Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shania napisał(a):
a jak Nugat?

Ja też o nim myślę. I bardzo się martwię. W tym tygodniu odnowię ogłoszenia. Szkoda, że nie ma nowych fotek ale wiem, jakie są warunki w schronisku, te stare muszą wystarczyć.
Czekam na zdjątka Czacziego w kubraczku. Przydadzą się do ogłoszeń :)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Nugacik ma już 10 lat, młody nie jest i tyle czasu w schronisku. Byłoby pięknie gdyby znalazł dobry kochający dom.

Byłoby cudownie! Tym bardziej, że jeszcze wiele lat przed nim. Na Dogomanii wielokrotnie ratowano dużo starsze psy, znajdowano im domy i nowe lepsze życie :)
Wspólnie możemy naprawdę dużo!

Posted

dzis Sylwia kupila tabletki na robaki dla Czacziego
kubrak nie wiem, kiedy dojdzie, czy zdazy w tym tyg.

dziewczyny, ja mam 4 psy na wlasnej, jedynej glowie. w hotelach i na dt. nie dam rady myslec o nastepnym... :( musza chociaz 2 ds znalezc, zebym miala sile na nastepnego :(

Posted

cioteczki zróbcie fotki Nugatowi proszę..jak można oczywiście..i zrobimy mu ogłoszonka dołoże parę..prosze:(nie możemy go zostawić..Czaczi ma lepiej a Nugat co?

Posted

ale Nugat ma setki zdjec, dziesiatki na pewno.
sa porozrzucane po watku calym, kilka jest na poczatku watku.

on ma mase fot, jak na schronisko, bo od roku go fotografuje. lepszych fotek nie bedzie, ma przeiez piekne na trawie, bez krat, z lata. gdy byl na wybiegu. pozniej poszukam ich troche i dodam info do 1 posta. w 1 poscie jest kilka stron wyszczegolnionych, na ktorych znajduja sie fotki Nugata

Posted

Zapytaj sylwiaso jak mu sie spało, na mojej kanapie?Pozdrawiam Czacziego i mizam go za uszkiem.Gram w totka.Jak wygram to chcę Czacziego do pilnowania podwórka.To żart.Gram już 20 lat i tylko raz miałam większą kasę z tego.Pomarzyć jednak można.....

Posted

Ja tak myślę o Nugacie, bo 10 lat na dużego psa to sporo. A zdjęcia ładne to on ma, tekst też był fajny, tylko mu trzeba ogłoszeń porobić, allegro by się przydało może, i żeby o nim nie zapominać.

Posted

nie zapomnę, obiecałam te ogłoszenia i zrobię, wczoraj nie dałam rady, ale dzisiaj w pracy może kilka pyknę:)
A jakiś tekst do ogłoszeń jest?Czy sama mam wymyśleć?

Posted

tekst jest w 1 poscie, na dole.

dzis jednak nie jade, latwiej mi bedzie w wekend.

allegro bylo niedawno wyroznione dla obu smutasow i zadnego nikt nie chcial :(

Posted

[quote name='Shania']oki, to ja w wolnej chwili zrobię kilka ogłoszeń:)[/QUOTE]

Świetnie! Na przygarnijzwierzaka.pl Nugat ma jeszcze aktywne ogłoszenie. Można wykorzystać ten tekst ale jeśli napiszesz coś nowego, to też fajnie :) Nie zapomnimy o Nugatku!
Czaczi miał szczęście wyjść ze schroniska wcześniej ale i Nugatowi się uda. Z pomocą cioteczek i wujaszków, wszystko jest możliwe :)

Posted

samo wyjscie ze schroniska to nie wszystko

musimy mu zycie w hotelu oplacic i domu szukac

chyba kubrak nie doszedl, Sylwia by juz trabila, wiec czkamy do ponedzialku na kubraczek :)
Czaczi jest wypuszczany rano, po karmieniu. jada suche Husse, jada gotowane, je tez musli chetnie. Po jedzonku lata luzem i albo ma pozniej spacer, albo popoludniu. Znane pieski leca sobie obok, a Czaczi na smyczy. Takich kolejek z psami Sylwia ma kilka, bo nie kazdy z kazdym moze isc

Sylwia mi opowiadala, jak to Bingo stoi u Sylwii pod nogami i broni swojej panci przed innymi psami, a Czaczi na lawce stoi i Sylwie po twarzy wylizuje :)

Na poczatku u Sylwii Czaczi mial problemy z wyproznianiem, taki byl zestresowany. Teraz juz rob poza kojcem, ale w srodku tez.