paulinken Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Takie piękne chłopaki i nikt ich nie chce?:mad: Quote
danka4u1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dzisiejszy dzień jest niestety też taki upalny .... Oj, Smutasy:shake: czy jeszcze długo takie będziecie smutne..:shake::shake: Quote
kameralna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ja też myślę, co z Nugatem i Czaczim. Martwię się, bo nikt jeszcze nie zadzwonił w sprawie ich adopcji :-( Kora na pewno dałaby nam znać, gdyby było inaczej :roll: Quote
kora78 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Niestety nikt nie dzwonil chocby z pytaniami, chocby by nam glupim naszieje zrobic... Ale leosze wiesci,ze kizi dzis w schronie chyba byla,moze ma fotki? Quote
kameralna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Oj, Kiziuniu, jak masz te zdjątka to dawaj na wątek :) Quote
kizimizi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mam fotki ale chyba dzis juz ich nei zrzuce. Quote
danka4u1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 kameralna napisał(a):Oj, Kiziuniu, jak masz te zdjątka to dawaj na wątek :) prosimy, prosimy.. Quote
kizimizi Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Kora rozszyfruje, który to który: to ten co byłą an wybiegu jak bylysmy ostatnio. Quote
kizimizi Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a tego tylko 1 zdjecie bos trasznie biegał, szczekał i nie chciał stac ani sekundy: Quote
kameralna Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='kizimizi']Kora rozszyfruje, który to który: to ten co byłą an wybiegu jak bylysmy ostatnio. Są, są - nareszcie :multi::multi::multi: Moje pyszczulki :) A tu, to Nugat chyba :) Quote
danka4u1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Miło było odwiedzić Smutaski. Dzięki za zdjęcia:lol: Dla mnie oba i tak są bracia ksero, ale to nie najważniejsze..Ważny jest dalszy los OBU. Serce się raduje, jak widzę wodę- ten upał- :shake: -ale te KRATY:shake::shake: Co dalej:shake::shake: Quote
kameralna Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='danka4u1']Miło było odwiedzić Smutaski. Dzięki za zdjęcia:lol: Dla mnie oba i tak są bracia ksero, ale to nie najważniejsze..Ważny jest dalszy los OBU. Serce się raduje, jak widzę wodę- ten upał- :shake: -ale te KRATY:shake::shake: Co dalej:shake::shake: Właśnie, co dalej :roll: Quote
kora78 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Pierwszy post to cztery fotki nugat,a, a potem jedna fotka czacziego. Czyli nadal nie bylo przeprowadzki na wubiegi... A miala byc w zeszly wekend, wg slow opiekunki... Jak be dzie roszada to czaczi na wybieg trafi i bedzie mial miwjsce,by sie wy.latac!! Sorki ciotki za bledy,ale warunki internetowe mam iscie polowe w tym tyg. Dobrze,ze w ogole wchodze na dogo,bo xlugo sie logowac nie moglam, wiele prob i zmiana hasla wreszcie. Quote
danka4u1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Mnie internet tak działa, że zdążę ugotować obiad, zanim otworzy mi się strona:angryy::angryy::angryy: Quote
kameralna Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Kora, może powinnyśmy szukać dla psiaków także domów tymczasowych? Wystarczy do tytułu dodać dt. Może ktoś będzie mógł przyjąć Nugata czy Czacziego? Quote
danka4u1 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 kameralna napisał(a):Kora, może powinnyśmy szukać dla psiaków także domów tymczasowych? Wystarczy do tytułu dodać dt. Może ktoś będzie mógł przyjąć Nugata czy Czacziego? To jest myśl...tylko,że Smutasy są biedne jak mysz kościelna, zero posagu:shake: :placz: :shake: Quote
kameralna Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Ja wiem, nie mamy funduszy. Ale jak będzie trzeba to się ich poszuka. Taki dt to wielka szansa dla piesków! biedactwa miałyby szansę przekonać się do ludzi, uczestniczyć w normalnym życiu bez krat. Warto spróbować. Może ktoś z okolicy mógłby przyjąć Nugata albo Czacziego pod swój dach? Koro, znasz kogoś takiego? Quote
kora78 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Oj...jakbym znala to one juz dawno dupki vy w dt grzaly...... Dodam do tytulu,ale po powrocoe do domu, po wekendIe,ok? Mnie tu chodzi dosc szybko,ale inne mam problemy z netem, za flupie,by wyjasniac. Ale nienawidze roboty z wklejaniem fot,bo odkad mam nowy komp to mi nigdy nie wchodza Quote
kameralna Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Koruś, ja wiem, że trzymasz rękę na pulsie :) Może ten dt w tytule kogoś skusi :) Oo problemów komputerowych najlepsi są panowie ;) Masz tam na podorędziu jakiegoś? Niech ratuje kobietę w potrzebie :lol: Quote
danka4u1 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 kameralna napisał(a):Koruś, ja wiem, że trzymasz rękę na pulsie :) Może ten dt w tytule kogoś skusi :) Oo problemów komputerowych najlepsi są panowie ;) Masz tam na podorędziu jakiegoś? Niech ratuje kobietę w potrzebie :lol: Ja też mam problemy z tym udogodnieniem cywilizacyjnym, ale mój prywatny pan na DS u mnie- mam nadzieję, ze na DS???- poratował mnie i poszedł na spacer z psem, żebym mogła z Wami pobyć i z naszymi Smutasami. Quote
kameralna Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ... a mówiłaś Mu, że jest złoty chłopak? Trzeba, trzeba :) Quote
danka4u1 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Coś Ty? Ja raczej z tych mało anielskich:diabloti::diabloti: Quote
danka4u1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 SMUTASKI, Gdzie te Wasze DOMKI ?:shake::shake: Quote
kameralna Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 kizimizi napisał(a):a jakis odzew z ogłoszenia byl? Właśnie. I ja jestem ciekawa. Może trzeba będzie zmienić tekst ogłoszeń? jakoś "inaczej" zaprezentować chłopaków? Quote
Recommended Posts