Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze troszke. te wszystkie foty sa strasznie podobne, bo jak tu je urozmaicic? od tylu miesiecy foty sa podobne... te w kojcu. musze go wreszcie na spacerek wziasc. a bede w tym tyg jeszcze w schronie z papierami czacziego. oby tylko deszcz nie padal. chcialabym caly boks zabrac na raz. 3 psy....

ale zobaczcie, jaki sliczny kojec ma Nugat, wyremontowany :) ladniej, niz w wielu schronach na szczescie

Posted

[quote name='sylwiaso']Czaczinio z rana!!!

Sylwia jesteś aniołem! Widać, że psiak ma jak w niebie, ale wcale nie jestem zdziwiona, bo byłam w tym raju który zrobiła Sylwia dla psiaków. :)

Posted

Korunia zrobiłąm takie zdjęcia bo akurat mi podszedł do okna bo on zawsze czeka na kanapkę ze smalcem i skwarkami!obróżkę mu poprawiłam ale ona i tak wychodzi jak zdjęcia wg.Ciebie nie będą ładne to mu zdejmę obróżkę i bez niej może uda mi się zrobić!!

Posted

to sa piekne zdjecia do ogloszen :)
szkoda, ze to 1 rozmyte :(

w sumie na ostatnim foto tak mu dynda ta koncowka obrozy, ale przeciez to nie powod,zeby mial ds nie znalezc z taka fotka :)

tak, dla niego, obetnij te koncowke te dobre centymetry, koncowke przypal nad ogniem i wszystko bedzie gralo. ona jest za dlga dla niego. zostaw tam maly zapas, jakby mial przytyc. i tnij, nie boj sie :)

Posted

a gdzie kubrak?? chcemy fotki w kubraczku!

jak bedzie go niszczyl, gryzl, itp. to moze nosic tylko na noc, bo na razie nie jest tak zimno. ale musisz mu w dzien zalozyc, zeby fotki zrobic, poki jasno :) i zeby sie przyzwyczajal.

jak bedziesz wiedziala, kiedy dziewczyn yz aparatem beda t daj znac. bo jak ich w tym tyg nie bedzie to nie czekamy dluzej i oglaszamy Czacziego.
a jak go wolasz? reaguje juz??

Posted

doszlo od agata51 100zl!! dziekujemy pieknie!! jupi!!

w tym jest za transport i oplata z bazarku apaszkowego. ale cos za duzo, ide pomyslec poszukac o co chodzi :)

Posted

w tym jest za transport i oplata z bazarku apaszkowego. ale cos za duzo, ide pomyslec poszukac o co chodzi :)

Posted

Szczerze Wam powiem, że byłam bardzo zdziwiona jak Czaczi u mnie, po wyjściu Nikusia i zapoznaniu się z kątami, od razu wpakował się na kanapę i rozłożył jak basza.On mieszkał w bloku, albo w domu, ale w mieszkaniu.Czuje się tutaj pewnie i "jak u siebie".Dosłownie.Pozdrawiam Czacziego.Dom z ogrodem byłby ok, ale spanko w domku....

Posted

No właśnie kubraczek?!z tym robi się problem,bo Czaczuniu nie chce dać sobie założyć na długość dobry jakoś na grzbiet mu położyłam ja chcę mu założyć a on szarpie złapał w zęby i ciągnie nie chciałam mu wyrywać na siłę!i dlatego nie mam zdjęć spróbuje jutro jeszcze raz!ja wołam Czaczińku on mnie po głosie poznaje i szuka gdzie jestem!skacze na mnie on jest chyba na stojąco większy niż ja!!!Dam znać jak dziewczyny przyjadą!

Posted

kora78 napisał(a):

Nie myśl już, wyjaśniłam na PW.