Onaa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Fajne jest :). I psiaka widać w całej krasie na jasnym tle. Quote
kameralna Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 kora78 napisał(a):to nugat, starszy Dorodny, śliczny piesek :) Uwielbiam jego "kreseczki" na pyszczku :loveu: Quote
kora78 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 sluchajcie. mamy od mira_c 30zl!!!! i od Ingrid_44- 28zl!!! razem 128zl!! wspaniale, prawda? bardzo dziekujemy kochanym cioteczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzwonila tez do mnie Syla :) ich sunia idzie do ogloszen w najblizszy wekend, gdy nie bedzie zadnego innego psa. a w nasteony wolny wekend, bez psow od osob spoza dogo, ida smutaski, jako jeden piesek. Syla dowie sie, jaki koszt za 100zl. mam wyslac Syli najlepsze fotki, a pani w redakcji wskaze, jakie bedzie najlepsze Quote
danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Smutaski -BRACIA KSERO- witajcie. Będzie teraz już tylko lepiej, skoro macie tyle wspaniałych i operatywnych cioteczek do pomocy. Quote
ilon_n Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Danusiu, dane kontaktowej dla Rudej były w przesyłce, no problem. Natomiast nie miałam danych kontaktowych dla Smutasów. Domyślałam się tylko, ale teraz już mam pewność, że podałam poprawne. Ruda i Czaczi już ogłoszone :) linki przekleję później Quote
danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='ilon_n']Danusiu, dane kontaktowej dla Rudej były w przesyłce, no problem. Ruda i Czaczi już ogłoszone :) linki przekleję później Dzięki aniołku- nocny i opatrznosciowy. Ruda i ja dziękujemy. Quote
ilon_n Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Nugat już też ma swój pakiecik:: 1 kupiepsa 2 morusek- ktoś już wcześniej dał 3 kokosy 4 petworld 5 giełda.bai 6 pineska 7 cafeanimal 8 e-gratka 9 animalia 10 neeon 11 szerlok 12 freecf 13 adopcjapsa 14 eoferty 15 4.pl 16 adin 17 ojej 18 rozgłos 19 wstawiaj.pl 20 petsy 21 olx 22 i-bazar 23 sellit 24 przygarnijzwierzaka 25 topogłoszenia 26 gumtree 27 owi 28 lento 29 psy.pl 30 najpewniej Czaczi był już wczoraj, ale jak obiecałam przeklejam:: Czaczi 1 kupiepsa 2 kokosy 3 morusek- już jest 4 e-gratka 5 neeon 6 animalia 7 petworld 8 giełda.bai 9 cafeanimal 10 pineska 11 szerlok 12 eoferty 13 freecf 14 4.pl 15 adopcjapsa 16 rozgłos 17 ojej 18 petsy 19 adin 20 wstawiaj.pl 21 ćwirek 22 świstek 21 i-bazar 22 sellit 23 przygarnijzwierzaka 24 owi 25 olx 26 najpewniej 27 topogloszenia 28 gumtree 29 psy.pl 30 lento Chłopcy, pomyślności!! Trzymam za Was łobuzy kciuki, bo ile można patrzeć przez te kraty!!! Quote
kora78 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 dziewczyny! mam piekne wiesci, piekne foki uczesanego Czacziego! dzis byl ze mna i kizi na spaverku, przy wychodzeniu z kojca w ogole zwial! razem z 2 kolegami, ktorzy wskoczyli do... kuchni czujac jedzonko i tam ich zlapano, a czaczi oblecial schron wszczynajac awanutry w kojcach, jakie mojal. polecial na sam poczatek schronu- bo zyje na samym koncu schronu. i polecial tam, bo tam byli ludzie. zlapac nie chcial sie dac, ale dlugo to nie trwalo. dal sie swojemu opiekunowi. a jaki on silny! a jaki wielki! a jaki kochany! kizi go po brzuchu wymiziala, bo sie wywalil brzuchem do gory! wyczesany pieknie, fotki w trawie, miodzio! to pierwszy najpiekniejszy w zyciu dzen Czacziego, bo nastepny bedzie niebawem, gdy on bedzie szedl do nowego domu!!!! okazal sie kastratem. nugat tez kastrat a ze zlego- Nugat ma 10lat!!!! gdy mial 7 to on trafil do schronu, w 2007 roku :(:(:(:( to wiekiem ich chyba nie podciagne w jedno ogloszenie :( Nugat ma dozywocie w schronie, kto pokocha duzego staruszka?? :( Quote
danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 kora78 napisał(a): kto pokocha duzego staruszka?? :( Piękne wieści i mnóstwo ogłoszeń. Teraz będzie dobrze; tylko czekać na domki. Musi być lepiej. A staruszka pokochałabym z przyjemnością, tylko mój też staruszek - wprawdzie mały- niezbyt kocha innych panów. Może Czaczi albo Nugat okaże się PANIĄ ?:evil_lol: Quote
kora78 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 ilonko kochana dziekujem przeogromnie za ogloszenia!!!!!!!!!!! moze da rade dodac tam fotki nowe, lepsze? zapytasz? a oto najpiekniejsze fotki szczesliwego Czacziego!! Quote
marysia55 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Widzę, że Ilonka zadbała i ogłoszenia juz poszły :) Quote
danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Czaczi ??? Podziwiajmy go w całej krasie. Pozwoliłam sobie obrócić zdjęcie ku wygodzie cioteczek. Buziaki dla Was i miziankao dla Czacziego i Nugata czyli Braci ksero. Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 piękny!!!!!!!!!!! mogę większe te zdjęcia na maila prosić? malawaszka@gmail.com Quote
kora78 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 oczywiscie, wysle wieczorem :) dziekuje za obrot fotki, ja nie umiem ;) malawaszka, to sznaucer?? czy niewiele z niego ma? a taki grzeczny, troszke niecierpliwy przy czesaniu, ale co sie dziwic, jak 3 baby go oblazly ;) mimo, ze kastrat to meskie serce ma widocznie ;) siersc ma naprade szorstka. brodki mu nie czesalysmy, bo ciegnela szczotka bardzo, a on mial brode mokra. troche jest tyrany w nowym kojcu :( ale jaki on silny na smyczy! jak ciagnie! dla jakiejs babulinki isie nie nadaje, oj nie. nie jest wychudzony. smierdzi bardzo. slonko bylo, a jezor mu wisial, bo kondyche ma slabiutka, po tak dlugim czekaniu w schronie na dom malawaszka, plisssss pomoz mu Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 ja myslę, że w połowie jest sznaucerem - teraz widać bardziej niż na tych wcześniejszych zdjęciach - jest piękny! Quote
kora78 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 no piekny :) zwlaszcza poza szarym kojcem. i wyczesany i zadowolony, ze cos nowego widzi :) mowia na niego Konik ;) siega mi do posladkow w klebie!! mam 162cm Quote
Onaa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Biedny Nugat, to już stary piesek. Nie ma dużych szans i dużo czasu pewnie :(. Jak mu tu pomóc znaleźć dom, skoro nawet młodym psiakom nie jest łatwo znaleźć dom. Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Smutaski, i jeden i drugi- niechże ten domek w końcu Was znajdzie? Quote
kora78 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 wlasnie Dgo, w Czacziego wierze, zwlaszcza teraz, nie odpuszcze, musi ds znalezc ale Nugat? z nim bedzie bardzo ciezko i watpie w powodzenie :( a wiecie ile tam jest takich, jak on? w jego wieku i z jego stazem w schronie? jego wielkosci? bo wiadomo,ze maly ma wieksze szanse zawsze, na cokolwiek, nawet dt. Ja mam teraz prawie 10p naszych psow na glowie i nie wyrabiam zrobic tego, co bym chciala. A dowiedzialam sie ostatnio, patrzac znow w papiery, ile takich psow tam jest! 20-30 takich 10ciolatkow, od lat w schronie.... :( a kazdemu jednemu ds znalezc to cus, a jak zrobic 30 cudow? w ciagu roku dajmy... zeby zdazyly domku zaznac... :( Quote
kameralna Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dogo07 napisał(a):Biedny Nugat, to już stary piesek. Nie ma dużych szans i dużo czasu pewnie :(. Jak mu tu pomóc znaleźć dom, skoro nawet młodym psiakom nie jest łatwo znaleźć dom. Dogo, nie traćmy nadziei. Przecież na Dogomanii zdarzały się już nie raz cudowne rzeczy. Szukajmy domu dla Nugatka! Czaczi jest młodszy ale i Nugat ma szanse! Quote
kora78 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 czekamy cierpliwie kase juz mam na koncie ilon_n 70zl :) mira_c 30zl :) Ingrid44 30zl :) Dodam, ze Ingrid deklarowala te brakujace 30zl, gdy jeszcze nie bylo tej kaski od miry. a wysylalam pm z prosba o pomoc dla sutasow i suni belli w hotelu. wiec, to co zostaniez z ogloszen, nadwyzak, idzie na belle. tak z ingrid zecydowalysmy Quote
Ingrid44 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 kora78 napisał(a):kase juz mam na koncie Dodam, ze Ingrid deklarowala te brakujace 30zl, gdy jeszcze nie bylo tej kaski od miry. a wysylalam pm z prosba o pomoc dla sutasow i suni belli w hotelu. wiec, to co zostaniez z ogloszen, nadwyzak, idzie na belle. tak z ingrid zecydowalysmy Witam, wreszcie dotarlam na watek. Z czasem ciagle krucho. Tak jak obiecalam wyslalam 30zl dla Smutaskow. Powinno byc na koncie jutro. :) :) :) Quote
kameralna Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ingrid44 napisał(a):Witam, wreszcie dotarlam na watek. Z czasem ciagle krucho. Tak jak obiecalam wyslalam 30zl dla Smutaskow. Powinno byc na koncie jutro. :) :) :) Witaj Ingrid44 :) Smutaski serdecznie Ci dziękują i przesyłają radosne merdolki ogonkiem :) Quote
Recommended Posts