Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mi tez wlasnie strasznie muli i szlag mne trafia!

meczylam sie z tekstem przed chwila dobre 15 minut i nie moglam rozpoczac pisania. totalny brak weny mnie dopadl dzis

moze ktos inny sie wypoci? trzeba szybko, bo czas ucieka!

fiorka, chcesz go na ds? oddam chetnie :)

Posted

Hehehhe to juz druga propozycja w tym tygodniu, na innym watku podrywalam Leona. Jak tak dalej pojdzie to zaczne chorowac na "zbieractwo" ;)
Kora, jak i Tobie muli tzn, ze wina dogo, bo myslalam, ze moje łącze zaniemogło :)

Posted

Ciotka Kora jest jak rakieta!!zanim weszłam na wątek Czacziego to już są zdjęcia!!które przed chwilą wysłałam.Tak jak pisze Kora Czaczi dostał swój kojec nową kołderkę i przed wieczorem weszłam z kiełbachą w dużym flaku wszyscy dostali po kawałku i oczywiście Czaczi najwięcej!!łasił się do mnie przez siatkę czyli nie jest tak żle,bo jak chciał mu Szczepan przypiąć smyczkę to troche mu uciekał!ja powoli z nim sie zaprzyjażnie mam na to sposoby,ale dla dobra śledztwa nic nie będę pisać!!Czaczuś zrobił dwie kupki takie średnie rozwolnienie!!!jutro mu ugotuję ryż z warzywkami jak to się robi z takimi psiakami!!! Pamiętam jak z Bilbuniem było!!Cioteczki proszę wyluzować ciocia zrobi wszystko aby psina była zadowolona,ale proszę o dobre rady!!!

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czaczi :).
Sylwiaso :).

A ja jestem ciekawa jaki duży jest Czaczi, ile ma w kłębie. Czy on taki faktycznie olbrzym :).
Czaczi jest Duuuuuży!!!ale tak bardzo sympatyczny,że jak wypuściłam go z kojca i biegał po całym terenie to kiedy moja suczka zaszczekała na niego to uciekł i chował się za mnie.Wcale się go nie boje!!!wspaniały psiak!!przesłałam nowe zdjęcia dla Kory bo mam problemy z wysłaniem!

Posted

mam foteczki i wstawie je pozniej!
ale jak do 19stej nie wstawie to beda jutro, bo dzis ide sie upic ze szczescia :)

moj szczenior z dt ma dzis lub jutro wizytke robiona. trzymajcie kciuki!!

a fotki sa piekne, zielone, a Czaczi biega i wacha zapaszki, ma miejsce, by sie wyszalec wreszcie!!

Posted

kora78 napisał(a):
pisalam wczesniej

65cm w klebie
inne wymiary tez podawalam

ale trzeba, by go Sylwia zmierzyla, bo trzeba kubraka szukac na allegro!!!!

Może nie zauważyłam. A Nugacik mniejszy tak ?
A kubraki na zamówienie szuje na bazarku Taks.

Posted

nugat jest na pewno nizszy, ale tezszy, ma krotsze lapy. bo czaczi ma dlugie i smukle, caly jest smukly. a nugat jest krepy

a za ile taks robi na takiego l lub xl?? rozmiar

to macie 2 najlepsze foty, na szybko

Posted

dogo dziek iza linka :)
jak dobrze kojarze,to mi jego dl wychodzila ponad 70cm, wiec za 55zl kubrak. to funduje pani z niemiec to mamy wydatek z glowy :)

a moj dt jutro do ds jedzie!!!!!! jupi

ubieram sie i wyfruuuuwam

jutro dam fotki ,jak czaczi idzie po trawce u sylwii:)

Posted

Ale szybko :). Ale nic dziwnego słodki kudłaty szczeniaczek to i domek szybko znalazł.
Teraz zostaje Czaczi.
A ta długość to od szyi do poopy, jak tak orientacyjnie na swoim psiaku wymierzyłam ale może Czaczi jest dłuższy.
Najważniejsze, że nie będzie marzł :).

Posted

[quote name='Dogo07']Tutaj bazarek z kubraczkami:
http://www.dogomania.pl/threads/194257-psie-kubraki-quot-na-miar%C4%99-quot-do-31.10-na-3-cele.
Ale koszt takiego kubraczka to ok. 45cm, tak sobie mniej więcej wymierzyłam bo to od wymiarów zależy.

Polecam. W kubraczkach taks najcieplej! Oj, mimochodem slogan reklamowy mi wyszedł!

Czaczi, miałam dzisiaj uroczystość rodzinną. Na twoją cześć trzy razy czaczę odtańczyłam z wnusią - była zachwycona! Ja nieco mniej - szeptałam jej, ledwo żywa, ale w rytmie, do ucha: "gdybym ja była młodsza, wnusiu..."