kora78 Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Ani jednego zgloszenia z ogloszen!! Przykre ..... Quote
danka4u1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='kora78']Ani jednego zgloszenia z ogloszen!! Przykre ..... Musimy szybciutko coś wymyśleć SKUTECZNEGO, ale teraz czas taki niesprzyjający- wszyscy prawie albo w rozjazdach, albo z doskoku :shake:...a Smutasy tego czasu nie mają za dużo..i tak długo czekają, za długo:placz::placz: Quote
kameralna Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Panowie, do góry! Niech was jakieś domki fajne wypatrzą :) Quote
kameralna Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 No mordeczki, pokazywać się :multi:. Mimo wakacji, czekamy na domek :happy1::happy1: Quote
Gosia121 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 No to małe smutne psiaki do góry do góry i jeszcze raz do góry. Quote
kora78 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 bidulki trzeba niedlugo odwiedzic. wymyslilam, by wejsc do kojca, np na wybieg z nugatem i przypiac mu smycz i sprawdzic, jak sie na smyczy zachowuje, co? chociaz to chyba za bardzo nieadekwatne bedzie? a potem zrobic to z czaczim, gdy juz bedzie tez na wybiegu. no bo po kojcu sobie nie pochodzimy... aha, moze ktos z Was, jak ma checi to porozsyla info o czaczim sznaucerze olbrzymie do jakis... fundacji tej rasy? do milosnikow jakos. gdzie sie szuka milosnikow jakiejs rasy? ale nie hodowcow, bo oni sie nim nie zainteresuja.. Quote
paulinken Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jest sznaucerska fundacja. Tu się skontaktujcie: http://www.dogomania.pl/threads/188207-Sznaucerka-mini-STARSZA-bez-z%C4%99b%C3%B3w-chora-sk%C3%B3ra-jedzie-do-Niemiec Quote
kora78 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 www.sznaucery.rix.pl/pokochaj.html tutaj jeszcze znalazlam. kontakt tam do malawaszki ciotki, dlaczego nie ma tu w ogole malawaszki? jak kojarze to chyba w ogole jej tu nie bylo i smutaskow nie widziala. lece do niej pm wyslac trzeba dodac chociaz czacziego na te strone szanucerkowa Quote
kora78 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 do gory koledzy, do gory w wekend na bank nie bede miala czasu na odwiedziny. przyrzekam,ze w przyszlym tyg na pewno ich odwiedze najpozniej malawaszka postara sie dodac chlopakow na strone adopcje sznaucerow :) Quote
kameralna Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 kora78 napisał(a):do gory koledzy, do gory malawaszka postara sie dodac chlopakow na strone adopcje sznaucerow :) Oj, to dobrze! Może tam wreszcie ktoś ich wypatrzy. Każdego z osobna! Quote
malawaszka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 masakra... coś mi się dzieje z dogomanią i nie dam rady przeszukać wątku - mam jakieś czerwone plansze na większości postów :mdleje: czy ktoś może wybrać najładniejsze zdjęcia chłopaków i przesłać mi? po kilka taki ogłoszeniowych ładnych - proszę bo chciałam teraz to zrobić a szlag mnie trafi i nie da się, teksty mam już - tylko każdy pies w osobnym mailu żebym nie pomieszała ich - mój mail malawaszka@gmail.com edit - już mam udało mi się to ogarnąć... aleście zagadały wątek :mdleje: Quote
kora78 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 czyli malawaszka dodasz ich na strone- szanucery do adopcji, tak ? Quote
malawaszka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 już są dodani, ale tam jest tyle psów już, ze nie liczyłabym na wiele :( bo sa nawet "rasowe" sznaucery olbrzymy i coś słabe zainteresowanie :( Quote
kameralna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Co tu jeszcze zrobić dla Czacziego i Nugata? Jak im możemy pomóc? Już brak mi pomysłów... Quote
kora78 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 malawaszka, Ty sie orientujesz na pewno. czy mozna jeszcze gdzies podeslac czacziego, bo on bardziej sznaucowaty, czy jest jakies forum o olbrzymach typowo? strony milosnikow, czy cos ja szukalam,ale nie znalazlam. jedynie na forum molosy... tam go tez wyslac? 2 lata temu jakas babka spod zielonej gory, posiadajaca hotel dla psow, miala z ligoty jakiegos olbrzyma na darmowym dt, pisalam do niej i odpowiedzi nie mam. czy y go do siebie na dt wziela na maxa tani jakis. czy jest sens uderzac do hodowcow? pewnie ktos, kto siedzi i śledzi kazdy cm psiego ciala, nie zechce takiego mixa, prawda? Quote
malawaszka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 do hodowców? zupełnie nie ma sensu pisać :shake: Quote
kizimizi Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 hodowcy sie na psy schroniskowe nawet baaardzo rasowe (nieżadko autentycznie rasowe a nawet z rodowodem sa w schronach), kompletnie wypinaja. No bo jak to sprzedac? Niestety ... Quote
ilon_n Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 wdepnęłam do chłopaków w chwili odsapki .. coś się klaruje u Czarnuszków?? Quote
kameralna Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ilon_n napisał(a):wdepnęłam do chłopaków w chwili odsapki .. coś się klaruje u Czarnuszków?? Ja też dzisiaj tylko na chwilkę. I też z tym samym pytaniem, co ilonn_n. Dobre wieści ucieszyłyby nas wszystkich a najbardziej Nugata i Czacziego. Quote
kora78 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 a wiesci takie, ze dzis ich odwiedzamy :) wlasnie laduje baterie do aparatu Quote
kameralna Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 To świetnie :multi::multi::multi: Nowe zdjęcia będą :) A przekażecie ode mnie głaski dla obu panów? Quote
Recommended Posts