polubek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 kameralna napisał(a):Do usług :) Polubeczku, jesteś tu? Hop, hop! Jest sprawa banerkowa. Nugat ślicznie prosi :loveu: jestem jestem ciotki takie nieśmiałe? :evil_lol: zrobię banerki a dałoby radę przesłać zdjęcia w oryginalnym rozmiarze na maila k_polubinska@o2.pl nie kompresowane takie prosto z aparatu i najlepiej zaznaczyć który jest który bo ja sama już się pogubiłam :diabloti: Quote
kameralna Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Polubku, dziękuję Ci :loveu: Dziewczyny mają fotki. zaraz dam im znać :) Oj, tylko zapomniałam zaznaczyć, że chcemy pieski ogłaszać osobno. One co prawda są bardzo podobne ale różnią się charakterami i temperamentem. Na razie ruszyłyśmy z ogłaszaniem Nugata. To ten starszy, spokojniejszy, bardziej ufny i przytulasty) Quote
kora78 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 dzis powysylam fotki, moze macie sugestie ktora bedzie najbardziej odpowiednia do konkretnego psa? z tych,co sa na watku to sa fotki najlepsze, najladniejsze. to ktoras z nich wysle w normalnym rozmiarze do polubki :) teraz mam tu malo czasu, powysylam wieczorkiem dodam od razu wtedy tez te wczorajsze- jeszcze siedza w aparacie Quote
polubek Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ok możesz wysłać wszystko co masz ja już coś pokombinuję i wybiorę najlepsze ujęcia i jak co to troszkę je jakoś obrobię, spokojnie ja i tak dzisiaj nic nie będę robić bo zakuwam na jutro na zaległe zalicznenia i dopiero juterkim po południu zrobię i jak można zaznaczyć na których fotkach jest który Quote
kameralna Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Koruś, tylko nie zapomnij przesłać. Nie wiem, jakie masz nowe zdjęcia ale może właśnie z nich da się coś wybrać? Wydaje mi się, że najlepsza będzie taka fotka, która pokazuje piękny i poczciwy pyszczek Nugata :loveu:. Musimy podkreślić jego najlepsze cechy. To, że kocha ludzi, że jest łagodny i że jest przytulakiem :) No i znaczyć, że niestety nikt go nie chce :-(. Dlaczego? O Czaczim jeszcze pomyślę. Dopiero teraz zauważyłam wpis polubka. W takim razie stosujemy się do zaleceń :) Quote
polubek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ciotki a gdzie obiecane fotki które miałam dostać na maila wszystkie które macie Quote
kameralna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 A ja przypominałam, no! Zaraz uderzam do Kory. Quote
kora78 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 przepraszam mam problematycznego dt na wlasne zyczenie i nie mam glowy do innych pieskow chwilowo. juz sie poprawiam i wysylam te fotki Quote
kora78 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 fotki czacziego mam jeszcze niezgrane z aparatu,a do tego myszke potrzebuje, poki moje dziecko nie pojdzie spac nie dam rady tego zrobic. wysyalam 2 maile do polubka, osobno fotki nugata i czacziego,ale 2 fajne czacziego jeszcze mam, wiec polubku czekaj kilka godz. jedno czacziego jest idealne,ale za kratami i duzo tych krat tam i jego zaslania. a byloby idealne,jak siedzi i atrzy w aparat. bez ruchu. ylko te kraty... Quote
polubek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 TO DLA NUGATA ****** A TO DLA CZACZIEGO ****** ufff wreszcie zrobiłam Quote
kora78 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 masakra!!!!!!!!!!!!! piekne!!!!!!!!!! polubek i ktory ja mam wybrac????????? matko, ale szok!!!!! Quote
polubek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 bierz wszystkie tylko uważaj nie bądź za pazerna bo ci mod podpis usunie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wrzuć je na początek żeby nie szukać Quote
kameralna Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Polubku, WIELKIE DZIĘKI, wszystkie banerki są świetne :multi: Z racji tego, że trzeba jednak wybrać, postawiłabym na: Nugat "Kolejne lato bez zielonej trawy" albo Czy nie zasługuję na dom..." Oba oddaję w pełni obecną sytuację Nugatka. Czaczi "Czy dostanę szansę?" Kora, który :hmmmm: Quote
kora78 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 choroba,ja nie wiem,ktory?? mi sie ich fotki z tymi nosami podobaja najbardziej. jednego dam z nosem, a drugiego nie. ale ja sama dodac nie umiem, mi zawsze siostra dodaje. to do tego czasu sobie pomysle. a jak je dodac do 1 posta? zaznaczam i kopiuje calosc? czy osobno, najpierw jeden rzad,a potem drugi? polubek to cudotworca! :) Quote
kameralna Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To postanowione :) Kurcze, ja też nie wiem jak dodać te banerki :oops: Oj, tak - Polubeczek cudotwórca :lol: Quote
kameralna Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 A co tu tak cicho? Nikt nie odwiedza Nugatka i Czacziego? Chłopcy powinni dostać medal za cierpliwość! A najlepiej po domku dla każdego :) Quote
kora78 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 prosze mi powiedziec ktos, jak sie wstawia do 1 posta te banerki, bo nadal nie wiem? i siore ciezko mi scignac o wstawienie ich. a nikt zadnego sobie jeszcze nie wzial :( kameralna,czemu nie masz? ciezki wybor, co? to nugatek juz ma jakies ogloszenia. i cisza :( Quote
kizimizi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='kora78']prosze mi powiedziec ktos, jak sie wstawia do 1 posta te banerki, bo nadal nie wiem?[/QUOTE] zaznaczasz je myszką tak jak sie zaznacza obrazek żeby go skopiować, robisz KOPIUJ i poźniej w 1 poście WKLEJ. Quote
kora78 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 nieee masz, nieee masz. hehe ja tez :( lada dzien bede miala ale kizi ma juz czacziego :) Quote
kizimizi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='kora78'] ale kizi ma juz czacziego :)[/QUOTE] i wrzuciłam an 1 stronę do 1 swojego postu te banerki. Quote
kameralna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Koruś, mam :) tylko w edytowanym poście nie weszły. Quote
agata51 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Kliknęłam banerek Czacziego w podpisie kameralnej i jestem. Chyba zostanę. Dlaczego? Tak mój Mixer wyglądał kiedyś: A tak wygląda teraz: Obu czarnym nochalom życzę, żeby jak najszybciej wylądowały na zielonej trawce. Quote
kameralna Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Agatko, dziękuję że jesteś! Piękny ten twój szorstkowłosy Mixer :loveu: Oby Nugat i Czaczi zażywali wspaniałych spacerów ze swoimi, po uszy w nich zakochanymi, opiekunami! Quote
Recommended Posts