kora78 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 odwroce pytanie. a moze Ty chcesz papuge adoptowac? nimfe. taka biala z zoltym czubkiem. mala mam akurat na zbyciu adopcyjnym :) kicajki tez sa super :) Quote
kameralna Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 kora78 napisał(a):edytowalam 1 post wreszcie, uff zapowiada sie wizyta na piatek u psiakow Poważnie?! Nie zapeszam, nie piszę że się cieszę, jeszcze nie. A ta wizyta to ze wskazaniem na zabranie obu na raz? Quote
kora78 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 jeju...... chodzilo o moja wizyte u psiakow....... przykro mi,ze opatrznie wyszlo :(((( przepraszam nikt chetny nie dzwonil a dodam, chyba nie mialam maili aktywacyjnych do nugata? moglo byc tak? Quote
danka4u1 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 kora78 napisał(a):odwroce pytanie. a moze Ty chcesz papuge adoptowac? nimfe. taka biala z zoltym czubkiem. mala mam akurat na zbyciu adopcyjnym :) kicajki tez sa super :) Wszystko jest super, co kica, fruwa, tupta i biega sobie, ale czasem przerasta jednego "dwunoga"...a tak by się chciało zabrać wszystkie bidy świata i zmienić ich świat na szczęśliwy i bezpieczny. Co u naszych byłych Smutasów?? Quote
UBOCZE Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 kora78 napisał(a): a dodam, chyba nie mialam maili aktywacyjnych do nugata? moglo byc tak? Zapytaj o to koniecznie na wątku bazarku... http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-ogłoszeniowy!-60-ogłoszeń-za-jedyne-15-zł!-Do-końca-lipca!/page11?p=15003018 Quote
kameralna Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Szkoda... Ale fajnie, że Ty odwiedzisz pieski :) Zabierz ze sobą aparat, bo my tu stęsknieni wszyscy za pysami :) Ja robiłam ogłoszenia Nugatka na samym początku. W tekście ogłoszeń umieściłam Twoje dane ale e-maile z aktywacją przychodziy na mnie, bo korzystałam ze swoich konto w portalach ogłoszeniowych. Zaraz poszperam u siebie w poczcie, nie wstawiłam linków? Quote
kora78 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 byly linki, byly :) dziewczyny sytuacja znow sie zmienila i nie pojade jutro do smutaskow, bo juz jutro jednak wyjezdzam. ale w wekend ma jechac tam kizimizi, wiec ja molestujcie o swieze fotki psiakow :) zaraz napisze tam na watku bazarkowym Quote
kameralna Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Molestuj, molestuj - trzeba dostarczyć na wątek nowe zdjęcia. Tylko tak możemy widzieć Smutaski. Quote
danka4u1 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Na razie muszą nam wystarczyć Smutaski takie ,jak widać...ale już są troche wesołe.....te ogonki :multi::multi: Quote
kameralna Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Zbliża się weekend, żeby tak jacyś dobrzy ludzie odwiedzili schronisko i wypatrzyli Nugatka i Czacziego :thumbs: Quote
kora78 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Skoro jest cisza to chyba kizimizi nie byla w schronie... Szkoda wielka.. Quote
kora78 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Nie,nie byla. Mam na mailu wiado osc, ze nie byla Quote
kameralna Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Szkoda wielka. Trzeba pokazywać chłopaków, bo inaczej nikt się o nich nie dowie i zostaną już w tym schronisku :shake: Te pieski, które mają bogatą galerię i systematycznie prowadzone fotorelacje z odwiedzin mają dużo większe szanse. Ludzie chcą widzieć psa, chcą mieć o nim różne informacje, nie tylko te podstawowe (wiek, rasa, stan zdrowia) ale także co dzisiaj piesek robił, jak reagował na spotkanie, może merdał ogonkiem, może był smutny...itd. itp. Wiem, Czaczi i Nugat przebywają w schronisku a nie w domu tymczasowym, więc nie można ich umyć, wyczesać i sfotografować w ładnych wnętrzach czy ogrodzie, nie ma do nich normalnego dostępu i to jest wielkie utrudnienie! Musimy jednak pokazywać te psy, jeśli chcemy znaleźć im domy. Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 kameralna napisał(a):Szkoda wielka. Trzeba pokazywać chłopaków, bo inaczej nikt się o nich nie dowie i zostaną już w tym schronisku :shake: Wiem, Czaczi i Nugat przebywają w schronisku a nie w domu tymczasowym, więc nie można ich umyć, wyczesać i sfotografować w ładnych wnętrzach czy ogrodzie, nie ma do nich normalnego dostępu i to jest wielkie utrudnienie! Musimy jednak pokazywać te psy, jeśli chcemy znaleźć im domy. Tak, zdjęcia przydałyby się bardzo i dobrze by było, gdyby ludzie nie szukali wyczesanych, wypięknionych pieskow, ale okazali serce schronowemu nieszczęśnikowi i jeśli mają taką możliwośc, sami zajęli się tym czesaniem... Nasze pobożne życzenia, ale fakt- zdjęcia byłyby pożądane. Quote
kameralna Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 danka4u1 napisał(a):Tak, zdjęcia przydałyby się bardzo i dobrze by było, gdyby ludzie nie szukali wyczesanych, wypięknionych pieskow, ale okazali serce schronowemu nieszczęśnikowi i jeśli mają taką możliwośc, sami zajęli się tym czesaniem... Nasze pobożne życzenia, ale fakt- zdjęcia byłyby pożądane. Ja też życzyłabym sobie, żeby ci potencjalni opiekunowie pokochali te zwierzęta teraz, takimi jakimi są, żeby zobaczyli dramat osamotnienia, życie za kratami i chcieli dać im domy wraz ze swoją miłością. Nasze Smutaski nie znalazły na razie nikogo takiego :shake:. Założę się jednak, że jakbyśmy tylko miały możliwość pokazania piesków w "ślicznych" aranżacjach, wyczesanych, na kolorowych kocykach, z uśmiechami - zaraz znaleźli by się chętni :roll:. Jest w tym jakaś okrutna i bolesna prawidłowość. Danko, zapewne i Ty znasz historie chorych i zaniedbanych zwierząt, których nikt nie chciał, dla których nie można było znaleźć żadnego opiekuna a po wyleczeniu i cudownej metamorfozie, nagle okazywało się, że są chętni :nonono2: Chciałabym zwiększyć szanse Nugata i Czacziego na adopcję, dlatego poprosiłam o nowe zdjęcia. Może do kogoś trafią te błagalne spojrzenia zza krat. Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 kameralna napisał(a): Może do kogoś trafią te błagalne spojrzenia zza krat. Musimy miec nadzieję i poprzeć ją czynami, co zresztą robią tutaj wszyscy ludzie dobrej woli. Jak kto może i potrafi... Quote
kameralna Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Głęboko wierzę, że są gdzieś domy dla tych piesków. Oby tylko szybko się zgłosiły :kciuki: Quote
kizimizi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 nie nie byłam w schronie i nie wiem keidy bede. Ale jak bede to zrobie im fotki i na pewno dodam Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 STOP SPACEROM !!! Przynoszę wodę dla ochłody dla psów. Jeden już odświeża się, ale drugi brat ksero też się tam zmieści:evil_lol::multi::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Buzi na dobranoc i spać! Jutro znów bedzie dzień, miejmy nadzieję, że lepszy dla Was...i zero smutków:shake: tylko:lol::lol: Dobranoc Quote
kora78 Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Zapomnialam, kaja pisala,ze linki aktywacyjne na jej maila przychodA,bo jest pologowana na tych stronach. A wiec nugatek tez ma ogloszenia od jakiegos tygodnia. I cisza.... Dlaczego? Chlerne wakacje, pieski sie votuja w te upaly w kojcach. Zaczi ma gorzej, bo w zaknietych z 3i pol stro. Kojcu, a nugat na wybiegu, w wysokiej pewnie jeszcze trawie, a chlodzi sie w dolach pod buda. Nie pamietam,czy na jego wybiegu stoi drzewo,bo sposrod 3 wy iegow tylko na srodkowym jest drzewo... Ah nie. Nugat jest w kojcu z prawej to tam drzewa nie ma. Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Biedne te psy..taki upał..nie ma drzewa:-(:mad:, piszesz... Teraz jest nieco chłodniej. Taka pociecha chociaż:shake: Moze noc będzie dla wszystkich psiaków niczyich, schroniskowych...wypoczynkiem i ulgą. Chłodniejszej nocki...:multi:....nabrania sił do jutrzejszego dnia:lol: Quote
Recommended Posts