Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1 post rozliczeniowy na biezaco.
czekam teraz na przelew od pani Moniki, dodaje wysokosc jej wplaty i sie ciesze, ze mamy na okolo 2 miesiace hotelowania Czacziego :) zakladam, ze w tym czasie domek znajdzie!!!

czekamy tez na ciotki z fotkami pieknymi, bo ilon_n napisala, ze bazarek dla Czacziego juz dawno jest oplacowny i tylko musze wyslac tekst i fotki. wec czekamy na fotki i atakujemy internet ogloszeniami Czacziego

Posted

Sylwia, wyczysc prosze Czacziemu uszy. zajrzyj, co tam sie dzieje w srodku

kropli na pchly nie bedzie. te, ktore dostalam darmowo z azylu w dzierzoniowie, sa przeterminowane prawie o rok......

jesli czaczi sie nadal drapie, kuoujemy mu krople??

czekamy na foty w kubraczku!!

Posted

kora78 pamiętam o zdjęciach Czacziego, nie wyrabiamy ostatnio... Może w przyszłym tygodniu uda nam się spotkać u Sylwii, jutro przybywa do mnie moja tymczasowiczka i też nie będę miała jak pojechać...

Posted

piekne to foto, tylko strasznie ciemne. moze malo byc na nim widac, w ogloszeniu, gdy bedzie malych rozmiarow dodatkowo

rozmawiala z Sylwia przez tel.
Czaczi nie daje sobie zalozyc kubraka, bo mysli, ze to zabawa i lapie go zebami, a Sylwia nie chce, by go poniszczyl, potargal.
Czaczi jest bardzo energiczny, wciaz by sie tylko bawil. Wskakuje na Sylwie przednimi lapami i chce z Nia tanczyc ;)
non stop tylko zabawa i bieganie, jak szczeniak

a pamietacie, jak zeszlej zimy mial depreche w schronie i patrzyl tylko z budy? nie chcial wyjsc, wszystko mial w nosie.

ja zawsze daje tytul do ogloszen- Reprezentacyjny, mlody Czaczi.... cos tam, cos tam

jaki tytul uwazacie za sluszny? adekwatny do sytuacji i chwytajacy??

wg mnie dobre slowo- reprezentacyjny. nie dostojny, bo on zbyt ruchliwy jest. ale to rep.... to ... sasiedzi by zazdroscili takie eleganckiego psa, wielkiego, budzilby podziw i respekt. tak, jak dog, jest reprezentacyjny. kazdemu kopara opada na widok takiego.

Posted

[quote name='marta0731']Fachowe fotki byłyby dobre, ale nawet na tych co Czaczi ma wygląda pięknie i będzie miał "branie" ;) On jest prześliczny i wszyscy to zobaczą :)

W chwili obecnej nie mam stałego dostępu do sieci ale dzisiaj wreszcie mogłam zajrzeć do Czacziego i Nugata. Widzę, że są nowe zdjęcia :) Czaczi wygląda pięknie :loveu: Jeśli dobrze zrozumiałam, Czaczi ma wykupiony pakiet z ogłoszeniami. Z tak ładnymi portretami znajdzie dom z ogrodem :multi: A wtedy przyjdzie czas na hotelik dla Nugatka :)
Mam nadzieję, że problemy techniczne z netem zostaną rozwiązane i znów będę mogła zajrzeć do naszych brunetów. Pamiętam o deklaracji, jak zawsze wpłacę swoje skromne grosiki pod koniec miesiąca. Pozdrawiam Was Drogie Cioteczki, jesteście wspaniałe :happy1:

Posted

prosze jeszcze nie wplacac. placimy na koniec miesiaca hotelowego. to co juz mam, wplacam 22giego dopiero.

czas na druga wplate deklarowiczow bedzie okolo 15stego grudnia

Posted

wklejam sobie na zapas, na szybko... robilam gumtree, ale znow odrzucilo, jako dubel
Czaczi to mlody pies, ma okolo 3-4 lata. A jeszcze mlodszy jest duchem. Uwielbia ruch, zabawe, bieganie. Wszystko obraca w zabawe. Mieszkal w schronisku az 2 lata, Az dziwne, ze nikt wczesniej nie dostrzegl, jaki to wspanialy i dobry pies. Teraz Czaczi mieszka w platnym hotelu dla psow. Tak pokazal, ze jest wart zachodu :)
Lagodny, jak baranek. Idealnie nadaje sie do mieszkania z dziecmi, nawet najmniejszymi. Nadaje sie do mieszkania z psami i prawdopodobnie tez kotami, na pewno z malymi zwierzetami futerkowymi.
W schronisku byl gryziony, teraz boi sie wiec nawe ujadajacego do niego jamnika.
Uwielbia dlugie spacery i bieganie luzem na terenie zamknietym oczywiscie.
Jest wysokim psem, ma ok 65cm w klebie. Nie nadaje sie wiec dla starszej, schorowanej osoby.
W tej chwili jest ostrzyzony na sznaucera, olbrzyma.

Czaczi jest okazem zdrowia, jes zszczepiony i wykastrowany, przez co nie bedzie uganial sie za suczkami w cieczce.

Szukamy mu domu najlepszego, jaki jest, bo Czaczi sam taki jest!!

Posted

[quote name='kameralna']W chwili obecnej nie mam stałego dostępu do sieci ale dzisiaj wreszcie mogłam zajrzeć do Czacziego i Nugata. Widzę, że są nowe zdjęcia :) Czaczi wygląda pięknie :loveu: KICH Jeśli dobrze zrozumiałam, Czaczi ma wykupiony pakiet z ogłoszeniami. Z tak ładnymi portretami znajdzie dom z ogrodem :multi: KICH A wtedy przyjdzie czas na hotelik dla Nugatka :) KICH
Mam nadzieję, że problemy techniczne z netem zostaną rozwiązane i znów będę mogła zajrzeć do naszych brunetów. Pamiętam o deklaracji, jak zawsze wpłacę swoje skromne grosiki pod koniec miesiąca. Pozdrawiam Was Drogie Cioteczki, jesteście wspaniałe :happy1:

Kameralna jak czytałam Twój post - trzy razy kichnęłam czyli prawda :):):) Wkleiłam gdzie mi się tą prawdą kichało:razz:

Posted

Korunia super napisałaś reprezentacyjny ale ja bym dopisała jeszcze spokojny mix sznaucera!!!!a teraz zobaczcie co ja mam zrobić co on wyprawia wczoraj nie dało rady dziś z moim synem działamy!!