Onaa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Czaczi na tym zdjęciu jednym wygląda jak kangur :lol:. Quote
kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 nie ma jutuba ;) ide umyc glowe, i wrzuce wczorajsze fotki. wysle do fiorki filmik :) czekajcie cierpliwie Quote
kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 film sie wkleja juz 10 minut oto foty Nugat boczkiem prosi o ratunek Quote
kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 i jeszcze troszke. te wszystkie foty sa strasznie podobne, bo jak tu je urozmaicic? od tylu miesiecy foty sa podobne... te w kojcu. musze go wreszcie na spacerek wziasc. a bede w tym tyg jeszcze w schronie z papierami czacziego. oby tylko deszcz nie padal. chcialabym caly boks zabrac na raz. 3 psy.... ale zobaczcie, jaki sliczny kojec ma Nugat, wyremontowany :) ladniej, niz w wielu schronach na szczescie Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Skonczylo sie rowniez allegro Czacziego, 1000wyswietlen. Quote
amica Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='sylwiaso']Czaczinio z rana!!! Sylwia jesteś aniołem! Widać, że psiak ma jak w niebie, ale wcale nie jestem zdziwiona, bo byłam w tym raju który zrobiła Sylwia dla psiaków. :) Quote
Onaa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nugacik taki jakiś smutny, jakby bardziej niż zwykle. I ma więcej białych włosków na głowie. A czy on w ogóle kiedykolwiek był na spacerze ? Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Moja Kochana Amica!!!weszła na cioci sylwii wątek Hurra!!!:multi::multi:cały "brzozowy lasek"ściska mocno naszą Amisie kochaną!!!:sweetCyb::calus::buzi: Quote
marta0731 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dogo07 napisał(a):Czaczi na tym zdjęciu jednym wygląda jak kangur :lol:. Ja chciałam to napisać ;););) Kangur jak nic :) Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cioteczki zapomniałam napisać,że dostaliśmy przesyłkę!!Piękny kubraczek dla Czaczunia jutro ciocia go ubierze i zrobimy zdjęcia!!! Quote
kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 a no wlasnie!!! to wez go umyj najpierw troche, zeby nie zasmrodzil kubraka w mig. a kiedy beda lowickie ciotki i fotki porobia?? Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jutro zaraz go wyczyszczę,kupiłam gąbkę,a na ciotki czekam mają być niebawem!zobaczcie fotki Quote
kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 super te fotki!! czaczi chce do domu :) ale ciekawski jutro wysle kropelki na pchly. ale z szamponem suchym nie zdazylam :( Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Korunia on był chyba u kogoś w domu bo podlatuje pod moje drzwi piszczy i odchodzi i tak mi pokazuje,że chce wejść ale niby nie może!Aparat jest z niego!!! Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Korunia zrobiłąm takie zdjęcia bo akurat mi podszedł do okna bo on zawsze czeka na kanapkę ze smalcem i skwarkami!obróżkę mu poprawiłam ale ona i tak wychodzi jak zdjęcia wg.Ciebie nie będą ładne to mu zdejmę obróżkę i bez niej może uda mi się zrobić!! Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 i jeszcze zdjęciai cholera na wszystkich widać tą obróżke! Quote
kora78 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 to sa piekne zdjecia do ogloszen :) szkoda, ze to 1 rozmyte :( w sumie na ostatnim foto tak mu dynda ta koncowka obrozy, ale przeciez to nie powod,zeby mial ds nie znalezc z taka fotka :) tak, dla niego, obetnij te koncowke te dobre centymetry, koncowke przypal nad ogniem i wszystko bedzie gralo. ona jest za dlga dla niego. zostaw tam maly zapas, jakby mial przytyc. i tnij, nie boj sie :) Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 O jak fajnie cieszę się,że zdjęcia Ci sie podobają!!!!Elegancki ten Czaczunio:gent: Quote
kora78 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 a gdzie kubrak?? chcemy fotki w kubraczku! jak bedzie go niszczyl, gryzl, itp. to moze nosic tylko na noc, bo na razie nie jest tak zimno. ale musisz mu w dzien zalozyc, zeby fotki zrobic, poki jasno :) i zeby sie przyzwyczajal. jak bedziesz wiedziala, kiedy dziewczyn yz aparatem beda t daj znac. bo jak ich w tym tyg nie bedzie to nie czekamy dluzej i oglaszamy Czacziego. a jak go wolasz? reaguje juz?? Quote
kora78 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 doszlo od agata51 100zl!! dziekujemy pieknie!! jupi!! w tym jest za transport i oplata z bazarku apaszkowego. ale cos za duzo, ide pomyslec poszukac o co chodzi :) Quote
kora78 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 doszlo od agata51 100zl!! dziekujemy pieknie!! jupi!! w tym jest za transport i oplata z bazarku apaszkowego. ale cos za duzo, ide pomyslec poszukac o co chodzi :) Quote
Syla Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Szczerze Wam powiem, że byłam bardzo zdziwiona jak Czaczi u mnie, po wyjściu Nikusia i zapoznaniu się z kątami, od razu wpakował się na kanapę i rozłożył jak basza.On mieszkał w bloku, albo w domu, ale w mieszkaniu.Czuje się tutaj pewnie i "jak u siebie".Dosłownie.Pozdrawiam Czacziego.Dom z ogrodem byłby ok, ale spanko w domku.... Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 No właśnie kubraczek?!z tym robi się problem,bo Czaczuniu nie chce dać sobie założyć na długość dobry jakoś na grzbiet mu położyłam ja chcę mu założyć a on szarpie złapał w zęby i ciągnie nie chciałam mu wyrywać na siłę!i dlatego nie mam zdjęć spróbuje jutro jeszcze raz!ja wołam Czaczińku on mnie po głosie poznaje i szuka gdzie jestem!skacze na mnie on jest chyba na stojąco większy niż ja!!!Dam znać jak dziewczyny przyjadą! Quote
kora78 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 doszlo 86zl od nikador dla czacziego, w tym bazar i 30zl deklaracji :) dziekujemy!! Quote
agata51 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 kora78 napisał(a):doszlo od agata51 100zl!! dziekujemy pieknie!! jupi!! w tym jest za transport i oplata z bazarku apaszkowego. ale cos za duzo, ide pomyslec poszukac o co chodzi :) Nie myśl już, wyjaśniłam na PW. Quote
Recommended Posts