Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
wyslalam tekst i fotki glownie te na trawie , najnowsze

i kaske- 100zl

Maila dostałam.Fotki, w liczbie 6, są śliczne....tzn Czaczi jest pięknym psem.Będę w kontakcie.

Posted

czy ktos kontroluje wyborcza?? dziewczyny, czy zadna nie wychodzi z domu i nie ma sklepu z prasa po drodze? czy ja o wiele prosze??
dzis nie sprawdzalam, bo tam gdzie bylam, nie bylo juz wyborczej. wczoraj patrzylam w dodatku wroclawskim w wyborczej i masa psow byla,ale nie czaczi. a przedwczoraj patrzylam wsrod zwyklych ogloszen. wiec moze wtedy czaczi byl, a ja nie wiedzialam,gdzie go szukac

Posted

kora78 napisał(a):
czy ktos kontroluje wyborcza?? dziewczyny, czy zadna nie wychodzi z domu i nie ma sklepu z prasa po drodze? czy ja o wiele prosze??
dzis nie sprawdzalam, bo tam gdzie bylam, nie bylo juz wyborczej. wczoraj patrzylam w dodatku wroclawskim w wyborczej i masa psow byla,ale nie czaczi. a przedwczoraj patrzylam wsrod zwyklych ogloszen. wiec moze wtedy czaczi byl, a ja nie wiedzialam,gdzie go szukac

Syn kupuje Fakt, ale tam moduł 40 na 42 ( ja nie wiem o co chodzi)kosztuje 250 zł, po jakiś doliczeniach typu Vat 305 zł i to ten najtańszy.Pani dodała, że to raczej ogłoszenia dla firm, bo drogie.Szukam kontaktu z osobą odpowiedziałną za dodatek codzienny na Katowice.Może jutro uda mi się dodzwonić i dowiem się na jakich zasadach jest w tym dodatku Faktu.Dzisiaj wysłalam mailem Czacziego do DZ.Zapłacić mam dopiero w poniedziałek, bo akurat "ta, moja pani" jest na urlopie i u niej mam rabat.Zastępowała ją inna osoba i mam nadzieję, że nic nie pokręci.Dzwoniła do mnie dwa razy i niezbyt kumata.Te zdjęcia Czacziego śliczne bardzo.

Posted

Syla napisał(a):
Syn kupuje Fakt, ale tam moduł 40 na 42 ( ja nie wiem o co chodzi)kosztuje 250 zł, po jakiś doliczeniach typu Vat 305 zł i to ten najtańszy.Pani dodała, że to raczej ogłoszenia dla firm, bo drogie.Szukam kontaktu z osobą odpowiedziałną za dodatek codzienny na Katowice.Może jutro uda mi się dodzwonić i dowiem się na jakich zasadach jest w tym dodatku Faktu.Dzisiaj wysłalam mailem Czacziego do DZ.Zapłacić mam dopiero w poniedziałek, bo akurat "ta, moja pani" jest na urlopie i u niej mam rabat.Zastępowała ją inna osoba i mam nadzieję, że nic nie pokręci.Dzwoniła do mnie dwa razy i niezbyt kumata.Te zdjęcia Czacziego śliczne bardzo.

dzieki za wiesci :) oby pani nic nie pokrecila. ehhhh
a ktore foto wybrane? jak siedzi na trawie?

Posted

Jak pytałam, to zdjęcie jeszcze nie było wybrane i wszystkie bardzo się podobały.Kiosk mam blisko, mogę jutro skoczyć i zobaczyć w tej Wyborczej.

Posted

ogloszenie sie juz ukazalo !!

dzwonil juz jakis pan, ale chcial suczke.
na czacziego nie da sie namowic. myslal,ze do schronisa sie dodzonil ;)
on szuka suczki onkowatej do domu z ogrodem, a raczej do ogrodu z domem. tam jest kojec i ocieplona buda. pies lata luzem po ogrodzie caly dzien, a jak jest potrzeba to jest zamykany. suczka onkowata do 4 lat max.
czekam na maila smsesm i wysle propozycje naszych suczek. onkowata, strozujaca, szczekajaca ma byc.... i do 4 lat.. mi bedzie ciezno u nas wybrac, bo wiekszosc onkow to psy i starsze :( trans laczony, ale pan ma uato i kawalek moglby dojechac. taki pan pod 40tke. nie rozmawialam o innych rzeczach, bo pan byl w pracy, typu wizyta itp
ak macie takie sunie to mi na pm podrzuccie. pan z bedzina- slaskie

Posted

Niezły Pan, chyba że faktycznie myślał, że dzwonił do schroniska. No bo widział zdjęcie, czytał że pies a dzwonił bo suczkę ONkowatą chciał :).

Posted

znow mialam falszywy telefon
pani znow pyta,czy to schronisko
bo jej labrador 2 lata temu zagnal i na focie w dz podobnie do ich psa Czaczi wyglada. pyta, czy to labek
w ogole jakby plakala, czy pijana byla... ona z miejscowosci Gora, slaskie woj tez

a pan od ONki sie nie odezwal, nie podal maila...

Posted

kora78 napisał(a):
znow mialam falszywy telefon
pani znow pyta,czy to schronisko
bo jej labrador 2 lata temu zagnal i na focie w dz podobnie do ich psa Czaczi wyglada. pyta, czy to labek
w ogole jakby plakala, czy pijana byla... ona z miejscowosci Gora, slaskie woj tez

a pan od ONki sie nie odezwal, nie podal maila...

Wolałabym, żeby dzwonili ludzie wzbudzający większe zaufanie :roll: No nic, może jeszcze się odezwie, ktoś normalny i zakochany w naszych pieskach :)

Posted

Kora, proszę, pokaż panu moja tymczasowiczkę, jest u mnie od 3 dni:

Uploaded with ImageShack.us

Ma 6 mies., jest zdrowa, poza wychudzeniem, odrobaczona i odpchlona, energiczna, wesoła, lubi inne psy, kotów nie widzi :), kocha dzieci.
na mila mogę wysłać więcej zdjęć.
Kontakt:
domalagos@gmail.com
692 781 745
http://www.dogomania.pl/threads/193261-Skopana-ma%C5%82odziuta-su%C5%84ka-zn%C3%B3w-moja-wie%C5%9B...............

Zaraz na jej watku wkleję nowe fotki Cindi.

Posted

i... choroba. wekend minal
i cisza pusta, cisza :(

ja juz nie wiem, co poczac :(

czy ktos sprawdza w wyborczej,czy czaczi tam byl?

wysle wieczorem znowu ogloszenie, ale trzeba pilnowac, czy sie ukaze. ja nie zawsze moge