kizimizi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 dziekujemy za ogłoszenia. oby sie coś dla chłopczyków ruszyło ;) Quote
kameralna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Paula, dałaś czadu z tymi ogłoszeniami :lol: Super! Daneczko, podoba mi się to zdjęcie :) a niech sobie surfują :lol: Quote
danka4u1 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='kameralna']Paula, dałaś czadu z tymi ogłoszeniami :lol: Super! Daneczko, podoba mi się to zdjęcie :) a niech sobie surfują :lol:[/QUOTE] Pewnie, niech sobie pieski surfują, skoro nasi podopieczni- tylko Czaczi? co z drugim bratem ksero? czegoś nie zrozumiałam?- mają takie multum ogłoszeń. Quote
UBOCZE Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='danka4u1']Pewnie, niech sobie pieski surfują, skoro nasi podopieczni- tylko Czaczi? co z drugim bratem ksero? czegoś nie zrozumiałam?- mają takie multum ogłoszeń.[/QUOTE] Zamówiłem na bazarku ogłoszenia dla Czacziego i Nugata.:lol: Czaczi był pewnie robiony jako pierwszy. Gdy Paula albo Kaja z bazarku zrobi już ogłoszonka dla Nugata, na pewno zaraz linki na wątek podeśle...:lol: Quote
danka4u1 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No to super, albo już coraz bliżej super :multi: Miejmy nadzieję, że los nie każe czekać "braciom nie do rozpoznania" długo na swój dom..Teraz chyba niezbyt sprzyjający okres na takie decyzje, bo urlopy i wakacje:shake::shake: Ten okres niesie ze soba niestety raczej przypadki pozbywania się " przyjacioł" zawadzających w wojażach..:placz::placz: Quote
kora78 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 czacziego aktywowalam wczoraj za nugata biore sie za chwile, bo dzis wszystko doszlo Quote
danka4u1 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jakie szczęście mają psiaki, że są tutaj cioteczki- i WUJASZKOWIE !!- tacy znający się na pewnych sprawach, ktore są dla mnie czarną magią:shake::shake:, ale jak każda magia - BĘDĄ SKUTECZNE:multi::multi:, a niegramotne ciotki, jak ja-trzymać będą kciuki i może jeszcze się na co pieskom przydadzą. Quote
kameralna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czyli chłopcy mają masę ogłoszeń. W kilka osób zrobiliśmy ich naprawdę wiele, nawet jeśli się dublują to nic nie szkodzi. Niech Nugat i Czaczi będą WSZĘDZIE nawet wielokrotnie :) Reklama robi swoje! Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Jak dobrze, że mamy TYLKO DWUPAKA :evil_lol::evil_lol: Patrzcie, ile tutaj śpiących .....paków:evil_lol: DOBRANOC WSZYSTKIM FANOM BRACI KSERO. Quote
Onaa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ale Czaczi i Nugat szukają domków oddzielnie, każdy swojego :). Quote
kameralna Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Dogo07']Ale Czaczi i Nugat szukają domków oddzielnie, każdy swojego :).[/QUOTE] Tak, osobno. Każdy szuka swojego domku i swojego pana/pani. Danka, pocieszyłaś mnie :) Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Kameralna, grunt to dobre pocieszenie trochę po północy :evil_lol: Lepiej zaczyna się potem dzień i dwupaki na tym skorzystają.....Widzisz, że wbrew swoim zwyczajom udało mi się Was odwiedzić nieco wcześniej niż przed północą:evil_lol: A i Ty widzę działasz z drugiej strony monitora:lol: Powodzenia, tyle psich bid czeka, a nie ma takich oddanych cioteczek - I WUJASZKÓW:evil_lol:- jak nasze dwupaki Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/psy_d.jpg[/IMG] [B]:multi:1 LIPCA DZIEŃ PSA:multi:- NASZYM CHŁOPAKOM ŻYCZYMY SZYBKIEGO ZNALEZIENIA DOMKU, SWOJEGO CZŁOWIEKA I POCZUCIA BEZPIECZEŃSTWA:lol::lol:[/B] Quote
ranias Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tu też się mogę podczepić do życzeń dla psiaczków?;-) Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Reniu, działaj, działaj....udało się?:evil_lol::evil_lol: Czekam :lol: Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 To Nugacik będzie miał prezent od zdolnej cioteczki na Dzień Psa :multi: :multi: Quote
kora78 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 wiecie co? to byly wciaz ogloszenia czacziego. nugata jeszcze nie bylo. moze sie ze 2 przewinely i zakodowalam sobie,ze to seria dla nugata leci. trzeba pytac zakladajacych te ogloszeia, czy to najpierw czacziego zalatwili, czy niechcaco zdublowali, czy a taka gapa? bo aktywuje i bach, do widzenia. nie patrzylam w kazde. akle co widzialam to tytul jestem mlody i zdrowy, mam 3 lata... jak do czaciego Quote
UBOCZE Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Wszystko się zgadza...;) Nugat miał być robiony dopiero dziś wieczorem...:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-ogłoszeniowy!-60-ogłoszeń-za-jedyne-15-zł!-Do-końca-lipca!/page5[/URL] Quote
kora78 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 a no to super! to tyle ogloszen na jednego psa! to fajnie :) tylko jeszcze ta cisza... ile jest najwazniejsze? takie 3 dni pierwsze, poki psiak na pierwszej stronie wisi? bo jak juz jest daleko i jak ie komus po rasach nie wyswietli to juz koniec, przepadl, w tym setkach psow do oddania/ juz go nie widac, nie znajda tak daleko, innego wczesniej wybiora Quote
Recommended Posts