Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie, nie. czekamy na wiesci od Syli, ktora ma jechac do gazety i sie osobiscie dowiedziec, zaplacic
a calej kaski jeszcze przeciez na ogloszenie nie mamy

trzeba prosbe o dokladke wysylac, o wsparcie

do wyborczej jeszcze glowy nie mialam. mam dt teraz w domu i kilka transportow zalatwiam i mi czas na dogo schodzi

dzis bylam w schronie chyba ze 3 godz, ale strzyglam caly czas jedyne 2 psiaki zadredziale i nawet nie przelecialam po kojcach. w wekend nadrobie to moze ladne fotki beda, o ile pogoda bedzie :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
nie, nie. czekamy na wiesci od Syli, ktora ma jechac do gazety i sie osobiscie dowiedziec, zaplacic
a calej kaski jeszcze przeciez na ogloszenie nie mamy

trzeba prosbe o dokladke wysylac, o wsparcie

do wyborczej jeszcze glowy nie mialam. mam dt teraz w domu i kilka transportow zalatwiam i mi czas na dogo schodzi

dzis bylam w schronie chyba ze 3 godz, ale strzyglam caly czas jedyne 2 psiaki zadredziale i nawet nie przelecialam po kojcach. w wekend nadrobie to moze ladne fotki beda, o ile pogoda bedzie :)

Tylko żeby zapłacić i fakturę odebrać, to trzeba pojechać osobiście.Ja się tylko dowiem, ile ma być znaków za 100zł..o ile dobrze zrozumiałam.

Posted

Syla napisał(a):
Tylko żeby zapłacić i fakturę odebrać, to trzeba pojechać osobiście.Ja się tylko dowiem, ile ma być znaków za 100zł..o ile dobrze zrozumiałam.

ok, ile kasy za 100znakow.

i trzeba jeszcze 30zl uzbierac przynajmniej!!

ciotki rozsylajcie pm z prosbami!!

Posted

Zadzwoniłam i pani powiedziała, że coś się pomyśli.Zresztą ja będę w redakcji 15 lub 16 to jeszcze się zobaczy.Aha...jak pies jest w DZ to jest też przez kilka dni na alegratce.Ile macie kasy?Może by tak zamieścić tydzien po Kaji, czyli 24tego?

Posted

do Wyborczej proponuje taki tekst:

Schronisko od lat (od dawna) jest domem wspanialego psa. Nugat (Czaczi) to czarny, szorstkowlosy, duzy mieszniec sznaucera. Lagodny do ludzi i psow. Lubi kontakt z czlowiekiem (kontaktowy), spacery, bieganie. Zaszczepiony. Daj mu dom przed kolejną zimą. tel....

co wy na to? poprawcie to, co dalam w nawiasach, jaka wersja jest lepsza

to przyklad do podpiecia obu psow na raz, do gazety, gdzie nie ma ograniczenia znakowego= choc wiadomo,ze nie moze byc bardzo dlugie ogloszenie.

Czaczi akurat nie jest zbyt kontaktowy, a Nugat nie lubi biegania. Jednemu i drugiemu wiec cos dodalam, aby ich polaczyc razem. trudno. inaczej sie nie da.

a foto jakies nugata, bo ona ladniej pozuje. jak wklada lapki w kraty, albo jak wciska leb w krate ale na wybiegu, bo na jesnym tle bedzie wyrazniejsze, ok? niz w boksie

Posted

ok. tylko jak dam foto z trawk piekna w tle to bedzie dysonans. wiec nie moze byc wtedy o zimnym betonie.

foto takie proponuje:

albo to, jak siedzi tak grzecznie w tej trawie.

Posted

kameralna napisał(a):
To pierwsze zdanie brzmi jakoś podejrzanie optymistycznie. A może tak? "Nie ma domu. Mieszka za kratami, w zimnym boksie schroniska"

słuszna uwaga .. ludzie gotowi pomyśleć, że w schronisku jest Mu całkiem fajnie, więc po co zmieniać ;)

Trzymam kciuki za Smutasy.
Do toruńskiego schronu trafił właśnie terrier rosyjski - taki Smutas mega-wielki.
I o dziwo nikt Go nie szuka?!!?

Posted

[quote name='danka4u1']Czy Ty Ilon_n aniołem jakimś jesteś???
Cichutko szepnę i nieśmiało: spójrz na moja protegowaną Rudą z podpisu.....

No co Ty Danka, nie słyszałaś? - jestem "cioteczka-samo-zło" .. i do tego po nocach urzęduję .. wszystkie anioły wtedy grzecznie śpią :evil_lol:
To dawaj Rudą :)
tekst+fotki+dane kontaktowe na maila: ilonnn@gmail.com

Posted

Słyszę różne rzeczy.....jak każdy i mam też swoje sprawy i tez niestety po nocach urzęduję..-Zabronione, podejrzani?- ale tak lubię.
Jak juz taki anioł jesteś, to napiszę do bardziej niz ja rozgarniętych na wątek Rudej o te wszystkie namiary na psicę.

Posted

[quote name='ilon_n']Pilne pytanie, czy Smutasom potrzebne świeże ogłoszenia w internecie??
bo przymierzam się do 'stadnego' zamówienia na bazarku ogłoszeniowym .. ;)

oczywiscie, ze potrzebne :) ostatnio juz o tym wspominalam wlasnie :)

to moge wysylac?? na maila??

to foto wg mnie niedobre. sam nos, bez oczek. nic tylko nos, nic psa nie widac, a tez musi byc widac, by potem ludzie rozczarowani nie byli, jak sobie inaczej wyobraza

Posted

Wiem, ze to wątek Smutasów, ale może mi wybaczą prywatę..:mad: Ilona, nie wiem, czy pytasz też mnie o ten kontakt. Podałam tel. do wolontariuszki ze schronu w Obornikach- nick Angel.
:lol: Smutaski, nie bądźcie już smutne. Cioteczka ilon_n zadba o Was skutecznie.:lol: