Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamilawa napisał(a):
Eee tam, ja idę spać :D

właściwie też powinnam ale nie mam czasu :lol:
Mój mąż zaproponował mi, żebyśmy wybrali się na jagody do lasu. Powiedziałam, że jestem za ale między 3.00 nad ranem (kiedy kończę wysiadywanie na dogomanii) a 7.00, kiedy to wychodzę na poranny spacer ze swoją suczką :eviltong: Innych wolnych terminów brak :lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Posyłam Wam zebrane już jagody. Noc spędzimy na lepieniu pierogów - mniam, mniam- służę pomocą między 23 a 2- 3, chociaż i ja dziś padam...
Co u naszych podopiecznych byłych Smutasów?

Posted

Te Twoje pierożki, to palce lizać. Jesteś nieoceniona! Myślałam dzisiaj o jagodach :)
Podbijam pytanie: co u Nugata i Czacziego? Wiadomości i choćby najmniejsze ale za to nowe fotki. Chcemy ich widzieć!

Posted

dziewczyny, do czwartku wlacznie musze sie wybrac do schronu, bo potem juz detka. w sob wyjezdzam na tydzien, w tym 2 pelne wekendy (wiec bede tu cicho wtedy). mam wiec: wtorek, sroda, czwartek. Ale jutro ide z papuga do weta i obiad duzy musze zrobic i sie pewnie nie zbiore. Ale jutro by mi pasowalo, bo mam tz ma wiecej czasu i baby popilnuje. dam znac na pewno Wam :)

Posted

Koro kochana, odwiedź ich zanim wyjedziesz, prosimy :modla:
Zrób jakieś zdjęcia, bardzo się przydadzą do nowych ogłoszeń. Niech coś wreszcie ruszy w sprawie ich domów, niech ktoś ich wypatrzy. strasznie długo już są w tym schronie :shake:
My MUSIMY zobaczyć Nugata i Czacziego :iloveyou:

Posted

Wiem, wiem. Wszyscy jesteśmy zabiegani:mad::mad: jak nie obiad, to papuga...i na jagody chciałoby się wyskoczyć nocną porą :evil_lol::evil_lol: gdyby doba była nieco dłuższa:shake::shake:
No i teraz okres urlopowo- wakacyjny....
Jeśli dasz radę ze zdjęciami, to WIELKIE, WIELKIE DZIĘKI....:multi:

Posted

wiem,ze musze i tyle :D
pojechac musze, foty jakies beda, jak zawsze. ale czy sie do ogloszen nadadza to nie wiem. czaczi nigdy grzecznie usiedziec nie chce. zobacze, skupie sie na nich, tzn na czaczim, bo nuat fotki ma piekne do ogloszen przeciez :) jak takie wielkie oczy robi :)

musze wpasc przed wyjazdem, bo juz dawno nie bylam. teraz upaly, zobacze, jak sie psiaki maja. a nugat pewne bedzie juz w nowym kojcu siedzial

Posted

Oj kora, pstrykaj oba psy. Jak wyjdą zdjęcia, tak wyjdą. najważniejsze, żeby ludzie mogli zobaczyć naszych Smutasków "z teraz".
A do ogłoszeń, to fotek nigdy dość! Trzeba je zmieniać, odświeżać, pokazywać wciąż na nowo. Brzydko mówiąc - marketing, tym razem jednak w sprawie wielkiej wagi.

Posted

d`iewczyny nie pojade dzis... leje u nas prawie non stop. zadne foty sensu nie maja, bo w deszczu robic sie nie da, jak zadzsenia dla przechodniow nie ma
wybiera sie niebawem kizimizi, moze zdaze sie z nia zabrac przed wyjazed

ale na pocieszenie- dzwonilam dzi do schronu i smutasek nugat nadal na wybiegu. moze w ten wekend beda rzenoszone i wtedy czaczi idzie na wybieg

Posted

No tak, fotki w deszczu mogłyby nie wyjść, chyba że artystyczne :) W takim razie o Nowe zdjęcia i relację z odwiedzin prosimy kizimizi :loveu:
Czyli Nugat na wybiegu a Czaczi dopiero, jak go przeniosą, tak?

Posted

Koledzy, też dwaj, przyszli w odwiedziny do naszych czarnych braci ksero :multi::multi:
Witajcie wszyscy- dziś deszczowo i pochmurno. Nie czas na zdjęcia, ale spacerek - choćby wirtualny- przydałby się. To wybiegamy na przechadzkę

Posted

tak, tak. nugat nadal na wybiegu, a czaczi czeka w kojcu
dopiero od wieczora nie pada tutaj. ja tam stojac z paratem musialabym miec trzecia reke dla parosola, a czwarta dla miziania psiaka i wabienia, machania reka w celu zwabienia go do krat :)

Posted

danka4u1 napisał(a):

KRATOM MÓWIMY- NIE !!!!

Z całego serca: KRATOM NIE!

Dlatego z niecierpliwością wyczekujemy, osoby która zaadoptuje Nugata.

Dlatego z niecierpliwością wyczekujemy, osoby która zaadoptuje Czacziego.

... i uwolni pieski od krat :multi:.

Posted

kameralna napisał(a):

Dlatego z niecierpliwością wyczekujemy, osoby która zaadoptuje Nugata.

Dlatego z niecierpliwością wyczekujemy, osoby która zaadoptuje Czacziego.

... i uwolni pieski od krat :multi:.

Biorę komplet czyli dwupak od ręki:evil_lol::evil_lol:pokoiczki na 10 pietrze i pies agersor- zazdrośnik do kompletu + królik wolno biegający + papuga też luzem i jakieś chomiki, rybki...Moze być??:evil_lol: KRAT NIE MAM

Posted

kameralna napisał(a):
Danka, jakbyś to miała być Ty, to byśmy skakały z radości :multi:
... ale papużka i króliczek to już raczej nie :roll:
Czaczi to musi być żywioł :lol:

Kochana, ja też bym skakała z radości:multi::multi:, ale czekam na spadek- tylko nie wiem po kim??:shake::shake:- i wtedy zabieram do mojej posiadłości wszystkie psy dogo na dożywotni, bezpłatny tymczas:multi: A co, pomarzyć wolno, tylko nic nie wynika z tego dla naszych braci ksero:shake::shake: a one nie mogą czekać w nieskończoność:shake::shake: bardzo mi to leży na tzw sercu....:shake: :placz: :shake:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Kochana, ja też bym skakała z radości:multi::multi:, ale czekam na spadek- tylko nie wiem po kim??:shake::shake:- i wtedy zabieram do mojej posiadłości wszystkie psy dogo na dożywotni, bezpłatny tymczas:multi: A co, pomarzyć wolno, tylko nic nie wynika z tego dla naszych braci ksero:shake::shake: a one nie mogą czekać w nieskończoność:shake::shake: bardzo mi to leży na tzw sercu....:shake: :placz: :shake:

Ja też czekam na taki spadek :) Mamy podobne plany ;)
Daneczko, wierzę że są gdzieś ludzie, którzy mają otwarte serca (i domy!) dla Nugata i Czacziego. Muszą się tylko dowiedzieć o pieskach! Nugat jest taką kochaną przylepą. Będzie z niego towarzysz na każdą porę roku. A Czaczi jest idealny dla osoby lubiącej aktywność :fadein:
Ja sobie wyobrażam te psy bez krat, wolne, szczęśliwe, zadbane... Kto urzeczywistni tę wizję :roll:?
Potrzebujemy tylko dwóch opiekunów, dwóch domków.

Posted

kora78 napisał(a):
danka, ponawiam pytanie, bo szczerze mnie interesuje
jaka to papuga zamieszkuje u Ciebie?

A co? chcesz ja adoptować??:evil_lol: :evil_lol: Moja córka ma cały dom zazwierzęcony, a że mieszka osobno i ciągle w rozjazdach, przenosi swój zwierzyniec do mnie. Nigdy nie wiem, jaki będę miała aktualnie stan posiadania.Moge wypytać dokładnie...lata sobie toto, a ja patrzę, czy pies jej nie zeżarł, albo kicającego królika..:lol: we łbie mi się czasem dwoi i troi, ale nic to..:lol::lol: