kora78 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 nie, nie. czekamy na wiesci od Syli, ktora ma jechac do gazety i sie osobiscie dowiedziec, zaplacic a calej kaski jeszcze przeciez na ogloszenie nie mamy trzeba prosbe o dokladke wysylac, o wsparcie do wyborczej jeszcze glowy nie mialam. mam dt teraz w domu i kilka transportow zalatwiam i mi czas na dogo schodzi dzis bylam w schronie chyba ze 3 godz, ale strzyglam caly czas jedyne 2 psiaki zadredziale i nawet nie przelecialam po kojcach. w wekend nadrobie to moze ladne fotki beda, o ile pogoda bedzie :) Quote
Syla Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kora78 napisał(a):nie, nie. czekamy na wiesci od Syli, ktora ma jechac do gazety i sie osobiscie dowiedziec, zaplacic a calej kaski jeszcze przeciez na ogloszenie nie mamy trzeba prosbe o dokladke wysylac, o wsparcie do wyborczej jeszcze glowy nie mialam. mam dt teraz w domu i kilka transportow zalatwiam i mi czas na dogo schodzi dzis bylam w schronie chyba ze 3 godz, ale strzyglam caly czas jedyne 2 psiaki zadredziale i nawet nie przelecialam po kojcach. w wekend nadrobie to moze ladne fotki beda, o ile pogoda bedzie :) Tylko żeby zapłacić i fakturę odebrać, to trzeba pojechać osobiście.Ja się tylko dowiem, ile ma być znaków za 100zł..o ile dobrze zrozumiałam. Quote
kora78 Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Syla napisał(a):Tylko żeby zapłacić i fakturę odebrać, to trzeba pojechać osobiście.Ja się tylko dowiem, ile ma być znaków za 100zł..o ile dobrze zrozumiałam. ok, ile kasy za 100znakow. i trzeba jeszcze 30zl uzbierac przynajmniej!! ciotki rozsylajcie pm z prosbami!! Quote
Syla Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zadzwoniłam i pani powiedziała, że coś się pomyśli.Zresztą ja będę w redakcji 15 lub 16 to jeszcze się zobaczy.Aha...jak pies jest w DZ to jest też przez kilka dni na alegratce.Ile macie kasy?Może by tak zamieścić tydzien po Kaji, czyli 24tego? Quote
kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 mamy 70zl od ilon_ny :) a moze ze 2 dni po kaji? czemu tydzien? tak rzadko tam sa psy oglaszane? Quote
Onaa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Tydzień bo pewnie chodzi o wydanie weekendowe, a wiadomo że w weekend to więcej ludzi kupi gazetę niż w ciągu tygodnia. Quote
kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 ahaaaaa, nie skojarzylam. moja wina Quote
kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 do Wyborczej proponuje taki tekst: Schronisko od lat (od dawna) jest domem wspanialego psa. Nugat (Czaczi) to czarny, szorstkowlosy, duzy mieszniec sznaucera. Lagodny do ludzi i psow. Lubi kontakt z czlowiekiem (kontaktowy), spacery, bieganie. Zaszczepiony. Daj mu dom przed kolejną zimą. tel.... co wy na to? poprawcie to, co dalam w nawiasach, jaka wersja jest lepsza to przyklad do podpiecia obu psow na raz, do gazety, gdzie nie ma ograniczenia znakowego= choc wiadomo,ze nie moze byc bardzo dlugie ogloszenie. Czaczi akurat nie jest zbyt kontaktowy, a Nugat nie lubi biegania. Jednemu i drugiemu wiec cos dodalam, aby ich polaczyc razem. trudno. inaczej sie nie da. a foto jakies nugata, bo ona ladniej pozuje. jak wklada lapki w kraty, albo jak wciska leb w krate ale na wybiegu, bo na jesnym tle bedzie wyrazniejsze, ok? niz w boksie Quote
kameralna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To pierwsze zdanie brzmi jakoś podejrzanie optymistycznie. A może tak? "Nie ma domu. Mieszka za kratami, w zimnym boksie schroniska" Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='kameralna']To pierwsze zdanie brzmi jakoś podejrzanie optymistycznie. A może tak? "Nie ma domu. Mieszka za kratami, w zimnym boksie schroniska" Tak zacznijcie!! Quote
kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 ok. tylko jak dam foto z trawk piekna w tle to bedzie dysonans. wiec nie moze byc wtedy o zimnym betonie. foto takie proponuje: albo to, jak siedzi tak grzecznie w tej trawie. Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 kameralna napisał(a):To pierwsze zdanie brzmi jakoś podejrzanie optymistycznie. A może tak? "Nie ma domu. Mieszka za kratami, w zimnym boksie schroniska" słuszna uwaga .. ludzie gotowi pomyśleć, że w schronisku jest Mu całkiem fajnie, więc po co zmieniać ;) Trzymam kciuki za Smutasy. Do toruńskiego schronu trafił właśnie terrier rosyjski - taki Smutas mega-wielki. I o dziwo nikt Go nie szuka?!!? Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Pilne pytanie, czy Smutasom potrzebne świeże ogłoszenia w internecie?? bo przymierzam się do 'stadnego' zamówienia na bazarku ogłoszeniowym .. ;) Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czy Ty Ilon_n aniołem jakimś jesteś??? Cichutko szepnę i nieśmiało: spójrz na moja protegowaną Rudą z podpisu..... Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='danka4u1']Czy Ty Ilon_n aniołem jakimś jesteś??? Cichutko szepnę i nieśmiało: spójrz na moja protegowaną Rudą z podpisu..... No co Ty Danka, nie słyszałaś? - jestem "cioteczka-samo-zło" .. i do tego po nocach urzęduję .. wszystkie anioły wtedy grzecznie śpią :evil_lol: To dawaj Rudą :) tekst+fotki+dane kontaktowe na maila: ilonnn@gmail.com Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Słyszę różne rzeczy.....jak każdy i mam też swoje sprawy i tez niestety po nocach urzęduję..-Zabronione, podejrzani?- ale tak lubię. Jak juz taki anioł jesteś, to napiszę do bardziej niz ja rozgarniętych na wątek Rudej o te wszystkie namiary na psicę. Quote
kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='ilon_n']Pilne pytanie, czy Smutasom potrzebne świeże ogłoszenia w internecie?? bo przymierzam się do 'stadnego' zamówienia na bazarku ogłoszeniowym .. ;) oczywiscie, ze potrzebne :) ostatnio juz o tym wspominalam wlasnie :) to moge wysylac?? na maila?? to foto wg mnie niedobre. sam nos, bez oczek. nic tylko nos, nic psa nie widac, a tez musi byc widac, by potem ludzie rozczarowani nie byli, jak sobie inaczej wyobraza Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kora78, ślij ślij .. czekam na przesyłkę :) Quote
ilon_n Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cioteczki jakie dane kontaktowe do tych ogłoszeń??? Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wiem, ze to wątek Smutasów, ale może mi wybaczą prywatę..:mad: Ilona, nie wiem, czy pytasz też mnie o ten kontakt. Podałam tel. do wolontariuszki ze schronu w Obornikach- nick Angel. :lol: Smutaski, nie bądźcie już smutne. Cioteczka ilon_n zadba o Was skutecznie.:lol: Quote
kora78 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 na mnie 506 636 242 lucyna1981@wp.pl Quote
kameralna Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Koruś, oby rozdzwoniły się telefony! Quote
saphira18 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 podnoszę pieski podobne do mojego podopiecznego:D powodzenia Quote
Syla Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Sorki, nie wiem, który jest który, ale podoba mi się to zdjęcie :lol: Quote
Recommended Posts