Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki siora :)

ja dzis tylko kilka powiesilam, a czacziego jeden kolorowy w zoologu. drugi kolorowy w zoologu nugata
i czarno biale 3 nugata na mojej dzielnicy. smiesznie bedzie, jak pani ze schronu zobaczy psa od nich na slupie, bo ona tu mieszka niedaleko :)
u mnie na dzielnicy kolorowego ksera nie ma, aw domu nie mogee duzo sztuk w kolorze drukowac

jutro bede miala wieksza ilosc to porozwieszam na dzielnicy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Wiecie co, na kokosy.pl nadal nie wyswietlono ogloszenia! NIe rozumiem!
A z facebookiem masz racje, ja juz sobie wklejam 2 plakaciki :) i biore sie za dalsze ogl.

moze na kokosy, jako dubel? oni mieli pakiety, moze jeszcze sie stare ogloszenia nie skonczyly?...

dzieki za ogloszonka!!!

Posted

o jacie, ile linkow dodalas fiorsteinblock!!! dzieki przeogromne!!!
normalnie, jakbysmy na bazarku pakiet kupili :)

teraz sluchajcie. dzialam dwufazowo...
mam zgode sylwiaso na przyjecie go do hoteliku
jeden piesek moze niebawem do ds pojedzie i bedzie miejsce dla Czacziego
koszt jeszcze niepewny, ale od 250zl do 300zl mysle. choc zawsze moge sie myslic. nawet 350zl za takiego duzego psa to jest bardzo tanio, jak na dogomaniackie hotele.
kojec zewnetrzny, nowy, z porzadna buda i kolderka. trzebaby zalatwic Czacziemu kubraczek na jego chude cialko.. cielsko raczej :)

najgorzej z transportem, bo to dosc daleko, bo 340km. przy 42zl za 100km u paptiakole wychodzi w 2 strony... 280zl minimum... masakra
o pkp sie mozna dowiedziec. albo szukac laczonego z wrocka moze ktos by jechal na warszawe i do lodzi go podrzucil, a z lodzi tylko paptiakole lub Sylwia.

miejsce nie jest na juz, na za jakies 2 tyg? moze wiecej?

wiec jest czas na zbierane deklaracji na hotel. a jesli sie z ogloszen ds wreszcie znajdzie to zbieranie kasy zawieszamy, albo przekladamy na Nugata :)

no to teraz- kto da wiecej?
ja stalej moge dac na te chwile jedynie 10zl, moze 20zl

Posted

Byłoby wspaniale, gdyby udało nam się ulokować pieski w dt, najlepiej takich za karmę i ewentualne leczenie. Taka propozycja jednak nie padła. Ale hotelik, to też ratunek. Czy znajdą się ludzie dobrej woli, którzy zechcą pomóc Czacziemu? Ja też w chwili obecnej nie mogę obiecać więcej niż 10 zł.
A co z Nugatem? On zostaje w schronisku?

Posted

[quote name='marta0731']Ja daję 15zł stałej, trochę mi się kasa uszczupliła jak wzięłam Montka...

A może na wątku u Bilba poprosić ciotki o przeniesienie deklaracji na Czacziego?[/QUOTE]

Byłaby taka możliwość? Jeśli tak, to wspaniale! I Czaczi i Nugat ciągle jeszcze marnieją w schroniskowych boksach. Mało osób zagląda do naszych Smutasów.

Posted

[quote name='Ingrid44']Gdzie dokladnie ma byc transport. Skad -dokad ?[/QUOTE]

walbrzych- łowicz

lub chociaz wroclaw- lodz

dzieki dziewczyny! zapisze te deklaracje. to mamy niespelna 50zl :)

Posted

ingrid reszte kaski, jaka zostala z ogloszen przerzucilam na jednorazowe, ok?

popoludniu zrobilam zmiany w 1 poscie. ktos sugeruje cos tam wyciac jeszcze? foty podmienic??

kto jeszcze dorzuci deklaracje dla Czacziego?
pozniej chcialaym, by przejal ja Nugatek :)

a mowilam Wam, ze Smutasy juz sie znaja? wskutek roszad, zamieszkali kojce obok siebie :) smiesznie by bylo, gdyby razem zamieszkali :) wtedy byscie ich dopiero nie rozroznily ;)

i znow za pozno, zapomnialam zadzwonic do ds Bilbo, trzeba zrobic tam wizyte poadocyjna i kaska gospodarowac. wiele osob placilo, jest okolo 400-czy 600zl. bede blagac, by dali na naszego Smutasa

dodam- mialam dzis tel- dziecko- ile kosztuje nugat? i zerwane polaczenie...
cos sie ruszylo, ciotki adopcje sie na dogo uszyly przeciez :lol:

Posted

Pisalam zebyscie robily co chcialy z kasa ,wiem ze macie ogromne wydatki zwiazane z pieskami. Bede pamietac o transoprcie , moze cos mi rzuci na oczy na innych watkach albo brat bedzie jechal w tamte rejony. Nigdy nie wiadomo.

Posted

[quote name='Ingrid44']Pisalam zebyscie robily co chcialy z kasa ,wiem ze macie ogromne wydatki zwiazane z pieskami. Bede pamietac o transoprcie , moze cos mi rzuci na oczy na innych watkach albo brat bedzie jechal w tamte rejony. Nigdy nie wiadomo.[/QUOTE]

dziekuje :)

Posted

[quote name='Dogo07']A to już z karmą, za takiego dużego psiaka jak Czaczi ?[/QUOTE]

tak :)

Sylwia to dogomanka, a nie... pseudodogomanka zarabiajaca kokosy na hotelowaniu dogomaniackich psow :)

z taka kwota, musi sie udac! musimy uzbierac!

Posted

[quote name='kora78']ja tak bardzo bym chciala ich na dt.... ale takie wielkoludy mi tz nie pozwoli.. wciaz kombinuje, jak tza zapytac o Czacziego. juz mu raz go podtykalam z fotami ogolonego, jak go niechcaco skrzywdzono, itp.......
w opisach sznaucerow olbrzymow czytalam,ze do dzieci sie nie nadaja... ale dlaczego? gryza?

a gdzie takie mądrości piszą? :lol: nie ma na to reguły - jeden się nada inny sie nie nada - tak samo jak w każdej innej razie czy wśród mieszańców, zresztą Czaczi nie jest sznaucerem więc nie wiadomo jakich ras cechy może mieć ;)