Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']Ani jednego zgloszenia z ogloszen!! Przykre .....
Musimy szybciutko coś wymyśleć SKUTECZNEGO, ale teraz czas taki niesprzyjający- wszyscy prawie albo w rozjazdach, albo z doskoku :shake:...a Smutasy tego czasu nie mają za dużo..i tak długo czekają, za długo:placz::placz:

Posted

bidulki trzeba niedlugo odwiedzic. wymyslilam, by wejsc do kojca, np na wybieg z nugatem i przypiac mu smycz i sprawdzic, jak sie na smyczy zachowuje, co? chociaz to chyba za bardzo nieadekwatne bedzie? a potem zrobic to z czaczim, gdy juz bedzie tez na wybiegu. no bo po kojcu sobie nie pochodzimy...

aha, moze ktos z Was, jak ma checi to porozsyla info o czaczim sznaucerze olbrzymie do jakis... fundacji tej rasy? do milosnikow jakos. gdzie sie szuka milosnikow jakiejs rasy? ale nie hodowcow, bo oni sie nim nie zainteresuja..

Posted

do gory koledzy, do gory
w wekend na bank nie bede miala czasu na odwiedziny. przyrzekam,ze w przyszlym tyg na pewno ich odwiedze najpozniej

malawaszka postara sie dodac chlopakow na strone adopcje sznaucerow :)

Posted

kora78 napisał(a):
do gory koledzy, do gory

malawaszka postara sie dodac chlopakow na strone adopcje sznaucerow :)

Oj, to dobrze! Może tam wreszcie ktoś ich wypatrzy. Każdego z osobna!

Posted

masakra... coś mi się dzieje z dogomanią i nie dam rady przeszukać wątku - mam jakieś czerwone plansze na większości postów :mdleje: czy ktoś może wybrać najładniejsze zdjęcia chłopaków i przesłać mi? po kilka taki ogłoszeniowych ładnych - proszę bo chciałam teraz to zrobić a szlag mnie trafi i nie da się, teksty mam już - tylko każdy pies w osobnym mailu żebym nie pomieszała ich - mój mail malawaszka@gmail.com

edit - już mam udało mi się to ogarnąć... aleście zagadały wątek :mdleje:

Posted

malawaszka, Ty sie orientujesz na pewno. czy mozna jeszcze gdzies podeslac czacziego, bo on bardziej sznaucowaty, czy jest jakies forum o olbrzymach typowo? strony milosnikow, czy cos

ja szukalam,ale nie znalazlam. jedynie na forum molosy... tam go tez wyslac? 2 lata temu jakas babka spod zielonej gory, posiadajaca hotel dla psow, miala z ligoty jakiegos olbrzyma na darmowym dt, pisalam do niej i odpowiedzi nie mam. czy y go do siebie na dt wziela na maxa tani jakis.

czy jest sens uderzac do hodowcow? pewnie ktos, kto siedzi i śledzi kazdy cm psiego ciala, nie zechce takiego mixa, prawda?

Posted

hodowcy sie na psy schroniskowe nawet baaardzo rasowe (nieżadko autentycznie rasowe a nawet z rodowodem sa w schronach), kompletnie wypinaja. No bo jak to sprzedac? Niestety ...

Posted

ilon_n napisał(a):
wdepnęłam do chłopaków w chwili odsapki .. coś się klaruje u Czarnuszków??

Ja też dzisiaj tylko na chwilkę. I też z tym samym pytaniem, co ilonn_n.
Dobre wieści ucieszyłyby nas wszystkich a najbardziej Nugata i Czacziego.