kora78 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 zaraz zajme sie fotmi, ale nie wiem, jak mi to wyjdzie. moze poslac komus na maila i ona wstawi tutaj? psiaki nasze kochane siedza bez zmian, nugat na wybiegu, a czaczi w kojcu weszlam do kojca czacziego!! on taki byl podekscytowany, biegal wkolo budy, podejsc za bardzo nie chcual. uciekal wkolo budy. weszlam z jego opikunek, czaczi latal, machal ogonem, az sie zmeczyl potem i lezal i ziajal. nie chcial sie dac zlapac i stac spokojnie do fotek. ale fotki mam cudne!! bez krat!! ma siersc szorstka dosc dluga w sumie, na jakies... 4 cm na grzbiecie. podszerstek ma jasniejszy, jakby brazowy. jest dosc chudy, ale nie tragicznie. za to jego kolezanka z kojca- Kora to dopiero grubaska! u innych psow w kojcach w miskach jeszczee jedzenie bylo, w wielu nieruszone prawie, a u czaczieg i kory piste, wylizane! to kora na pewno wyjada wszystko od razu. pan zawolal ma czacziego max, ale to pewnie nie jego imie bylo. czaczi podbiegal do mnie, dalwal sie troche poglaskac i juz lecial dalej wkolo budy, z ogonem do gory. w pewnym momencie sie usadowilam w jednym kacie i czekalam z aparatem w dloni, bo wiedzialam,ze tam zaraz zza tej budy on wybiegnie. gdy ja bylam w kojcu z 1 panem, a drugi pan z zewnatrz go wolal do krat to czaczi do niego podbiegal i wachal go po rekach. nie jest dzikusem, ale nie stoi i tylko migdali sie i mizdrzy. podekscytowany biegal wciaz. potem lezal zmeczony. nie ma obrozy na sobie, wiec jak schowal sie w budzie to nie bylo za co go wyciagnac. gdy juz wyszlismy to polozyl sie pod krata i obserwowal z jezorem na wierzchu a nugat. na wybiegu, high life. bez zmian. poschodzi na wolanie, ale tez ne zawsze. nie reaguje nawet na kici kici, gdy wolalam, by mu fote lepsza zrobic. mam wiec fotki pysia jego przez kraty i jak stoi z daleka, jak zawsze Quote
ilon_n Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 i jak foteczki?? mogę wrzucić je na wątek, jak coś nie wychodzi .. Quote
kora78 Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 dajcie maila to wysle komus. nie daje rady ich wstawic Quote
Gosia121 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Witajcie smutaski! do góry maszerujcie i do domku wędrujcie. Quote
kizimizi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Zanim Kora doda to co am u siebie ja dodam swoje ale mam tylko to: i tu z kolezanka z boksu ... z Korą :razz: Quote
kizimizi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 kora78 napisał(a): nie reaguje nawet na kici kici, gdy wolalam, by mu fote lepsza zrobic. No popatrz Kora!Pomyślał by kto, ze nawet na "kici kici" nie reaguje. Kora przeciez to pies!!!!:megagrin: Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 hehe.... ale jak psu mowisz kici kici, albo kota kota, to wiekszosc kuma o co chodzi, ze kot w poblizu i trzeba go pogonic :D Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 bo Twoje sa dobrze wychowane :) a wszelkie psy zazwyczaj wiedza, co znaczy kici kici, lub kota kota. tzn wiekszosc ludzi wie. a nie wiadomo przeciez u kogo smutasy zyly przed schronem Quote
kameralna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 kora78 napisał(a):zaraz zajme sie fotmi, ale nie wiem, jak mi to wyjdzie. moze poslac komus na maila i ona wstawi tutaj? psiaki nasze kochane siedza bez zmian, nugat na wybiegu, a czaczi w kojcu weszlam do kojca czacziego!! on taki byl podekscytowany, biegal wkolo budy, podejsc za bardzo nie chcual. uciekal wkolo budy. weszlam z jego opikunek, czaczi latal, machal ogonem, az sie zmeczyl potem i lezal i ziajal. nie chcial sie dac zlapac i stac spokojnie do fotek. ale fotki mam cudne!! bez krat!! ma siersc szorstka dosc dluga w sumie, na jakies... 4 cm na grzbiecie. podszerstek ma jasniejszy, jakby brazowy. jest dosc chudy, ale nie tragicznie. za to jego kolezanka z kojca- Kora to dopiero grubaska! u innych psow w kojcach w miskach jeszczee jedzenie bylo, w wielu nieruszone prawie, a u czaczieg i kory piste, wylizane! to kora na pewno wyjada wszystko od razu. pan zawolal ma czacziego max, ale to pewnie nie jego imie bylo. czaczi podbiegal do mnie, dalwal sie troche poglaskac i juz lecial dalej wkolo budy, z ogonem do gory. w pewnym momencie sie usadowilam w jednym kacie i czekalam z aparatem w dloni, bo wiedzialam,ze tam zaraz zza tej budy on wybiegnie. gdy ja bylam w kojcu z 1 panem, a drugi pan z zewnatrz go wolal do krat to czaczi do niego podbiegal i wachal go po rekach. nie jest dzikusem, ale nie stoi i tylko migdali sie i mizdrzy. podekscytowany biegal wciaz. potem lezal zmeczony. nie ma obrozy na sobie, wiec jak schowal sie w budzie to nie bylo za co go wyciagnac. gdy juz wyszlismy to polozyl sie pod krata i obserwowal z jezorem na wierzchu a nugat. na wybiegu, high life. bez zmian. poschodzi na wolanie, ale tez ne zawsze. nie reaguje nawet na kici kici, gdy wolalam, by mu fote lepsza zrobic. mam wiec fotki pysia jego przez kraty i jak stoi z daleka, jak zawsze Ekscytujący wpis :) Zawsze z niecierpliwością czekam na każdą nowinkę od Czacziego i Nugata. Już sobie wyobrażam, jak pieski byłyby szczęśliwe, gdyby tak mogły wybiegać się i wybawić na spacerze poza schroniskiem! Bardzo się cieszę na te nowe zdjęcia :multi: Będzie można odnowić ogłoszenia :) Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 no ich trzeba chocby na kilku portalach odswiezac co jakis czas. moze trzeba tekst nowy zrobic? bo te, co ja aktywowalam to byly z tym dlugim tekstem. krotkiego nie ma w 1 poscie od Ciebie ciociu kochana :( mysle,ze lepiej zrobic tekst sredni, bo za krotki niewiele o psie mowi i czlowiek mniejsza ma motywacje, by sie zainteresowac i zadzwonic w jego sprawie. a jak sie naisze cos, co za serce ujmie to czlowiek go zapamieta z tych milionow psow oferowanych do oddania Quote
kameralna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Dobrze. Opracujemy nowe tekściki i wkleimy nowe zdjęcia. Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 URL=http://img266.imageshack.us/i/1011577t.jpg/] seria czacziego. on jest w kojcu Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 taki zmeczony bieganiem juz byl czaczi [URL=http://img716.imageshack.us/i/1011593.jpg/][/URL Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 na samym poczatku, zanim weszlam do czacziego [URL=http://img341.imageshack.us/i/1011569.jpg/][/URL Quote
kameralna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='kora78']taki zmeczony bieganiem juz byl czaczi [URL=http://img716.imageshack.us/i/1011593.jpg/][/URL Dałabym głowę, że to Nugat :lol: Ale jaki pysio uśmiechnięty :loveu: Śliczny pies! Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 probowal sie ewakuowac, ale se nie udalo. buda tajnego przejscia nie ma :) Quote
kameralna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Słodki pychol. Ale co z tą datą? 01/01/2007? Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 daty mi sie ustawiac nie chcialo, bo sie zresetowala przy wyciaganiu karty pamieci :) a roznice sa takie, ze nugat ma biale kreseczki n pysku, a czaczi ma krawat ostatnia fotka, jaka dodaje, buziaczek dla kochajacych go ciotek! Quote
kameralna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Czaczi - krawacik. Nugat - kreseczki na pyszczku. Zapamiętamy :lol: No to teraz jeszcze tylko nowe zdjęcia Nugata plus opracowanie 2 tekstów i możemy ruszać z nową serią ogłoszeń. Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 no to jeden Nugacik na dzis i ide spac. reszta jutro Quote
kameralna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='kora78']no to jeden Nugacik na dzis i ide spac. reszta jutro Ale spryciara, sama idzie spać a my tu na następne fotki czekamy :lol: Nugacik - pies pierwsza klasa :loveu: Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 juz dorzucam, juz juz Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 URL=http://img821.imageshack.us/i/1011638.jpg/] lece dzis z nugatem, ciotki patrzcie, on krawata nie ma Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts