Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Syla nam pomagala robic w dzienniku zachodnim w wydaniu wekendowym. plate, kolorowe 130zl za 140znakow, gdzie kropka i przecinek to znak.... drogo. i nasze psiaki w te =n wekend domku nie znalazly i poprzednia sunia tez nie. ale wczesniej kilka psow z tej gazety domki znalazlo.... teraz wiec moze lepiej nie wystawiac, moze to zly okres, a kasa spora

Posted

kora78 napisał(a):
Syla nam pomagala robic w dzienniku zachodnim w wydaniu wekendowym. plate, kolorowe 130zl za 140znakow, gdzie kropka i przecinek to znak.... drogo. i nasze psiaki w te =n wekend domku nie znalazly i poprzednia sunia tez nie. ale wczesniej kilka psow z tej gazety domki znalazlo.... teraz wiec moze lepiej nie wystawiac, moze to zly okres, a kasa spora

No tak, w Moim Psie ogłoszenia też bez odzewu...

Posted

a d... w pomiadorach!!
wykrakalam sobie!!!
byl telefon!!!

hura! albo nie... zobaczymy

napisze jasno- 19latek pracujacy, mieszkajacy z rodzicami w kawalerce w kamienicy, gdzie pokoj ma 30m kw, a rodzice spia w kuchni, bo tez duza. pokoj jest chlopaka. na slasku, Bytom. w centrum, ale pol godz do jeziora w lasku na super spacery
2 tyg temu odszedl onek, plus jest jeszcze sunia ratlerkowata.
pies bylby chlopaka. pracuje od 7, w domu jest o 17stej.
auta nie ma, netu nie ma. rodzice sie godza na psa. chca duzego. chlopak troche taki joł joł. ale to nic nie znaczy.

szukam na wizyte w Bytomiu??
jedyna szansa Czacziego... co Wy na to?

ah, tata nie pracuje i by wychodzil z Czaczim tez na spacery, a mama pracuje w masarni i jedzonko psom przynosi zawsze

Posted

Fajne wieści, ale nie cieszę się już z góry.Wszystko się dopiero okaże, choć brzmi całkiem normalnie.Już zaczynałam wątpić w te gazetowe ogłoszenia, wcześniej naprawdę było lepiej z tymi domkami.Mówiłam Ci Koruniu, ja wczoraj wieczorem dopiero przeczytałam DZ.Zawsze czytam gazety z całego tygodnia w niedzielę.Może inni mają podobnie.Oby to był dobry domek dla Czacziego.Trzymam kciuki bardzo mocno.

Posted

ja sie tez nie ciesze az tak, bo sie boje.... oby bylo tam dobrze dla Czacziego! ale ja chcialam domu z ogrodem... :(

Syla, kogo znasz na wizyte w Bytomiu? napisalam do maciaszek, pati zabrze, Lary i jeszcze 3 os, z katowic

Posted

kora78 napisał(a):
ja sie tez nie ciesze az tak, bo sie boje.... oby bylo tam dobrze dla Czacziego! ale ja chcialam domu z ogrodem... :(

Syla, kogo znasz na wizyte w Bytomiu? napisalam do maciaszek, pati zabrze, Lary i jeszcze 3 os, z katowic

Z Bytomia jest Ola la.Bjuta - Katowice, justyna85 - Ruda śląska, ihabe - Tychy, _Mysia - Zabrze, sara_rokitnica - Zabrze, OlaLola - Tarnowskie Góry, JOMA - Tychy, Katowice, kuba123 - Mysłowice, psiama - Katowice, Chorzów.Myślę, żeby zapytać Ola la, na pewno zna osoby z samego Bytomia.

Posted

chorzow jest dalej, niz katowice

z kilu osob do jakich pisala, 2 mowia,ze sa z katowic i maja dosc daleko.

dzis dopiero wyslalam pm d bounty, bo wczoraj mi net wysiadl, jak tu napisalam ostatniego posta.

Posted

kora78 napisał(a):
ola la zrobi wizyte :)

To świetnie.Godzinkę temu wróciłam "z miasta".Za ogłoszenie dopłaciłam 9,32, czyli razem zapłaciłam 109,32 zł.Oby to były dobrze wydane pieniądze.Trzymam kciuki za Czacziego.

Posted

ola la nawet nie zadzwonila, by sie umowic, a ja juz wiem,ze ten ds odpada :( strasznie i zal :(
po tak debilnych smsach i zachowaniu...
opisze dokladnie to pozniej

ale nawet na wizyte nie wysylam
chlopak okazal sie gowniarzem

Posted

nie chcialam pisac, ale to przeczucie to nie bylo przeczucie, a juz pewna wiedza...
bo koles po naszej rozmowie pierwszej, wyslal mi smsa, ze mam ladny glos. splawilam go
pozniej pisal, czy ola od wizyty jest ladna.... 3 razy, raz za razem... potem sms- sorki, kolega sie bawi moim tel, zaraz go opier....
wieczorem smsm, ze ta pani nie dzwoni i kiedy zadzwoni.
rano znow, kiedy ta pani zadzwoni
gdy ja dzwonilam, by go ochrzanic, nie odbieral. a za 3 mi sms, ze byl w sklepie. wiec ja znow dzwonie. a on nie odbiera i pisze sms,ze jest zajety. to nagralam sie na poczte,ze psa nie dostanie.
to on znow sms jakis bzdurny, juz nie pamietam, tyle tego bylo. ja znow odp, ze psa nie dostanie.
a on znow 3 sms pod rzad takie same, zebym napisala,czy go dotanie, bo jak nie to pojedzie sobie do schroniska

olalam go. szkoda kasy na smsy

glupi dzieciak i tyle
jedyny tel w sprawie Czacziego :(

dziewczyny zostalo 30zl na ogloszenia. co robimy? wyroznione allegro dla nich obu? tam mozna pisac, ile wlezie i kolo 6-8 fotek wstawic.

Syla, mam uregulowac dlug u Ciebie?

Posted

kora78 napisał(a):
nie chcialam pisac, ale to przeczucie to nie bylo przeczucie, a juz pewna wiedza...
bo koles po naszej rozmowie pierwszej, wyslal mi smsa, ze mam ladny glos. splawilam go
pozniej pisal, czy ola od wizyty jest ladna.... 3 razy, raz za razem... potem sms- sorki, kolega sie bawi moim tel, zaraz go opier....
wieczorem smsm, ze ta pani nie dzwoni i kiedy zadzwoni.
rano znow, kiedy ta pani zadzwoni
gdy ja dzwonilam, by go ochrzanic, nie odbieral. a za 3 mi sms, ze byl w sklepie. wiec ja znow dzwonie. a on nie odbiera i pisze sms,ze jest zajety. to nagralam sie na poczte,ze psa nie dostanie.
to on znow sms jakis bzdurny, juz nie pamietam, tyle tego bylo. ja znow odp, ze psa nie dostanie.
a on znow 3 sms pod rzad takie same, zebym napisala,czy go dotanie, bo jak nie to pojedzie sobie do schroniska

olalam go. szkoda kasy na smsy

glupi dzieciak i tyle
jedyny tel w sprawie Czacziego :(

dziewczyny zostalo 30zl na ogloszenia. co robimy? wyroznione allegro dla nich obu? tam mozna pisac, ile wlezie i kolo 6-8 fotek wstawic.

Syla, mam uregulowac dlug u Ciebie?

Co za głupi gówniarz:angryy: Zabawę sobie znalazł.