kora78 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 kurka wodna, co to za cisza? sylwia, jak sytuacja na froncie??????? Quote
fiorsteinbock Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja podczytuje non stop, tylko dogo mi muli i z pisaniem ciezko. Czekam na tekst i mozemy zmieniac aukcje. Jak juz pisalam do Kory na PW, Czaczi jest zaje***y :loveu: Quote
kora78 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 mi tez wlasnie strasznie muli i szlag mne trafia! meczylam sie z tekstem przed chwila dobre 15 minut i nie moglam rozpoczac pisania. totalny brak weny mnie dopadl dzis moze ktos inny sie wypoci? trzeba szybko, bo czas ucieka! fiorka, chcesz go na ds? oddam chetnie :) Quote
fiorsteinbock Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Hehehhe to juz druga propozycja w tym tygodniu, na innym watku podrywalam Leona. Jak tak dalej pojdzie to zaczne chorowac na "zbieractwo" ;) Kora, jak i Tobie muli tzn, ze wina dogo, bo myslalam, ze moje łącze zaniemogło :) Quote
kora78 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 zobaczymy, czy mi wczyta fotki od sylwii, jakie dostalam. czaczi dzis mial dzien na aklimatyzacje Quote
Shania Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ooo, dzieki ciotki:)ja już z lapkiem do okna leciałam, bo myślałam, ze za wolno mi chodzi...a to dogo tylko Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ciotka Kora jest jak rakieta!!zanim weszłam na wątek Czacziego to już są zdjęcia!!które przed chwilą wysłałam.Tak jak pisze Kora Czaczi dostał swój kojec nową kołderkę i przed wieczorem weszłam z kiełbachą w dużym flaku wszyscy dostali po kawałku i oczywiście Czaczi najwięcej!!łasił się do mnie przez siatkę czyli nie jest tak żle,bo jak chciał mu Szczepan przypiąć smyczkę to troche mu uciekał!ja powoli z nim sie zaprzyjażnie mam na to sposoby,ale dla dobra śledztwa nic nie będę pisać!!Czaczuś zrobił dwie kupki takie średnie rozwolnienie!!!jutro mu ugotuję ryż z warzywkami jak to się robi z takimi psiakami!!! Pamiętam jak z Bilbuniem było!!Cioteczki proszę wyluzować ciocia zrobi wszystko aby psina była zadowolona,ale proszę o dobre rady!!! Quote
Syla Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dzięki za wieści i zdjęcia.Fajnie go widzieć. Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 dzisiejsze focie Czacziego :) i Sylwii Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czaczi :). Sylwiaso :). A ja jestem ciekawa jaki duży jest Czaczi, ile ma w kłębie. Czy on taki faktycznie olbrzym :). Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 pisalam wczesniej 65cm w klebie inne wymiary tez podawalam ale trzeba, by go Sylwia zmierzyla, bo trzeba kubraka szukac na allegro!!!! Quote
sylwiaso Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Czaczi :). Sylwiaso :). A ja jestem ciekawa jaki duży jest Czaczi, ile ma w kłębie. Czy on taki faktycznie olbrzym :).Czaczi jest Duuuuuży!!!ale tak bardzo sympatyczny,że jak wypuściłam go z kojca i biegał po całym terenie to kiedy moja suczka zaszczekała na niego to uciekł i chował się za mnie.Wcale się go nie boje!!!wspaniały psiak!!przesłałam nowe zdjęcia dla Kory bo mam problemy z wysłaniem! Quote
Ingrid44 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Bardzo sie ciesze ze Czaczi juz w Hoteliku :) :) :) Piekny pies z niego , trzymam kciuki zeby szybko znalazl domek. Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 mam foteczki i wstawie je pozniej! ale jak do 19stej nie wstawie to beda jutro, bo dzis ide sie upic ze szczescia :) moj szczenior z dt ma dzis lub jutro wizytke robiona. trzymajcie kciuki!! a fotki sa piekne, zielone, a Czaczi biega i wacha zapaszki, ma miejsce, by sie wyszalec wreszcie!! Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 kora78 napisał(a):pisalam wczesniej 65cm w klebie inne wymiary tez podawalam ale trzeba, by go Sylwia zmierzyla, bo trzeba kubraka szukac na allegro!!!! Może nie zauważyłam. A Nugacik mniejszy tak ? A kubraki na zamówienie szuje na bazarku Taks. Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 nugat jest na pewno nizszy, ale tezszy, ma krotsze lapy. bo czaczi ma dlugie i smukle, caly jest smukly. a nugat jest krepy a za ile taks robi na takiego l lub xl?? rozmiar to macie 2 najlepsze foty, na szybko Quote
dorota k. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Śliczny Chłopak:) Na tych piewrwszych zdjątkach widać, jaki łysiolek i że pilnie kubraczek potrzebny. Kora - nie szalej za mocno;) Pozdrowionka:) Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Tutaj bazarek z kubraczkami: http://www.dogomania.pl/threads/194257-psie-kubraki-quot-na-miar%C4%99-quot-do-31.10-na-3-cele. Ale koszt takiego kubraczka to ok. 45cm, tak sobie mniej więcej wymierzyłam bo to od wymiarów zależy. Quote
kora78 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 dogo dziek iza linka :) jak dobrze kojarze,to mi jego dl wychodzila ponad 70cm, wiec za 55zl kubrak. to funduje pani z niemiec to mamy wydatek z glowy :) a moj dt jutro do ds jedzie!!!!!! jupi ubieram sie i wyfruuuuwam jutro dam fotki ,jak czaczi idzie po trawce u sylwii:) Quote
Onaa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ale szybko :). Ale nic dziwnego słodki kudłaty szczeniaczek to i domek szybko znalazł. Teraz zostaje Czaczi. A ta długość to od szyi do poopy, jak tak orientacyjnie na swoim psiaku wymierzyłam ale może Czaczi jest dłuższy. Najważniejsze, że nie będzie marzł :). Quote
sylwiaso Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Korunia dostałam od Ciebie cudownego psiaka!!!!:loveu: Quote
agata51 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Dogo07']Tutaj bazarek z kubraczkami: http://www.dogomania.pl/threads/194257-psie-kubraki-quot-na-miar%C4%99-quot-do-31.10-na-3-cele. Ale koszt takiego kubraczka to ok. 45cm, tak sobie mniej więcej wymierzyłam bo to od wymiarów zależy. Polecam. W kubraczkach taks najcieplej! Oj, mimochodem slogan reklamowy mi wyszedł! Czaczi, miałam dzisiaj uroczystość rodzinną. Na twoją cześć trzy razy czaczę odtańczyłam z wnusią - była zachwycona! Ja nieco mniej - szeptałam jej, ledwo żywa, ale w rytmie, do ucha: "gdybym ja była młodsza, wnusiu..." Quote
Recommended Posts