kora78 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 tak tez planuje, awaryjnie, pkp i pozniej Ty :) jesli sie nic na transportowym nie znajdzie w gore chlopaki Quote
marta0731 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Mozemy pokombinowac, tylko tekst musi byc krotki zeby bylo widac psiaka. Jutro cos popracuje, a jak macie pomysl to piszcie :)[/QUOTE] Mniejsze literki ;) I nikt mnie weną twórczą nie wsparł, to może: ogolony, ładniejszy, ale zimno... Kurcze, nie da się tego skrócić:angryy: Milion pomysłów, i wszystkie za długie Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 kasa = cieplo kasa = hotel kasa= cieplo i zycie kasa= zycie w cieple dorzuc grosz, by nie zamarzl bez kasy zamarzne! zbieram na hotel ogolili mnie= nie chce zamarznac! zbieram na kubraczek chce do hotelu! chce ciepla! chce do hotelu! nie chce juz zimna bla, bla, bla Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ciotki, biore sie za bannerek - sorki, ale nie bylo wczesniej czasu. Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Ciotki, biore sie za bannerek - sorki, ale nie bylo wczesniej czasu. luuuuuzik :lol: a tu bazarek czesciowo dla czacziego, ale jakies jedyna 10zl wpadnie, jakby co... www.dogomania.pl/threads/194385-APASZKI-na-dolnoslaskei-psiaki-do-20.10?p=15528273#post15528273 Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Cos takiego, prosty, zeby nie napisac prostacki ;) Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 ale smieszny ;) taki leb wyiety :) a na rozowym tle, jak by sie prezentowal? na zoltym najlepiej bylo? ale przynajmniej rzuca sie w oczy ;) Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='kora78']ale smieszny ;) taki leb wyiety :) a na rozowym tle, jak by sie prezentowal? na zoltym najlepiej bylo? ale przynajmniej rzuca sie w oczy ;)[/QUOTE] Ciotka...taki facet na rozowym tle?! Chcesz zeby mnei przeklal? Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 hehehe no, jak on taki pieknie ogolony, jak model teraz na wybieg prosto ;) ide spac z usmiechem na twarzy :) Quote
protzlav Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Kto mi streści wątek, bo nie wiem czy podołam tyle przeczytać? <D.> Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 1 post jest na biezaco, chyba :) watek dwoch psow, zwanych Smutasami zyja w jednym schronie mlodszy, Czaczi, energiczny, niedawno ostrzyzony w schronie na sznaucera olbrzyma, zbiera kase na hotel, gdzie dostanie kubraczek i w budzie, ale w rajskim zyciu bedzie czekal na ds. ma 4 lata, od 2 lat w schronie. kilka fotek ma w trawie, gdy ja go czesalam z kizimizi, a po tygodniu ktos przyszedl do schronu i go ostrzygl. ostatnio zmienia kojce, bo sa remonty. trafil do jednego, gdzie byl gryziony, stad blizny na ciele starszy, Nugat, ma 10lat, od 3 lat jest w schronie, kochany pieszczoch, mniejszy, lagodny, uwielbia, gdy sie go glaska i czochra. laem byl na wybiegu, stad foto w trawie. teraz znow kojec. Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 a gdyie mozna znalezc zdjecia wzstryzyonzch pryzstojniakow bo ja chyba slepa jestem? Fiorsteinko zmienilas sobie avatara i ja dosc dlugo sie zastanawialam co to za dziewczyna jest ... :) Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='kizimizi']a gdyie mozna znalezc zdjecia wzstryzyonzch pryzstojniakow bo ja chyba slepa jestem? Fiorsteinko zmienilas sobie avatara i ja dosc dlugo sie zastanawialam co to za dziewczyna jest ... :)[/QUOTE] w 1 poscie masz podane, na ktorej schronie i w jakim poscie sa, jakie fotki ogolony jest tylko Czaczi, ten ktorego czesalysmy ostatnio akurat... Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 przyszlo 50zl dla Czacziego, ze Szczecina :) pewnie od mienty- dziekujemy!!! Quote
fiorsteinbock Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kizimizi']a gdyie mozna znalezc zdjecia wzstryzyonzch pryzstojniakow bo ja chyba slepa jestem? Fiorsteinko zmienilas sobie avatara i ja dosc dlugo sie zastanawialam co to za dziewczyna jest ... :)[/QUOTE] Hahaha - moj Seti z avatara ma depresje po tym jak oddalismy do adopcji malutka kociczke wykarmiona przez nas na butelce. Bardzo przypadla mu do gustu, w zlym slowa znaczeniu...chcial sobie zrobic z niej zabawke interaktywna! :) Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 wazne, czy ona byla zadowolona? jesli tak, to ok ;) Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 aha, co najgorsze, piesek jaki z hotelu mial na ds jechac.. ds sie rozmyslil, wiec Czaczi znow czeka bez terminu konkretnego :( Quote
fiorsteinbock Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='kora78']aha, co najgorsze, piesek jaki z hotelu mial na ds jechac.. ds sie rozmyslil, wiec Czaczi znow czeka bez terminu konkretnego :([/QUOTE] Qrcze...szkoda i tego biedak, ktory juz prawie mial dom i naszego Czacziego :( A kitka Anitka nie byla zadowolona, darła sie w nieboglosy - czasem juz na zapas, jeszcze zanim Seti podszedl. Seti urzadzal na nia polowania... Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 czeka od nowa na miejsce w hotelu i na pieniazki trzeba watek z prosba rozsylac dziewczyny, pomozcie Quote
Onaa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ja troszkę rozsyłałam, ale jakoś mało osób zagląda do psiaczków. Quote
marta0731 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Cos takiego, prosty, zeby nie napisac prostacki ;) Śmieszny ale fajny :) Może akurat chwyci To Kora który chcesz i daj mi wreszcie dobre hasło, bo to co mi podałaś nie hula........... Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Hahaha - moj Seti z avatara ma depresje po tym jak oddalismy do adopcji malutka kociczke wykarmiona przez nas na butelce. Bardzo przypadla mu do gustu, w zlym slowa znaczeniu...chcial sobie zrobic z niej zabawke interaktywna! :) hehe a pamietam jak opowiadalas mi o tzm kociaku. Kotka jest jeszcze z wami czy tylko na dt byla? Juz Kora sobie patrze i ogladam ([SIZE=1]ps. nastepnym razem mozesz zrobic tak; zamiast pisac ze to i to jest na tej i na tej stronie, wejsć na post w którym to co nas interesuje sie znajduje, skopiowac nr tego postu -normalnie KOPIUJ LINK labo KOPIUJ ODNOSNIK, i wkleic go tak jak wkleja sie link. I wtedy nie trzeba szukac). Quote
marta0731 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Korusia już masz Co Ty beze mnie... ;) Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 juz probuje i chlopakow okazjonalnie podniose kizi dzieki za porade, ja to cienka jestem w te klocki, wiesz :) dzieki siora Quote
Recommended Posts