kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Uploaded with ImageShack.us z wyciachana nowa kolezanka na wybiegu Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [/URL [URL=http://img411.imageshack.us/i/1011507.jpg/] Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 ostatnie foto nugata, reszte mam byle jaka albo juz naprawde prawie identyczna do pozostalych. no i mam jeszcze z daleka, podobne do jednego z powyzszych, ale to do ogloszen sie nie nadaja. tylko pogladowo dla ciotek, by pokazac, jakie nugat ma towarzycho i "miejscowke" :D Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 odswiezylam im zapomniana alegratke. jeszcze mialy fotki zimowe!! Quote
kameralna Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 kora78 napisał(a):odswiezylam im zapomniana alegratke. jeszcze mialy fotki zimowe!! Kora, dziękujemy za zdjęcia :multi: Świetnie, że pomyślałaś o odświeżeniu tych ogłoszeń. Moim marzeniem jest, by pieski znalazły domy jeszcze w te wakacje. Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 tak, od 401 to nugat i kawalek na wczesniejszej stronie Quote
kameralna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Właśnie odświeżyłam ogłoszenie dla Nugata. Czekam na akceptację. A jakie będą te nowe tekściki? Kolejne ogłoszenia powinny już pójść według nowych standardów :) Quote
kora78 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 ja chwilowo na nowe teksty glowy nie mam mozesz sprobowac i dodac tutaj? pomoge w poprawkach :) Quote
kameralna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Spróbuję coś ułożyć w niedzielę. Dzisiaj kreatywność mi siadła. Quote
kora78 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 ja im obu zrobie ogloszenia na: autogielda morusek adopcje org adopcja psa cafe animal ojej Quote
danka4u1 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 kora78 napisał(a):a chcesz jednego? Dlaczego jednego ? :shake: Oba są do szybkiego wzięcia.:multi: :lol: :evil_lol: :multi: Quote
Gosia121 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Smutaski dalej na pierwszą do góry i wio szybciutko do domku.Jest tam ktoś kto je wypatrzy i pokocha. Quote
kameralna Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Macie jakieś fajne pomysły na nowe teksty do ogłoszeń dla Nugata i Czacziego? Psy miały już długie prezentacje, krótkie prezentacje (wręcz minimalistyczne) a teraz potrzebujemy tekścików "w sam raz" :) Quote
kora78 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 bylam 10min w scronie i nie zagladalam do psiakow. pedem bylam zmajstrujcie tekst choc dla czacziego, bo w jego tekscie tylko opis sznaucera. napisac trzeba o nim personalnie. od czegos trzeba zaczac. ja nie mam weny totalnie do tekstow ostatnio Quote
kameralna Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Może tak? Czaczi, pies z temperamentem, kochający ruch i przestrzeń poszukuje pani i/lub pana, którzy pokochają jego niezwykłą osobowość i zapewnią godną opiekę, wraz z którymi będzie mógł aktywnie spędzać czas. Zdrowy, młody mix sznaucera olbrzyma z aktualnymi szczepieniami. Zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt: (tu dane) Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej przez jedną z wolontariuszek i podpisanie umowy adopcyjnej. To tylko szkic, można dorzucić więcej ;) Quote
kora78 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 ja bym wlasnie chciala cos wiecej. ale co o nim powiedziec, jak m go tak nie znamy? jakas ckliwa historyjke tylko mozna dopisac. ze zima w depresje wpada, ze latem sie ozywia i biega wkolo budy, ale co z tego, bo znow zimne dni sie zblizaja, a on dalej nie ma szans, zadnego zainteresowania ludzkiego. ze mlody i swoje najpeikniejsze lata w schronie sie marnuje, a chcialby pobiegac po zielonej trawce, pokapac sie w jakims bajorku... Quote
kora78 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 zrobilam nugatowi: autogielde, adopcje org, adopcja psa, morusek tak na poczatekl dla panow a gdzie nasza Danka? taka cicha?? Quote
Onaa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Można wykorzystać opisy z Waszych wizyt u psiaków. Najwyżej troszkę barwniej to ująć, przedstawić. Jak on się uśmiechał, machał ogonem, szczekał radośnie czy się cieszył na widok wolontariusza, który go odwiedził. Albo jak był smutny, jak smutno zwieszał głowę jak odchodził. Ja niestety nie mam też ostatnio żadnej weny twórczej :(. Quote
kameralna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dogo07 napisał(a):Można wykorzystać opisy z Waszych wizyt u psiaków. Najwyżej troszkę barwniej to ująć, przedstawić. Jak on się uśmiechał, machał ogonem, szczekał radośnie czy się cieszył na widok wolontariusza, który go odwiedził. Albo jak był smutny, jak smutno zwieszał głowę jak odchodził. Ja niestety nie mam też ostatnio żadnej weny twórczej :(. Jestem za :) Możemy wrzucić ogłoszenia z róźnymi tekstami i Waszymi i "naszymi" ;) Quote
danka4u1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 kora78 napisał(a): a gdzie nasza Danka? taka cicha?? Danka śledzi losy braci ksero, ale nic nie pisze..., bo jestem z doskoku na dogo. Jestem na wypoczynku, który wypoczynkiem nie jest..Mało czasu, dużo zajęć, tylko myślami mogę być z Wami i psiakami i niestety to nie prowadzi d niczego konkretnego, ale na szczęście psiaki mają dużo kochanych cioteczek, które zadnbają o ich los. Tyle tylko teraz mogę:shake: Quote
Recommended Posts