Shania']Cioteczki jak jednorazowo przyda się 20 zł to poproszę nr konta, może Czaczi znajdzie domek to i Nugacikowi się poszczęści...[/QUOTE]

dziekujemy :)

wyyslam zaraz pm z nr konta

ale fajnie :)

Posted

dziekujemy :)

wyyslam zaraz pm z nr konta

ale fajnie :)

Posted

Poszło 20 zł na Czacziego, prosze o potwierdzenia na wątku jak dojdzie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-Aza-ju%C5%BC-w-nowym-domku!!!/page39[/url]
dzieki:):):)
Nugacik hop...ciotka mysli o Tobie...echhh

Posted

[quote name='Shania']Poszło 20 zł na Czacziego, prosze o potwierdzenia na wątku jak dojdzie
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193589-Zag%C5%82odzona-onka-Aza-ju%C5%BC-w-nowym-domku!!!/page39[/url]
dzieki:):):)
Nugacik hop...ciotka mysli o Tobie...echhh[/QUOTE]

dziekujemy za wsparcie i pamiec o nugacie :)
ja na te chwile jestem nieco wypompowana... nie mam sily dla nugata, zeby go wyciagac :(

oto bazarek dla Czacziego, pizamy 2 szt, dwuczesciowe. moze sie ktos skusi?

[url]www.dogomania.pl/threads/197958-cieple-pizamy-nie-na-chudzinke-na-hotel-Czacziego-do-16.12.?p=15898284#post15898284[/url]

Posted

Shania ;) trzymam za slowo

doszla wplata od nikador, dziekuje :) deklaracja stala
doszla tez od kameralnej. dziekuje :)

[B]sylwiaso prosimy o ladne fotki Czacziego stojacego przy doroslym czlowieku[/B], zeby bylo widac jego gabaryty! potrzebne do ogloszen!!! nierozmazane chociaz 2, do yboru. taie idealne :)