sylwiaso Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Korunia ze swetrem spróbuje,ale czy on będzie chciał to założyć i w tym chodzić?trzeba spróbować!on ma w budce ciepłą kołdrę zamówiłam już u sąsiada sianko to zawsze cieplej będzie do tego biega na razie nie martw się nie jest jeszcze mu zimno!!!a kupki?ja go zawsze wypuszczam rano wybiega sie i potem wychodzi po południu idziemy na smyczce na spacer a potem biega koło domu trzeba czekać z tymi kupkami!!!zobaczymy w przyszłym tygodniu jak sie będzie zachowywał!!! Quote
kora78 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 kubraczek gotowy, we wt wplacam pieniazki sylwia poprosze Twoj adres na pm, wysle go do taks, ktora wysle kubraczek zdazylismy, bo sie calkiem polar skonczyl i nikt juz nie dostanie kubraczka w tej serii. udalo sie !! :) koszt z wysylka 70zl jak nie sprobujemy ubrac m uswetra, to si nie dowiemy, czy chce nosic :) a na poczatku moze mu sie nie podobac, nigdy ne mial takiego cuda na sobie!! Quote
sylwiaso Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A nasz Czaczuchna z moimi dziećmi bardzo lubi chodzić na spacerki!!! Quote
sylwiaso Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Czaczi jest fajnym psiakiem i bardzo się z moim synem lubią Quote
sylwiaso Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Korunia damy radę z tym swetrem!a jak założę zrobię zdjęcia! Quote
kora78 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 super widziec Czacziego na duzej przestrzeni i bez krat, na wolnosci wreszcie :) jupi!!! alez on mial fuksa........................ mowilam mu od tego roku w schronisku- kiedys przyje i Ciebie zabiore!!! i spelnilo sie :) tak samo mowie Nugatowi, ale z wieksza rezerwa :( nie chce musiec go przepraszac ze klamałam :( Quote
kora78 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 kolejny bazar na czaczigo www.dogomania.pl/threads/195601-ciuszki-jesienne-dla-1-2-latka-do-15.11.?p=15649383#post15649383 Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Sylwia, masz skrzynke pelna. wyslij mi swoj pelny adres rosze, bo kubraczek juz uszyty i trzeba na Twoj adres go wyslac :) ja nie pamietam kodu pocztowego tylko Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Sylwia mi napisala, ze Czaczi dostal sweter po Tzie Sylwii. wlozyla mu glowe, ale lap sie nie udalo i tak chlopak buszowal sobie 20 min zanim sie wkurzyl i pozbyl wdzianka :) hehee Donosze, ze z pieniedzy pozostalych po naszym Astim, Czaczi dostanie ok 82zl. Jednak nie blizej stowki. Ale wiadomo, jak sie przyda!! pozniej dodam do 1 postu Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 mam boskie fotki Czacziego w swetrze :) wstawie pozniej ale on jest boski!! Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 cudo, prawda??? zwlaszcza ta radosc na pierwszym zdjeciu po to dziewczyny i chlopaki warto robic to, co robimy :) Quote
Syla Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 cudo, prawda??? zwlaszcza ta radosc na pierwszym zdjeciu po to dziewczyny i chlopaki warto robic to, co robimy :)[/QUOTE] Warto, kora78.Choćby dla takich cudnych zdjęć.Chyba pierwszy raz, tak naprawdę bardzo, pożałowalam, że nie mam domu z ogrodem... Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ja zaluje cale zycie, ze nie mieszkam w domu z ogrodem i polem do obrobienia :) ale nie na gluchej wsi :) a foto, jak Czaczi sie gździ z Sylwia bije wszelkie rekordy !!! dodalam do 1 posta kaske dla Czacziego od Astiego naszego zaginionego psiaka i jedna ciotka tajemnicza sie nie chwali tym, jak chce znow wesprzec Czacziego. to ciocia A...... :) Quote
sylwiaso Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Cioteczki jutro nowe fotki!!!!bo on tak warjuje i tak się cieszy,że szkoda tego nie uwiecznić na zdjęciach!!!!jak go wypuszczę to z radości nie wie w którą strone biec potem idę do domu to on cały czas mnie szuka a to patrzy w okno a to popiszczy pod drzwiami,a jak wyjdę to radości nie ma końca,biega w kółko przeskakuje przez inne psiaki to one znów biegną za nim!!!!jest wspaniałym,ugodowym i kochanym psiakiem!!! Quote
fiorsteinbock Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pierwsze skojarzenie, jak zobaczylam chlopaka w swetrze, to Paryz, i spacer z Czaczim po zatloczonych uliczkach...cholera, jakos tak nonszalancko ma przewiązany, ze nie moglam sie nie rozmarzyc, hahahhaa :) Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 tak, nonszalancko, masz racje ;) hehe dzis wplacilam 70zl za kubraczek. 65 za kubrak i 5zl wysylka. do taks podalam adres Sylwii do wysylki nie mam jeszze przelewu od pani Moniki. czekam spokojnie. wyroznione allegro Smutasow juz zakonczone? jaka ogladalnosc byla? z bazarku, z mjej garsonki na Czacziego, mamy juz pierwszego kupca, jest juz 30zl wiec :):) marze o pieknych fotkach Czacziego do ogloszen. popytam ciotek z lowicza, one robily fotki swoim psom u Sylwii i przy okazji robily Belli. poprosze, by Czacziemu zrobily, jak sie nie rusza i pozuje :) do ogloszen musi byc pieknie Quote
kizimizi Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 sylwia musisz mu zmienic sweterek bo mu w czarnym jakos nietwarzowo. moze czerwony? Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 kizi czaczi ma juz uszyty kubrak przez taks, z bazarku i czekamy na przesylke bordowy :) Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Wyswietlen 998, aukcja sie skonczyla. Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jasna ch...ra zamazane!a tu dalej zdjęcie jak Binguś go obszczekuje ale Czaczuniu maleństwa wcale się nie boi! Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 bardzo duzo wyswietlen... a kojarzysz, le bylo przed zmiana tytulu, zanim Czaczi trafl do schronu?? foto super, tylko pierwsze ciemne, a drugi zamazane. na upartego fajne do ogloszen, bo widac go pieknie, w calej krasie tylko,ze zamazane. Sylwia walcz dalej :) aha, obetnij mu ten koncowke obrozy, bo tak glupio dynda ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Nie kojarze, nie monitoruje tak szczegolowo aukcji. Quote
Recommended Posts