kora78 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Kim jest ten reno?? Kama, ty to psycholozka istna!! Quote
kameralna Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 kora78 napisał(a): Kama, ty to psycholozka istna!! He, he, he - coś w ten deseń :) O potrzebach i uwarunkowaniach psychicznych Czacziego wiemy to i owo a o właścicielu nic. Proszę o więcej szczegółów. Quote
kora78 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 tez poprosmy o szczegoly!! wlascicielu odezwij sie wreszcie!! Quote
kameralna Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Jesień już niedługo a chłopaki bez domów. A to takie wspaniałe psy! Potrzebujemy tylko dwóch propozycji! Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Nikt już nie zagląda do Nugata i Czacziego? Chłopcy zostali sami? Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 jestesmy, jestesmy zbieramy sie do odwiedzin i sie zebrac nie mozemy. mi wychodziz,e moglam dzis, ale za pozno sie zreflektowalam, nie wiedzialam,ze sie dzien tak potoczy... Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zastanawiam się co jeszcze możemy zrobić dla Nugata i Czacziego, jak znaleźć im choćby domy tymczasowe? Sprawa stoi w miejscu, psy nadal czekają w schronisku :shake: Kto ma jakiś pomysł? Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 ja nie mam zielonego pojecia... moze ktos sypnie kaska na bazarek ogloszeniowy nowy? albo te soby, co wczesniej sie zglaszamy do ogloszen, teraz tu przywrocic. ale to odnosnie samych ogloszen Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kameralna napisał(a):Zastanawiam się co jeszcze możemy zrobić dla Nugata i Czacziego, jak znaleźć im choćby domy tymczasowe? Sprawa stoi w miejscu, psy nadal czekają w schronisku :shake: Kto ma jakiś pomysł? ds stoi w miejscu -moim zdaniem teraz wszytskie ds stoja. Ja od dluzszego czasu nie miałąm juz zadnego tel. w sprawie jakeigokolwiek psa. Wakacje -wiadomo. Najlepiej byloby zabrac chlopakow na dt tylko wiadomo, ze bezplatnych nie ma a te platne sa pewnie pozajmowane. W takim wypadku zostaje hotel czylo potrtzeba pieniadzy ok. 350zł na takiego psa. Moze warto sprobowac szukac? A czy ktoś szukał juz po dt, które ogłaszaja sie an dogo miejsca chociaz dla 1 z nich? Ja kojarze tylko to co sami mamy tu w regionie -czyli Paję (dt), Borysa (dt ale nieduzego i spokojnego psa, najlepiej suke), Kikou (ta preferuje staruszki) i Zuzię., Te dwa ostatnie to oczywiscie hotele a nie dt. CZy moze ktos z dogomaniakow moglby wziac 1 psa do siebie? Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ogłoszenia to nie problem, można odświeżyć te które są, dorobić kilka nowych. Kurcze, gdzie jeszcze pokazać te psy? Marzy mi się DUŻY FORMAT. Kochani, potrzebujemy pomysłów! Kto ma, niech się do nas zgłasza :) Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 poszukujemy kogos z wtykami do metro lub gazety innej, chyba do wyborczej za free sie tez daje? ja na dt nie moge, one sa za duze, nieznane, ja mam male dziecko i tz z fochami. borysus tylko suczki male przyjmuje kikou staruszki, ale tez platne, jak za hotel jakis tan dt, platny za wyzywienie samo... moze malawaszka ma cs w rekawie?? zaraz do niej napisze... Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kameralna napisał(a):Ogłoszenia to nie problem, można odświeżyć te które są, dorobić kilka nowych. Kurcze, gdzie jeszcze pokazać te psy? Marzy mi się DUŻY FORMAT. Kochani, potrzebujemy pomysłów! Kto ma, niech się do nas zgłasza :) ja ogolnie proponuje zmienic 1 post i tytul i w tytule napisac ze dwa czarne teriery (no bo jakby niepatrzec blizej im do terierow niz kudlaczy ;) ) potrzebuja dt na cito. I w pierwsztm poscie wyjasnic jak wyglada sytuacja- ze sa w schronie juz długo (bo to kilka lat), ze ptzydałby sie dt aby je wyadoptowac wreszcie i koniecznie prosic o pomoc w oglaszaniu. Bo jesli watek ma w tytule "Prosi o ogłoszenia" to średnia zachęta bo takich tutułów jest pełno. Co go gazet to wiem, ze jesli ma byc w metrze to trzeba sie zalogowac na cafeterii i bardzi czesto odswiezac te ogłoszenia az w koncu wybiora psa do ogłoszenia w druku. Nie znam nikogo z dojsciami na 100% ale wiem ze Figa 77 ma wtyki w wyborczej. Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 malawaszka nie ma pomyslu zadnego, zadnych mozliwosci :( ja teraz uciekam. wieczorem napisze do tej figi na cafe animal jestem zalogowana. to moge sie tam poudzialac zmienie 1 post i tytul dzis wieczorem Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kizimizi napisał(a):ja ogolnie proponuje zmienic 1 post i tytul i w tytule napisac ze dwa czarne teriery (no bo jakby niepatrzec blizej im do terierow niz kudlaczy ;) ) potrzebuja dt na cito. I w pierwsztm poscie wyjasnic jak wyglada sytuacja- ze sa w schronie juz długo (bo to kilka lat), ze ptzydałby sie dt aby je wyadoptowac wreszcie i koniecznie prosic o pomoc w oglaszaniu. Bo jesli watek ma w tytule "Prosi o ogłoszenia" to średnia zachęta bo takich tutułów jest pełno. Co go gazet to wiem, ze jesli ma byc w metrze to trzeba sie zalogowac na cafeterii i bardzi czesto odswiezac te ogłoszenia az w koncu wybiora psa do ogłoszenia w druku. Nie znam nikogo z dojsciami na 100% ale wiem ze Figa 77 ma wtyki w wyborczej. Do bardzo dobra sugestia! Faktycznie pierwszy post i tytuł musi zostać zmieniony. Gdyby Czaczi lub Nugat byli ciut mniejsi, mogłabym jednego z nich przetrzymać u siebie. Miejsca mam co prawda sporo ale ze względu na moją terierkowatą suczkę mogę przyjmować tylko psy mniejsze od niej lub równe wielkością a na dodatek "nieśmiałe", bo moja sunia boi się większych kolegów a zwłaszcza tych niewykastrowanych i dominantów. Może wspomniana Figa77 będzie mogła nam pomóc w umieszczeniu ogłoszenia na łamach GW? To metro też byłoby niezłe. Quote
Onaa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Podobno można dawać ogłoszenia go gazety śląskiej ale to dużo kosztuje. Quote
kameralna Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dogo07 napisał(a):Podobno można dawać ogłoszenia go gazety śląskiej ale to dużo kosztuje. no właśnie nasze psiaki nie mają funduszy. Szukamy alternatywnych sposobów reklamy ;) Ekonomia! Quote
Onaa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tylko, że to raczej powinny być gazety lokalne, nie ? A jest jeszcze coś takiego jak oferta, ale też płatne. Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 najlepiej lokalne jak metro czy echo dnia bo to anjwiecej osób czyta. Niestety przy takich ogłoszeniach trzeba zaplacic. Niedawno chcialam kupic miejsce na tekst w echu Grójca czy Białobrzegów i wyszło za tekst z małym zdjeciem ponad 100zł Quote
kora78 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 udalo sie nam dzis odwiedzic smutaski nugat wrocil na kojec wyremontowany. pieszczoch moj. pozniej dam fotki czaczi jest z kolezanka na izolatce, bo ich kojec jest w remoncie. mam mase fot, ale fatalnych, bo on zbyt rucvhliwy, jak zawsze. lata wkolo domku. przywital sie ladnie, juz nas poznaje :) Quote
kora78 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 za max godzinke powrzucam focie bylysmy :) Quote
kora78 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 czaczi [URL=http://img651.imageshack.us/i/1012172.jpg/][/URL Quote
Recommended Posts