Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nikt nie dzwonil chocby z pytaniami, chocby by nam glupim naszieje zrobic...

Ale leosze wiesci,ze kizi dzis w schronie chyba byla,moze ma fotki?

Posted

[quote name='kizimizi']Kora rozszyfruje, który to który:

to ten co byłą an wybiegu jak bylysmy ostatnio.

Są, są - nareszcie :multi::multi::multi:
Moje pyszczulki :) A tu, to Nugat chyba :)

Posted

Miło było odwiedzić Smutaski. Dzięki za zdjęcia:lol:
Dla mnie oba i tak są bracia ksero, ale to nie najważniejsze..Ważny jest dalszy los OBU.
Serce się raduje, jak widzę wodę- ten upał- :shake: -ale te KRATY:shake::shake:
Co dalej:shake::shake:

Posted

[quote name='danka4u1']Miło było odwiedzić Smutaski. Dzięki za zdjęcia:lol:
Dla mnie oba i tak są bracia ksero, ale to nie najważniejsze..Ważny jest dalszy los OBU.
Serce się raduje, jak widzę wodę- ten upał- :shake: -ale te KRATY:shake::shake:
Co dalej:shake::shake:

Właśnie, co dalej :roll:

Posted

Pierwszy post to cztery fotki nugat,a, a potem jedna fotka czacziego.
Czyli nadal nie bylo przeprowadzki na wubiegi... A miala byc w zeszly wekend, wg slow opiekunki... Jak be dzie roszada to czaczi na wybieg trafi i bedzie mial miwjsce,by sie wy.latac!!

Sorki ciotki za bledy,ale warunki internetowe mam iscie polowe w tym tyg. Dobrze,ze w ogole wchodze na dogo,bo xlugo sie logowac nie moglam, wiele prob i zmiana hasla wreszcie.

Posted

kameralna napisał(a):
Kora, może powinnyśmy szukać dla psiaków także domów tymczasowych? Wystarczy do tytułu dodać dt. Może ktoś będzie mógł przyjąć Nugata czy Czacziego?

To jest myśl...tylko,że Smutasy są biedne jak mysz kościelna, zero posagu:shake: :placz: :shake:

Posted

Ja wiem, nie mamy funduszy. Ale jak będzie trzeba to się ich poszuka. Taki dt to wielka szansa dla piesków! biedactwa miałyby szansę przekonać się do ludzi, uczestniczyć w normalnym życiu bez krat. Warto spróbować.
Może ktoś z okolicy mógłby przyjąć Nugata albo Czacziego pod swój dach? Koro, znasz kogoś takiego?

Posted

Oj...jakbym znala to one juz dawno dupki vy w dt grzaly......
Dodam do tytulu,ale po powrocoe do domu, po wekendIe,ok?

Mnie tu chodzi dosc szybko,ale inne mam problemy z netem, za flupie,by wyjasniac.
Ale nienawidze roboty z wklejaniem fot,bo odkad mam nowy komp to mi nigdy nie wchodza

Posted

Koruś, ja wiem, że trzymasz rękę na pulsie :) Może ten dt w tytule kogoś skusi :)
Oo problemów komputerowych najlepsi są panowie ;) Masz tam na podorędziu jakiegoś? Niech ratuje kobietę w potrzebie :lol:

Posted

kameralna napisał(a):
Koruś, ja wiem, że trzymasz rękę na pulsie :) Może ten dt w tytule kogoś skusi :)
Oo problemów komputerowych najlepsi są panowie ;) Masz tam na podorędziu jakiegoś? Niech ratuje kobietę w potrzebie :lol:

Ja też mam problemy z tym udogodnieniem cywilizacyjnym, ale mój prywatny pan na DS u mnie- mam nadzieję, ze na DS???- poratował mnie i poszedł na spacer z psem, żebym mogła z Wami pobyć i z naszymi Smutasami.

Posted

kizimizi napisał(a):
a jakis odzew z ogłoszenia byl?

Właśnie. I ja jestem ciekawa. Może trzeba będzie zmienić tekst ogłoszeń? jakoś "inaczej" zaprezentować chłopaków?