kora78 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Nie mam jak pomoc Dziewczyny :( a znasz kogos, kto z wrocka do olesnicy autem przewiezie? Quote
margaret Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 w piaetke sobote moge ja, czwartek nie dam rady:( Quote
fiorsteinbock Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzieki Margaret :) Kora, czy ktorys dzien poza czwartkiem pasuje? Quote
sylwiaso Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Korunia czy któraś z naszych łódzkich dogomanek się odezwała?rozmawiałam z Korunią i jeżeli nie będzie innego wyjścia to ja chociaż do połowy drogi wyjadę Łódż-Łowicz!Szkoda mi tej psinki czekamy tu w lasku na niego!!! Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 nic nie mam :( po 1. nie mam dowozu do tej oleśnicy. to jest od wrocka jakies 30km... do wrocka moge pkp, ale nie mam do olesnicy po 2 nie mam nikogo z belchatowa do lowicza... dziewczyny z lodzi tez nie moga pomoc, do jakich pisalam. jeszcze jedna osoba cos sie stara wymyslic wsrod znajomych ja stracilam nadzieje :( zeby jechal w czw najpozniej jutro rano musze isc go ze schronu zabrac przeciez jak sie nie uda to jestem nastawiona, by w wekend jechac pkp cala droge. zn do lodzi, bo stamtad nas agata51 odbierze z dworca. w sob popoludniu lub niedz caly dzien czwartku przeniesc nie mozna, bo tak ktos jedzie i chce sie podpiac pod tamten transport. o przekladaniu nie ma mowy margaret, do olesnicy z wrocka to na 18sta trzeba jakos byc w olesnicy Quote
Poker Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Czaczi jest dużym psem? Jak on da radę z samochodzie.Mogę spytać koleżanki czy nie będzie jechała z Wrocławia do Oleśnicy ,ale ona jeździ sama niedużym samochodem. ja też mam mały samochód, z tym ,że w tym tygodniu nie dam rady , bo jutro do wtorku wyjeżdżam. Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Czaczi to mix sznaucera olbrzyma, jest duzy i silny. Ale lagodny, kochany pies. siedzial 2 lata za kratami, wiec jest pewnie niewyzyty, jednak moze 1 dzien moglby u mnie pomieszkac to bysmy troche pobiegali, by energie spozytkowac. Nie wiemy, jak jezdzi w samochodzie. Najbezpieczniej, zeby byla druga osoba do pilnowania psa. Ale Wroclaw- Olesnica to krotka trasa, mozna go do czegos smycza przywiazac, by nie skakal po siedzenaich, jesli mnialby siedzec na tylny siedzeniu. Jednak najbezpieczniej z druga osoba. Quote
margaret Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 kora , niestety w takim razie nie pomogę - ja cały czwratek do 21 jestem w robocie:( Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 mam jeszcze inna opcje w wekend przez slask. czekam na szczegoly autami 2-3. zawsze lepsze niz 300km pkp... Quote
Poker Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Trzymam kciuki za powodzenie.Nie będzie mnie do poniedziałku. Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Poker napisał(a):Trzymam kciuki za powodzenie.Nie będzie mnie do poniedziałku. czyli ta kolezanka do olesnicy nie podwiezie? Quote
kameralna Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jest szansa dla Czacziego kto pomoże? Nie zostawiajmy Kory samej. Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 wieczorem porozsylam nr konta, bo to juz kase czas zbierac i szukac wiecej kasy..... pomozcie w tym Quote
Poker Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 kora78 napisał(a):czyli ta kolezanka do olesnicy nie podwiezie? Tak jak pisałam ona ma mały samochód i jeździ sama. :-( Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 agatko, doszla juz dawno :) dostalam wiesci, ze czwartkowy wyjazd sie na wtorek przesunal....... moze jednak sie uda znalezc kogos od belchatowa?? Quote
marta0731 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ja tu zęby zagryzłam i obrażonego kolegę i tak wybłagałam na jutro... A dlaczego się przesunął? I jak to będzie we wtorek? Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 ooooooooo no to super!!!!!!! brawa dla kolegi!!! to mamy transport: walbrzych- olesnica za free olesnica - belchatow za okolo 85zl belchatow- lowicz pustka we wtorek chyba tak samo, tez wieczorem. bo najpierw ajlii jedzie z warszawy pod wroclaw, troche jej sie zejdzie Quote
marta0731 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 A Sylwia coś pisała, że może po Czaczę wyjechać... tylko ile? Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 sylwia moze niewiele, bo ma psy i dzieci na glowie do lodzi to juz za daleko ktos inny tez pisal, ze niedaleko od lowicza moze podjechac mam info od Nikusia, ze transport ze slaska do lowicza wyniesie go autem 200zl, z czego 50zl daje od siebie, aby pomoc :):) zostaje 150zl. agata 51 pisala,ze czesc tego moze tez zasponsorowac. zostaje okolo niespelna 100zl dla nas plus dojazd na slask. tutaj ingrid44 pyta Wilkiego Brata, czy Czaczucha wezmie, ale musi byc swiezo kapany, bo auto jest piekniejsze, niz niegdys (juz kiedys korzystalismy z tego transpprtu ). jesli ja wezme Czacziego na jakis czas do ogrodu.. na lancuch tylko niestety, a noce w domu (tylko,ze mam jeszcze szczeniaka 6mies na dt.....) to musialabym Czacziego wykapac i trzymac w domu ten dzien. a tz nawet nie wie,ze ja cos koluje z jakims psem.... czekam na odpowiednia chwile ;) i co? przez slask, czy belchatow? Quote
marta0731 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kora nie oszukujmy się, ale do domu na noc go nie weźmiesz, znam TZ i nawet mu o tym nie mów, szkoda nerwów... Ja też nie dam rady, bo mój Mondziołek nie cierpi psów A może kolega........... hmmm 3 pokoje ma....... ale to moje pobożne życzenia, nie planuj tego od razu, ale spytać mogę Tylko muszę mięc jasne informacje: co postanowione i na kiedy! Quote
kora78 Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 jeszcze cos w piatek jedzie szczepn z pieskiem do sylwii. rano, ze slaska nocleg na jutro daje czacziemu syla kochana :) jak sie nikus zgodzi na jutro na transport ode mnie do gliwic, to w pt moze sie uda czacziego ze szczeponem wyslac jutro dogrywam, dzis koncze z dogo Quote
Syla Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 kora78 napisał(a):jeszcze cos w piatek jedzie szczepn z pieskiem do sylwii. rano, ze slaska nocleg na jutro daje czacziemu syla kochana :) jak sie nikus zgodzi na jutro na transport ode mnie do gliwic, to w pt moze sie uda czacziego ze szczeponem wyslac jutro dogrywam, dzis koncze z dogo Kończ dziołcha, kończ i idż spać.Tysz puda nynać.Dychni se, bo jutro cołkim inszy dziyń bydzie. Quote
Ingrid44 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 jak tylko dostane wiadomosc od brata kiedy bedzie jechal z Wrocka do Katowic to zaraz napisze :) Quote
Recommended Posts