Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ostatnie foto nugata, reszte mam byle jaka albo juz naprawde prawie identyczna do pozostalych. no i mam jeszcze z daleka, podobne do jednego z powyzszych, ale to do ogloszen sie nie nadaja. tylko pogladowo dla ciotek, by pokazac, jakie nugat ma towarzycho i "miejscowke" :D

Posted

kora78 napisał(a):
odswiezylam im zapomniana alegratke. jeszcze mialy fotki zimowe!!

Kora, dziękujemy za zdjęcia :multi:
Świetnie, że pomyślałaś o odświeżeniu tych ogłoszeń. Moim marzeniem jest, by pieski znalazły domy jeszcze w te wakacje.

Posted

Właśnie odświeżyłam ogłoszenie dla Nugata. Czekam na akceptację. A jakie będą te nowe tekściki? Kolejne ogłoszenia powinny już pójść według nowych standardów :)

Posted

Macie jakieś fajne pomysły na nowe teksty do ogłoszeń dla Nugata i Czacziego? Psy miały już długie prezentacje, krótkie prezentacje (wręcz minimalistyczne) a teraz potrzebujemy tekścików "w sam raz" :)

Posted

bylam 10min w scronie i nie zagladalam do psiakow. pedem bylam

zmajstrujcie tekst choc dla czacziego, bo w jego tekscie tylko opis sznaucera. napisac trzeba o nim personalnie. od czegos trzeba zaczac.

ja nie mam weny totalnie do tekstow ostatnio

Posted

Może tak?

Czaczi, pies z temperamentem, kochający ruch i przestrzeń poszukuje pani i/lub pana, którzy pokochają jego niezwykłą osobowość i zapewnią godną opiekę, wraz z którymi będzie mógł aktywnie spędzać czas.
Zdrowy, młody mix sznaucera olbrzyma z aktualnymi szczepieniami.
Zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt: (tu dane)
Warunkiem adopcji jest przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej przez
jedną z wolontariuszek i podpisanie umowy adopcyjnej.

To tylko szkic, można dorzucić więcej ;)

Posted

ja bym wlasnie chciala cos wiecej. ale co o nim powiedziec, jak m go tak nie znamy? jakas ckliwa historyjke tylko mozna dopisac. ze zima w depresje wpada, ze latem sie ozywia i biega wkolo budy, ale co z tego, bo znow zimne dni sie zblizaja, a on dalej nie ma szans, zadnego zainteresowania ludzkiego. ze mlody i swoje najpeikniejsze lata w schronie sie marnuje, a chcialby pobiegac po zielonej trawce, pokapac sie w jakims bajorku...

Posted

Można wykorzystać opisy z Waszych wizyt u psiaków. Najwyżej troszkę barwniej to ująć, przedstawić. Jak on się uśmiechał, machał ogonem, szczekał radośnie czy się cieszył na widok wolontariusza, który go odwiedził. Albo jak był smutny, jak smutno zwieszał głowę jak odchodził.
Ja niestety nie mam też ostatnio żadnej weny twórczej :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Można wykorzystać opisy z Waszych wizyt u psiaków. Najwyżej troszkę barwniej to ująć, przedstawić. Jak on się uśmiechał, machał ogonem, szczekał radośnie czy się cieszył na widok wolontariusza, który go odwiedził. Albo jak był smutny, jak smutno zwieszał głowę jak odchodził.
Ja niestety nie mam też ostatnio żadnej weny twórczej :(.

Jestem za :)
Możemy wrzucić ogłoszenia z róźnymi tekstami i Waszymi i "naszymi" ;)

Posted

kora78 napisał(a):

a gdzie nasza Danka? taka cicha??

Danka śledzi losy braci ksero, ale nic nie pisze..., bo jestem z doskoku na dogo. Jestem na wypoczynku, który wypoczynkiem nie jest..Mało czasu, dużo zajęć, tylko myślami mogę być z Wami i psiakami i niestety to nie prowadzi d niczego konkretnego, ale na szczęście psiaki mają dużo kochanych cioteczek, które zadnbają o ich los.
Tyle tylko teraz mogę:shake: