Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Mozemy pokombinowac, tylko tekst musi byc krotki zeby bylo widac psiaka.
Jutro cos popracuje, a jak macie pomysl to piszcie :)[/QUOTE]

Mniejsze literki ;)
I nikt mnie weną twórczą nie wsparł, to może: ogolony, ładniejszy, ale zimno...

Kurcze, nie da się tego skrócić:angryy: Milion pomysłów, i wszystkie za długie

Posted

kasa = cieplo
kasa = hotel
kasa= cieplo i zycie
kasa= zycie w cieple
dorzuc grosz, by nie zamarzl
bez kasy zamarzne!
zbieram na hotel
ogolili mnie= nie chce zamarznac!
zbieram na kubraczek
chce do hotelu! chce ciepla!
chce do hotelu! nie chce juz zimna

bla, bla, bla

Posted

[quote name='kora78']ale smieszny ;)
taki leb wyiety :)

a na rozowym tle, jak by sie prezentowal? na zoltym najlepiej bylo?
ale przynajmniej rzuca sie w oczy ;)[/QUOTE]
Ciotka...taki facet na rozowym tle?! Chcesz zeby mnei przeklal?

Posted

1 post jest na biezaco, chyba :)

watek dwoch psow, zwanych Smutasami
zyja w jednym schronie
mlodszy, Czaczi, energiczny, niedawno ostrzyzony w schronie na sznaucera olbrzyma, zbiera kase na hotel, gdzie dostanie kubraczek i w budzie, ale w rajskim zyciu bedzie czekal na ds. ma 4 lata, od 2 lat w schronie. kilka fotek ma w trawie, gdy ja go czesalam z kizimizi, a po tygodniu ktos przyszedl do schronu i go ostrzygl. ostatnio zmienia kojce, bo sa remonty. trafil do jednego, gdzie byl gryziony, stad blizny na ciele

starszy, Nugat, ma 10lat, od 3 lat jest w schronie, kochany pieszczoch, mniejszy, lagodny, uwielbia, gdy sie go glaska i czochra. laem byl na wybiegu, stad foto w trawie. teraz znow kojec.

Posted

a gdyie mozna znalezc zdjecia wzstryzyonzch pryzstojniakow bo ja chyba slepa jestem?
Fiorsteinko zmienilas sobie avatara i ja dosc dlugo sie zastanawialam co to za dziewczyna jest ... :)

Posted

[quote name='kizimizi']a gdyie mozna znalezc zdjecia wzstryzyonzch pryzstojniakow bo ja chyba slepa jestem?
Fiorsteinko zmienilas sobie avatara i ja dosc dlugo sie zastanawialam co to za dziewczyna jest ... :)[/QUOTE]

w 1 poscie masz podane, na ktorej schronie i w jakim poscie sa, jakie fotki
ogolony jest tylko Czaczi, ten ktorego czesalysmy ostatnio akurat...

Posted

[quote name='kizimizi']a gdyie mozna znalezc zdjecia wzstryzyonzch pryzstojniakow bo ja chyba slepa jestem?
Fiorsteinko zmienilas sobie avatara i ja dosc dlugo sie zastanawialam co to za dziewczyna jest ... :)[/QUOTE]
Hahaha - moj Seti z avatara ma depresje po tym jak oddalismy do adopcji malutka kociczke wykarmiona przez nas na butelce. Bardzo przypadla mu do gustu, w zlym slowa znaczeniu...chcial sobie zrobic z niej zabawke interaktywna! :)

Posted

[quote name='kora78']aha, co najgorsze, piesek jaki z hotelu mial na ds jechac.. ds sie rozmyslil, wiec Czaczi znow czeka bez terminu konkretnego :([/QUOTE]
Qrcze...szkoda i tego biedak, ktory juz prawie mial dom i naszego Czacziego :(

A kitka Anitka nie byla zadowolona, darła sie w nieboglosy - czasem juz na zapas, jeszcze zanim Seti podszedl.
Seti urzadzal na nia polowania...

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cos takiego, prosty, zeby nie napisac prostacki ;)

Śmieszny ale fajny :)
Może akurat chwyci

To Kora który chcesz i daj mi wreszcie dobre hasło, bo to co mi podałaś nie hula...........

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Hahaha - moj Seti z avatara ma depresje po tym jak oddalismy do adopcji malutka kociczke wykarmiona przez nas na butelce. Bardzo przypadla mu do gustu, w zlym slowa znaczeniu...chcial sobie zrobic z niej zabawke interaktywna! :)

hehe a pamietam jak opowiadalas mi o tzm kociaku. Kotka jest jeszcze z wami czy tylko na dt byla?
Juz Kora sobie patrze i ogladam ([SIZE=1]ps. nastepnym razem mozesz zrobic tak; zamiast pisac ze to i to jest na tej i na tej stronie, wejsć na post w którym to co nas interesuje sie znajduje, skopiowac nr tego postu -normalnie KOPIUJ LINK labo KOPIUJ ODNOSNIK, i wkleic go tak jak wkleja sie link. I wtedy nie trzeba szukac).