paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ciotki, widzę, że się orientujecie - ile kosztuje ogłoszenie w Wyborczej? Quote
kora78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 za darmoche :) ale zeby sie dostac.... chyba jest ciezko Poker robi czesto, z nia rozmawiaj Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 kora78 napisał(a):za darmoche :) ale zeby sie dostac.... chyba jest ciezko Poker robi czesto, z nia rozmawiaj Dziękuję. A Syla gdzie robiła? Quote
kora78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Syla nam pomagala robic w dzienniku zachodnim w wydaniu wekendowym. plate, kolorowe 130zl za 140znakow, gdzie kropka i przecinek to znak.... drogo. i nasze psiaki w te =n wekend domku nie znalazly i poprzednia sunia tez nie. ale wczesniej kilka psow z tej gazety domki znalazlo.... teraz wiec moze lepiej nie wystawiac, moze to zly okres, a kasa spora Quote
paulinken Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 kora78 napisał(a):Syla nam pomagala robic w dzienniku zachodnim w wydaniu wekendowym. plate, kolorowe 130zl za 140znakow, gdzie kropka i przecinek to znak.... drogo. i nasze psiaki w te =n wekend domku nie znalazly i poprzednia sunia tez nie. ale wczesniej kilka psow z tej gazety domki znalazlo.... teraz wiec moze lepiej nie wystawiac, moze to zly okres, a kasa spora No tak, w Moim Psie ogłoszenia też bez odzewu... Quote
Ingrid44 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 paulinken napisał(a):No tak, w Moim Psie ogłoszenia też bez odzewu... Niestety :( Chyba za duzo tych ogloszen wszedzie i znieczulica sie zrobila. Quote
Onaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Szkoda że się nie udało :(. Miałam nadzieję, że chociaż jeden psiak znajdzie domek. Ale dużym psom zawsze jest najtrudniej w adopcjach. Quote
kora78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 a d... w pomiadorach!! wykrakalam sobie!!! byl telefon!!! hura! albo nie... zobaczymy napisze jasno- 19latek pracujacy, mieszkajacy z rodzicami w kawalerce w kamienicy, gdzie pokoj ma 30m kw, a rodzice spia w kuchni, bo tez duza. pokoj jest chlopaka. na slasku, Bytom. w centrum, ale pol godz do jeziora w lasku na super spacery 2 tyg temu odszedl onek, plus jest jeszcze sunia ratlerkowata. pies bylby chlopaka. pracuje od 7, w domu jest o 17stej. auta nie ma, netu nie ma. rodzice sie godza na psa. chca duzego. chlopak troche taki joł joł. ale to nic nie znaczy. szukam na wizyte w Bytomiu?? jedyna szansa Czacziego... co Wy na to? ah, tata nie pracuje i by wychodzil z Czaczim tez na spacery, a mama pracuje w masarni i jedzonko psom przynosi zawsze Quote
Syla Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Fajne wieści, ale nie cieszę się już z góry.Wszystko się dopiero okaże, choć brzmi całkiem normalnie.Już zaczynałam wątpić w te gazetowe ogłoszenia, wcześniej naprawdę było lepiej z tymi domkami.Mówiłam Ci Koruniu, ja wczoraj wieczorem dopiero przeczytałam DZ.Zawsze czytam gazety z całego tygodnia w niedzielę.Może inni mają podobnie.Oby to był dobry domek dla Czacziego.Trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
kora78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 ja sie tez nie ciesze az tak, bo sie boje.... oby bylo tam dobrze dla Czacziego! ale ja chcialam domu z ogrodem... :( Syla, kogo znasz na wizyte w Bytomiu? napisalam do maciaszek, pati zabrze, Lary i jeszcze 3 os, z katowic Quote
Syla Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 kora78 napisał(a):ja sie tez nie ciesze az tak, bo sie boje.... oby bylo tam dobrze dla Czacziego! ale ja chcialam domu z ogrodem... :( Syla, kogo znasz na wizyte w Bytomiu? napisalam do maciaszek, pati zabrze, Lary i jeszcze 3 os, z katowic Z Bytomia jest Ola la.Bjuta - Katowice, justyna85 - Ruda śląska, ihabe - Tychy, _Mysia - Zabrze, sara_rokitnica - Zabrze, OlaLola - Tarnowskie Góry, JOMA - Tychy, Katowice, kuba123 - Mysłowice, psiama - Katowice, Chorzów.Myślę, żeby zapytać Ola la, na pewno zna osoby z samego Bytomia. Quote
kora78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Syla dzieki!!! wlasnie pisalam tez do bjuty i ihebe napisze do ola.la Quote
Syla Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Z Bytomia jest też Madzik93, eria - Ruda Śląska, Jolanta08 - Chorzów. Quote
kora78 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 chorzow jest dalej, niz katowice z kilu osob do jakich pisala, 2 mowia,ze sa z katowic i maja dosc daleko. dzis dopiero wyslalam pm d bounty, bo wczoraj mi net wysiadl, jak tu napisalam ostatniego posta. Quote
Syla Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 kora78 napisał(a):ola la zrobi wizyte :) To świetnie.Godzinkę temu wróciłam "z miasta".Za ogłoszenie dopłaciłam 9,32, czyli razem zapłaciłam 109,32 zł.Oby to były dobrze wydane pieniądze.Trzymam kciuki za Czacziego. Quote
kameralna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Widzę, że coś ruszyło. Dobrze :) ale przydałoby się więcej tych telefonów. Quote
kora78 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 wieczorem ola la ma dzwonic i sie umawiac. niech jeszcze sama z nim porozmawia, moze wczesniej bedzie cos wiadomo, bo ja mam pewne obiekcje... :( Quote
kora78 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 ola la nawet nie zadzwonila, by sie umowic, a ja juz wiem,ze ten ds odpada :( strasznie i zal :( po tak debilnych smsach i zachowaniu... opisze dokladnie to pozniej ale nawet na wizyte nie wysylam chlopak okazal sie gowniarzem Quote
kameralna Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Kora, przeczucie Cię nie myliło :roll: Nasze pieski nadal bez domów :shake: Quote
kora78 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 nie chcialam pisac, ale to przeczucie to nie bylo przeczucie, a juz pewna wiedza... bo koles po naszej rozmowie pierwszej, wyslal mi smsa, ze mam ladny glos. splawilam go pozniej pisal, czy ola od wizyty jest ladna.... 3 razy, raz za razem... potem sms- sorki, kolega sie bawi moim tel, zaraz go opier.... wieczorem smsm, ze ta pani nie dzwoni i kiedy zadzwoni. rano znow, kiedy ta pani zadzwoni gdy ja dzwonilam, by go ochrzanic, nie odbieral. a za 3 mi sms, ze byl w sklepie. wiec ja znow dzwonie. a on nie odbiera i pisze sms,ze jest zajety. to nagralam sie na poczte,ze psa nie dostanie. to on znow sms jakis bzdurny, juz nie pamietam, tyle tego bylo. ja znow odp, ze psa nie dostanie. a on znow 3 sms pod rzad takie same, zebym napisala,czy go dotanie, bo jak nie to pojedzie sobie do schroniska olalam go. szkoda kasy na smsy glupi dzieciak i tyle jedyny tel w sprawie Czacziego :( dziewczyny zostalo 30zl na ogloszenia. co robimy? wyroznione allegro dla nich obu? tam mozna pisac, ile wlezie i kolo 6-8 fotek wstawic. Syla, mam uregulowac dlug u Ciebie? Quote
paulinken Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 kora78 napisał(a):nie chcialam pisac, ale to przeczucie to nie bylo przeczucie, a juz pewna wiedza... bo koles po naszej rozmowie pierwszej, wyslal mi smsa, ze mam ladny glos. splawilam go pozniej pisal, czy ola od wizyty jest ladna.... 3 razy, raz za razem... potem sms- sorki, kolega sie bawi moim tel, zaraz go opier.... wieczorem smsm, ze ta pani nie dzwoni i kiedy zadzwoni. rano znow, kiedy ta pani zadzwoni gdy ja dzwonilam, by go ochrzanic, nie odbieral. a za 3 mi sms, ze byl w sklepie. wiec ja znow dzwonie. a on nie odbiera i pisze sms,ze jest zajety. to nagralam sie na poczte,ze psa nie dostanie. to on znow sms jakis bzdurny, juz nie pamietam, tyle tego bylo. ja znow odp, ze psa nie dostanie. a on znow 3 sms pod rzad takie same, zebym napisala,czy go dotanie, bo jak nie to pojedzie sobie do schroniska olalam go. szkoda kasy na smsy glupi dzieciak i tyle jedyny tel w sprawie Czacziego :( dziewczyny zostalo 30zl na ogloszenia. co robimy? wyroznione allegro dla nich obu? tam mozna pisac, ile wlezie i kolo 6-8 fotek wstawic. Syla, mam uregulowac dlug u Ciebie? Co za głupi gówniarz:angryy: Zabawę sobie znalazł. Quote
kora78 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 a teraz sms prosze pani,niech pani da numer do pani szefo, bo ja chce tego psa........... Quote
Recommended Posts