Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Pan się oczywiście nie odezwał.
Miałam dziś co prawda 1 połączenie z numeru zastrzeżonego, ale ktoś rozłączył się po jednym sygnale, więc nie sądzę, żeby to był ów pan.

Tak jak pisałaś, propozycja tego pana powinna zostać odrzucona. Takie zachowanie zamyka kwestię rozstrzygnięć "wydać mu psa czy nie wydać". Szukamy dalej. Potrzebny dobry, odpowiedzialny i wrażliwy opiekun.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinblock, jakiez to zwykle allegro???????????
tos Ty nie widziala, jakie JA robie ZWYKLE allegro!!!
ja pisze tekst, a pod spdem, rzadkiem sa male fotki, ktore sie po kliknieciu dopiero powiekszaja. i zadnych kolorow tam nie ma, ani nic! a Ty robisz takie, o jakie mi wlasnie chodzi! fotka w rameczce, kolorowe lierki pogrubione, co kawalek tekst i pomiedzy to wrzucona fotka

o to mi chodzilo! i usilnie sie wbijalam z prosba o to la lary, bez odzewu, odkad zaczely sie dyematy,czy dajemy chlopakow razem,czy osobno

a wiec tak:
prosze fiorsteinblock o takie piekne allegro, o ujecia tam najpierw Czacziego z tekstem pt: alarm. pozniej jednozdaniowe wtracenie: ze w tym samym miejscy zyje bardzo podbny psiak, acz jednak roznice pewne sa. i poleciec z tekstem nugata i jego foteczki

fotek dawac po rowno, dla kazdego. ale najpierw przedstawimy Czacziego

allegro wyroznione, placimy z uzbieranej kaski na czacziego

pan z katowic do mnie tez nie dzwonil. mam zgrzyt z tym,bo chcialabym protzlava wykorzystac i chociaz sprobowac, zeby choc po rozmowie faceta odrzucic. pies siedzi 2 lata w schronie i kazdy chetny jest na wage zlota. choc akurat czaczi ma isc do hotelu i noza przy gardle dzieki temu z nim nie mamy. zeby go byle gdzie wydawac, byleby miske mial

Posted

dodam,ze od wczoraj kilkukrotnie rozmawialam z pewna pania z niemiec, ktora pierwotnie zadzwonila w sprawie czacziego, a pozniej rozmowy na inne tory zeszly...
pani chciala sprawic czaczuchowi kubraczek, by nosil do czasu adopcji, w schronie. musze go najpierw wiec dokladnie pomierzyc centymetrem krawieckim.
jesli nie bedzie mogl go nosic w schronie, albo nie zdazy- dostanie go na nowa droge zycia w hoteliku :)

Posted

fiorka super!
ja jestem za tym,by je wyroznic

tylko moj blad jeden. ostatnie zdanie o nugacie- nie pozwol, by kolejne LATO przezyl bez dotyku trway i slonca, itp. to trzeba zmienic na scenerie zimowa. nie pozwol, by kolejna zime musial marznac w betonowym kojcu, zeby z zimna nie dopadly go...... cos o reumatyzmie, ze koljna zima juz mu nie popusci i zacznie zapadac na zdrowiu, a poki co jest zdrowy, itp. nie moze byc o zamarznieciu na smierc, bo to juz mamy u czacziego wykorzystane
pozostawiam wiec inwencje innym :) ale to o lecie i trawce trzeba usunac i dodac cos o zimie
i wyroznic

Posted

"bo chcialabym protzlava wykorzystac "(kora78)

... zastanawiam się, czy powinienem się zgodzić .... lepiej ponoć żałować,że się coś zrobiło niż żałować,że się tego nie zrobiło, hi hi... <D.>

"usilnie sie wbijalam z prosba o to la lary,bez odzewu"(kora78)

...jeśli chodzi o naszą kochaną laurkę z Katowic to wybacz Jej, ale była ostatnio bardzo zagoniona przygotowaniami do ślubu,a w dniu wczrjszym tj.
w sobotę 16.10.2010 r. zawarła związek małżeński !!! <D.>

Posted

[quote name='fiorsteinbock']"bo chcialabym protzlava wykorzystac "
mnie się rownież ten cytat spodobal :)Korunia ja miałam ostatni miesiąc taki kocioł,że nie wiedziałam jak sie nazywam,ale myślę o Czaczim tylko wiesz,że Binguś nie poszedł do adopcji!!!!!!czekam teraz na miejsce po Iksiku bo też ma iść na DS także cały czas pilnuje dla Was miejsca!!!Ucałuj Czacziego od cioci Sylwii:buzi::buzi:

Posted

sylwiaso napisał(a):
Korunia ja miałam ostatni miesiąc taki kocioł,że nie wiedziałam jak sie nazywam,ale myślę o Czaczim tylko wiesz,że Binguś nie poszedł do adopcji!!!!!!czekam teraz na miejsce po Iksiku bo też ma iść na DS także cały czas pilnuje dla Was miejsca!!!Ucałuj Czacziego od cioci Sylwii:buzi::buzi:

dziekujemy za wiadomosci! a o iksiku nie wiedzialam!!! a kiedy????
ale fajnie :)

Posted

nie no, facet sie nie odzywa, wiec go odpuszczamy. przykro mi protzlav :) hihi

na allegro 120 obejrzen :)
piekne wyszlo :)

chyba bylby transport na wtorek, a miejsca nie ma jeszcze :(

Posted

musze jej na maila odpowiedziec. sadze, ze aktualny bedzie :) jak juz czaczi bedzie pomierzony i zabran yze schronu- bo tam nie ma sensu

widze na watku ciotek z tego jutrzejszego transportu,ze beda placic 400zl za transport. jak po polowie, to 200zl dla nas to zabojstwo. nie podolamy. pkp taniej przeciez. a jeszcze dowoz do wrocka to30zl i poem z belchatowa do lodzi... a w lodzi agata mzoe tylko w wekendy go zawiezc...

Posted

Cioteczki Iksik idzie do domu!!!!!!!!tylko teraz czekamy kiedy ta pani go weżmie jeżeli jest transport na jutro to niech przyjeżdża jakoś dam radę wezmę następną z psinek do domu!!

Posted

aha
transport na czwartek przeniesiony. jedzie szczeniak z belchatowa do czegos na M w okolicach wrocka.
nie mam dokladnych info, czy czaczi moze jechac w druga strone, bo tam nikt dokladnie nie odpowiada

ale to bylaby juz fajniejsza dla nas data, choc najlepiej sobota, bo agata w wekendy z lodzi do lowicza moze dowiezc... choroba...

prosze pomagac rozsylac watek z prosba o kase....

Posted

Czaczi moze jechac w czwartek wieczorem- noca. wyjazd z oleśnicy, kolo 18stej do belchatowa na 20sta. co dalej? zalatwiam. koszt niespelna 100zl

ide zalatwiac dalej

tylko do oleśnicy... jak pkp do wrocka, to potem jak do olesnicy?? a moze siora pomoze??

Posted

Czaczi moze jechac w czwartek wieczorem- noca. wyjazd z oleśnicy, kolo 18stej do belchatowa na 20sta. co dalej? zalatwiam. koszt niespelna 100zl

ide zalatwiac dalej

tylko do oleśnicy... jak pkp do wrocka, to potem jak do olesnicy?? a moze siora pomoze??

Posted

nie mam jak odbioru z belchatwa jemu zalatwic... papatiakole nie ma auta, a tylko on chyba jest z lodzi.
ide pisac na dziale lodzkim, kto ma auto i podrzuci pieska za zwrot kosztow

Posted

Siora by pomogła choć do wrocka, ale dziś wyszło że nie da rady, bo kolega "transportowiec" ma focha i się nie odzywa... :(

Oby się znalazł ktoś zmotoryzowany, kto umożliwi Czacziemu wreszcie wyjście ze schroniskowych murów
:modla::modla::modla:

Posted

w czwartek bedzie mial focha nadal??

juz dzwonilam do schronu i go zaklepalam i pani, ktora tel odebrala sie tam bardzo ucieszyla :) mowi,ze on taki kochany jest, grzeczny, ze sobie nie radzi w schronie