Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kora78 napisał(a):

p.s. czy oddajemy kubrak, czy zostawiamy dla innych psow? Sylwia przydalby sie? masz inne takie duze hotelowe? moze go na bazar wstawim yza jakies grosze to bedzie kaska dla innej bidy?

Sylwii się na pewno przyda, niejednego ma psiaka, poza tym dokładała często do "naszych" psiaków, a za grosze Kora sprzedawać... Nie rób wiochy:eviltong:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marta0731 napisał(a):
Sylwii się na pewno przyda, niejednego ma psiaka, poza tym dokładała często do "naszych" psiaków, a za grosze Kora sprzedawać... Nie rób wiochy:eviltong:

to jest wlasnie tak nietypowy rozmiarowo kubrak, nawet na wielkim czaczim wisi, to ja nie wiem, czy na jakiegos inengo psa sie nada u sylwii. bo ona zazwyczaj akich duzych psow nie miewa, jak widze jej pieski na fotkach.

Posted

wplynela kasa od Grubej Berty, dziekujemy!! :)
i nikador, dziekujemy!!! :)
oraz kameralnej, dziekujemy!! :)

agata wplacila wczesniej z gory, nie kojarze, jak z marta, bo my sobie do reki czesto dajemy. trzeba bedzie za te 18dni dodatkowych zaplacic, deklaracji stalych mamy 115zl, a za 18dni to 180zl. wiec reszte wezme z jednorazowych.

Posted

dzwonilam do pna Krzysztofa. jedzie jutro sam po Czaczka, bo zona chora. mozliwe,ze dojedzie do hoteliku, tam byloby lepiej dla psychiki psa.

to czekamy na jutro! teraz juz Sylwia musi sie umowic z panem, ja juz sie nie mieszam.

kubrak? wlasnie pan K. moglby go zobaczyc i niech sam stwierdzi, czy zabieraja, czy zostawiaja. jak zostawia to sie pomysli, co dalej

Posted

to dobrze :)
to podpisz umowe Z siebie, Na pana Krzysztofa. daj mu te papiery ze schroniska, ktore Ci wyslalam. zapytaj o kubrak, niech sam zdecyduje, czy beda uzywac, czy zostawia dla innych psow.

mozesz sobie skserowac, zeskanowac, czy cos ten glowny papierek ze schronu z fotka psa? dobrze by bylo. ja nie zrobilam tego :( i kopie umowy sobie zostaw0 podpisana przez pana, a jedna identyczna daj jemu, tez podpisana.

I BUZIAKA W NOS NA DROGE OD CIOTKI LUSKI !! i klapa w tylek na rozped, zeby nie wracal ;)