Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kameralna']Paula, dałaś czadu z tymi ogłoszeniami :lol:
Super!
Daneczko, podoba mi się to zdjęcie :) a niech sobie surfują :lol:[/QUOTE]
Pewnie, niech sobie pieski surfują, skoro nasi podopieczni- tylko Czaczi? co z drugim bratem ksero? czegoś nie zrozumiałam?- mają takie multum ogłoszeń.

Posted

[quote name='danka4u1']Pewnie, niech sobie pieski surfują, skoro nasi podopieczni- tylko Czaczi? co z drugim bratem ksero? czegoś nie zrozumiałam?- mają takie multum ogłoszeń.[/QUOTE]

Zamówiłem na bazarku ogłoszenia dla Czacziego i Nugata.:lol:

Czaczi był pewnie robiony jako pierwszy. Gdy Paula albo Kaja z bazarku zrobi już ogłoszonka dla Nugata, na pewno zaraz linki na wątek podeśle...:lol:

Posted

No to super, albo już coraz bliżej super :multi: Miejmy nadzieję, że los nie każe czekać "braciom nie do rozpoznania" długo na swój dom..Teraz chyba niezbyt sprzyjający okres na takie decyzje, bo urlopy i wakacje:shake::shake: Ten okres niesie ze soba niestety raczej przypadki pozbywania się " przyjacioł" zawadzających w wojażach..:placz::placz:

Posted

Jakie szczęście mają psiaki, że są tutaj cioteczki- i WUJASZKOWIE !!- tacy znający się na pewnych sprawach, ktore są dla mnie czarną magią:shake::shake:, ale jak każda magia - BĘDĄ SKUTECZNE:multi::multi:, a niegramotne ciotki, jak ja-trzymać będą kciuki i może jeszcze się na co pieskom przydadzą.

Posted

Czyli chłopcy mają masę ogłoszeń. W kilka osób zrobiliśmy ich naprawdę wiele, nawet jeśli się dublują to nic nie szkodzi. Niech Nugat i Czaczi będą WSZĘDZIE nawet wielokrotnie :) Reklama robi swoje!

Posted

[quote name='Dogo07']Ale Czaczi i Nugat szukają domków oddzielnie, każdy swojego :).[/QUOTE]

Tak, osobno. Każdy szuka swojego domku i swojego pana/pani.
Danka, pocieszyłaś mnie :)

Posted

Kameralna, grunt to dobre pocieszenie trochę po północy :evil_lol: Lepiej zaczyna się potem dzień i dwupaki na tym skorzystają.....Widzisz, że wbrew swoim zwyczajom udało mi się Was odwiedzić nieco wcześniej niż przed północą:evil_lol: A i Ty widzę działasz z drugiej strony monitora:lol: Powodzenia, tyle psich bid czeka, a nie ma takich oddanych cioteczek - I WUJASZKÓW:evil_lol:- jak nasze dwupaki

Posted

[IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/psy_d.jpg[/IMG]
[B]:multi:1 LIPCA DZIEŃ PSA:multi:- NASZYM CHŁOPAKOM ŻYCZYMY SZYBKIEGO ZNALEZIENIA DOMKU, SWOJEGO CZŁOWIEKA I POCZUCIA BEZPIECZEŃSTWA:lol::lol:[/B]

Posted

wiecie co? to byly wciaz ogloszenia czacziego. nugata jeszcze nie bylo. moze sie ze 2 przewinely i zakodowalam sobie,ze to seria dla nugata leci. trzeba pytac zakladajacych te ogloszeia, czy to najpierw czacziego zalatwili, czy niechcaco zdublowali, czy a taka gapa? bo aktywuje i bach, do widzenia. nie patrzylam w kazde. akle co widzialam to tytul jestem mlody i zdrowy, mam 3 lata... jak do czaciego

Posted

Wszystko się zgadza...;)

Nugat miał być robiony dopiero dziś wieczorem...:lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-ogłoszeniowy!-60-ogłoszeń-za-jedyne-15-zł!-Do-końca-lipca!/page5[/URL]

Posted

a no to super! to tyle ogloszen na jednego psa! to fajnie :) tylko jeszcze ta cisza... ile jest najwazniejsze? takie 3 dni pierwsze, poki psiak na pierwszej stronie wisi? bo jak juz jest daleko i jak ie komus po rasach nie wyswietli to juz koniec, przepadl, w tym setkach psow do oddania/ juz go nie widac, nie znajda tak daleko, innego wczesniej wybiora