sylwiaso Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Mam fajne zdjęcia Czaczunia tylko nie mogę przełożyć z aparatu na komp.pierwszy raz tak mi się zrobiło!Cholera! Quote
kora78 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 zrobilam: kup= sprzedaj kraj24 na jedna dobe za darmo Quote
kameralna Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mamanabank napisał(a):No bo jest trochę rozwydrzony :-) kombinuje po swojemu jak umie i uparciuch jest, ale ja jestem większy uparciuch :-) Wyprowadziłyśmy Czacziego z boksu na smyczy, smycz próbował gryźć, kręcił się jak bąk, chciał lecieć przed siebie i robić co mu się podoba. Szczególnie jak oddaliła się Sylwia, ciągnął za nią jak parowóz, szczekał, żeby pobiec za nią, ale ze wszystkich sił zaparłam się nogami i po minucie się poddał, jak widać na zdjęciach, smycz jest luźna, kręcił się dookoła ale już nie wyrywał ręki. Potem przyszła Sylwia z kubraczkiem i założyła mu ten kubraczek, trochę się szarpał ale jak już udało się założyć to tak został, znowu się poddał... Najpierw udaje, że jest głuchy, np. na "siad" ale wystarczy podejść do niego bliżej i dotknąć z boku kolanami, od razu siada, łobuz jeden :-D Po trzech takich powtórzeniach siadał już bez dotykania :-) Czaczi to jeden z tych psów, które uczą się w mig, niestety uczą się też złych rzeczy, czyli "jak pokombinuję, to będę robił to, co mi się podoba", "jak trochę się poszarpię, to mnie nie wprowadzą do boksu", itp. Jest naprawdę bardzo łagodny, widział mnie pierwszy raz, dotykałam go po brzuchu, schylałam się nad nim, mówiłam - siad, chodź, zostań. Sylwię kocha nad życie :-D Spodziewa sie po niej samych dobrych rzeczy, kojarzy mu się ze wszystkim co najlepsze. Nowy dom powinien mieć świadomość, że Czaczi jest silny i z dzieckiem na spacer nie może chodzić, podstawy posłuszeństwa bardzo by mu się przydały. Kocha ludzi, zwierzęta, nie jest lękliwy, ani agresywny. Świetny pies!!! Cała sznaucerowatość :evil_lol: Niepokorne, ruchliwe, wesołe i bardzo inteligentne :) Czaczi zadaje już szyku na FB :loveu: Swoją niezwykłą urodą powinien mieć już rzesze wielbicielek! Czy wpłacamy już deklaracje na ten miesiąc? Quote
kora78 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 powoli mozna juz wplacac. lecz place dopiero prezd bozym narodzeniem. kameralna- prosze o pomoc w oglaszaniu!!!!!!!!!!! jest bazar ogloszeniowy 20 ogloszen za 5zl..... to ja sama 12 ostatnio zrobilam.... za darmo prosze wiec osoby, ktore maja checi i troche czasu o oglaszanie Czaczunia z tekstem pies- zywiol. ja zawsze daje 2 foty kubraku, jedna jako glowne, jak widac calego psa. drugie, z sama glowa. foto trzecie daje, jak lezy na lawce i sie bawi z Sylwia. i 2 z mojego domu, jak lezy i szczeniak go obskakuje, i jak stoi w pokoju z szarymi meblami. ah i takie z okna u Sylwii, gdzie widac, jak patrzy w aparat i widac polowe psa. dosc ciemne. trzeba domu szybko, bo nadchodzi przerwa przedswiateczna :( Quote
sylwiaso Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Czaczuchna w kubraku nie gryzie go!!!w budce z sianem dałam mu jeszcze koc polarowy jak dzis rano wchodziłam to wyleciał z kocem na plecach to widocznie był w niego zawinięty!!!! Quote
marta0731 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 sylwiaso napisał(a):Czaczuchna w kubraku nie gryzie go!!!w budce z sianem dałam mu jeszcze koc polarowy jak dzis rano wchodziłam to wyleciał z kocem na plecach to widocznie był w niego zawinięty!!!! Mówiłam, że jak mu tyłek wywieje to od razu kubraczek polubi:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwuś jak Czaczi tak się przykrywa, to chyba jeszcze poduszka by mu się przydała, i ciepłe paputy:razz::razz::razz: Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 sylwia przeslij mi te fotki, ja wstawie przypomnialo mi sie,ze mam tez na mailu przeciez fotki belli zalegle, juz sie zestarszaly!! prosimy o pomoc w ogloszaniu!!!!!!!!!! Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 mialam tel o Czacziego katowice, os paderewskiego. fajne tereny na spacery malzenstwo, 2 dzieci, rok i 5 lat. duze mieszkanie 70m kw. ale chcieli mniejszego psa. jak sie zdecyduja to oddzwonia. dzwonili z ogloszenia pt pies- zywiol. nie mowilam,ze czaczi jest daleko, bo juz nie bylo sensu. Quote
marta0731 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 A dlaczego już nie było sensu? Myślisz że już nie zadzwonią..........? Duże mieszkanie mają, to pies musi być duży ;):) Quote
kora78 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 nie chcialam odstraszac, bo facet juz mowil, ze sie skontaktuja pozniej ale roczne dziecko, ledwo co chodzace, Czaczi szalony, nie raz je przewroci. zeby nie chcieli psa oddac przez to. no, ale juz nie dzwonia prosze o pomoc w ogloszeniach!!!! Quote
sylwiaso Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Korunia popierniczył mi sie aparat musiałm coś wcisnąć że nie wchodzą mi zdjęcia byłam wczoraj w Łowiczu z mężem tragiczna droga jeszcze baterie mi siadły w aparacie!!!mam zdjęcia czekajcie,bo mi jest trudno od nas ze wsi wyjechać!!!!DZIĘkuję Mamanabank !!!pomaga mi bardzo, dostałam jedzenie od niej dla psiaków, bo teraz gotuję gary, nogi świńskie,kasze ,kluchy kładzione jedzą aż im się uszy trzęsą,bo zimno jest!Korunia Czaczuchna znajdzie dom zobaczysz!!!! Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 boskie allegro bedzie mial niebawem wyroznione Czaczi i Nugat :) Czaczi wymiata :D poryczalam sie ze smiechu, jak zobaczylam to allegro :) oby jakas dobra dusza tez zobaczyla i dala sie kupic :) fiorka jak skonczy to linka podamy ;) Quote
kameralna Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Kora, zrobię ogłoszenia w ten weekend. No, ciekwa jestem bardzo tego Allegro :) Quote
mamanabank Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Sylwia, sprawdź, czy w aparacie oprócz zdjęć nie masz jakiegoś nagranego filmiku, wtedy zdjęcia nie chcą wchodzić (miałam ten sam problem z aparatem tej samej marki), być może to to, jeśli tak, to usuń najpierw filmik, albo odhacz przy przerzucaniu zdjęć do kompa. Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 allegro, jeszcze niewyroznione http://allegro.pl/kawaler-w-kubraczku-i1350974166.html Quote
sylwiaso Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mamusiunabank szwagier mi coś pomógł mam nadzieję że dobrze!!mam kilka zdjęć Czaczunia chciałam wysłąć to znów imagesch.....mi nie daje i przesyłą info.ja nie wiem o co chodzi ale mam pecha!!!A Czaczuniu na zdjeciach jak Św.Mikołaj!!! Quote
fiorsteinbock Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Aukcja z pelnym wypasem wyroznien: http://allegro.pl/kawaler-w-kubraczku-i1352533842.html Quote
UBOCZE Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Proszę, zajrzyjcie... Mamy na Podkarpaciu nową psią smalcownię... Każda rada, co robić, przyda się... http://www.dogomania.pl/threads/1975...uje-smalec-psi!!! Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Aukcja z pelnym wypasem wyroznien: http://allegro.pl/kawaler-w-kubraczku-i1352533842.html dziekujemy fiorstenblock!!!!!!! ja tak sie smialam z tego!! z tej lapy- zakaz wjazdu, z tej buzki usmiechnietej :) super Ci wyszlo!!! oby zaskoczylo :) a lokalizaja- internet. moze lepiej- cala polska? Quote
fiorsteinbock Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 kora78 napisał(a):dziekujemy fiorstenblock!!!!!!! ja tak sie smialam z tego!! z tej lapy- zakaz wjazdu, z tej buzki usmiechnietej :) super Ci wyszlo!!! oby zaskoczylo :) a lokalizaja- internet. moze lepiej- cala polska? Pytalam Cie w @ o miejscowosc gdzie przebywa badz wieksze miasto w okolicy. Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Pytalam Cie w @ o miejscowosc gdzie przebywa badz wieksze miasto w okolicy. wylecialo mi z glowy, przepraszam. on mieszka w lowiczu, ale nie oglaszamy go na lodz, bo tam adopcji nie ma. najleoej wpisac- cala polska da rade jeszcze? Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Naniesione, poprawione. dziekuje :):) podaj koszt. zapalce i dopisze w 1 poscie Quote
fiorsteinbock Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Calkowity koszt wystawienia aukcji na 14dni wyniosl 20,60zl. Quote
Recommended Posts