Izabela124. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ale świetne wieści, również trzymam kciuki! Quote
beataczl Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 cudowne wiesci ,cudowne ! trzymam kciuki mocnoooo !!!! Quote
fiorsteinbock Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ale super extra! Kora, udalo ci sie uratowac go!!! Cioteczki, wasza determinacja i upor sprawiły, ze Czaczi nie wegetuje w schronie a zaczyna nowe, normalne zycie!!! Quote
kora78 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 tak, zacznie je, jak juz w ds bedzie :) ja sie wole jeszcze nie cieszyc za bardzo, bo roznie bywa. ale z rozpedu juz baner usunelam, robiac miejsce dla nastepnych potrzebujacych! dzis dzwonil pan Krzysztof do mnie sam. jeszcze chwile pogadalismy. wyszlo z transportem, ze jemu pasuje po wekendzie go odebrac. bo wtedy wraca malzona z corka z wyjazdu. teraz Czaczi bylby sam w domu, gdyby pan K. byl w pracy. a w sumie nie wiemy, co Czaczi broi bedac w domu sam... a tam ma gdzie pobiegac i lampy poprzewracac ;) do polowy drogi by im pasowalo dojechac za okolo tydzien. ale Sylwia mowi,ze teraz nie beda moglio te pol drogi z tzem dojechac, bo robote dostal. moglaby tylko z jakas ciotka z Lowicza. jest tez opcja, ze figu jedzie w sr z wawy do katowic. jak sie uda zgrac, to moze sie Czaczi zabierze tak predko i bardzo tanio? bo tylko Sylwii za benzyne 40km razy 2 oddamy, a z katowic odebralby go pan Krzysztof? czekam na wiesci jeszcze. Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 A oto ostatnie zdjęcia Czaczunia!!![IMG]http://img339.imageshack.us/img339/6179/dscn1328f.jpg[/IMG][IMG]http://img51.imageshack.us/img51/6857/dscn1349p.jpg[/IMG] Quote
kora78 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 on by pewnie wskoczyl do domu, gdyby chcial! wielkolud. a kto to tak przed nim ucieka przerazony tymi skokami? zeby tak skakal to ja nie wiedzialam :) Sylwia, a ogrodzenia on nie przeskoczy? tam w ds. figa sie nie odzywa specjalnie, chyba wyjazd w srode nie wypali. Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Przeskoczy 1,50 muszą uważać ale tylko płot drewniany!zobaczcie zdjęcia ze spacerku z dziećmi[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/2536/dscn1432w.jpg[/IMG] Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 I jeszcze![IMG]http://img826.imageshack.us/img826/849/dscn1433l.jpg[/IMG][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/8116/dscn1372y.jpg[/IMG] Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 To zdjęcie w tym skoku jest super on skacze za sunką dla zabawy to miał być szczeniaczek chciałam pomóc i dac DT bezpłatne a dojechała mi suńka roczna!i co miałam zrobić odesłać do Łodzi psiaka i kobitkę!przyjęłam! Quote
marta0731 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Co Ty Sylwia tam trzymasz na tym oknie, że one tak wszystkie się tam pchają ;) Z tego co pamietam Belcia też ma tam zdjęcie :):):) Quote
paulinken Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Widać, że dzieciaki i pies szczęśliwe :) A na parapecie pewnie ciasto ;) Quote
olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bardzo przepraszam za offa, ale [B]BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA SZCZENIAKÓW Z INTERWENCJI [/B]TOZu pod Żmigrodem. [B]Kobieta mordowała tam psy i koty od 30 lat[/B] :( Psy sa bezpieczne, ale ranne, na dziś potrzeba DT dla maluszków chociaż. NIe mamy nic :( Czy ktoś mógłby przygarnąć na DT choć jednego? One są już poogłaszane, być może wkrótce znajdą swoje domy, ale dziś nie mamy nic :( Na wątku są zdjęcia i film z interwecji sobotniej. [url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!OCALONE-ALE-RANNE-POM%C3%93%C5%BBCIE.-DT-dla-klusek[/url] Quote
Topi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Umowa adopcyjna Czacziego poszła wczoraj priorytetem do Sylwii. Quote
kizimizi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ale mi sie tu wiesci trafily po dluzszej przerwuie. Kora ty jakiegos noworocznego powera dostalas czy co? To ejst zarazliwe? jak tak to zaraz mnie tym! ;) Ciesze sie ze kolejny pies jedzie do domu i ze tym razem wszytsko idzie sprawnie i dobrze. Czekam na wiesci z ds i szczesliwe fotki psa. Jakis zcas temu kupilam m.im. CZacziemu ogloszenia na bazarku i musze wam powiedziec, ze osoba, ktora miala je zrobic chyba rozplynela sie .... szkoda tylko, ze z pieniedzmi :( Ach co to sie ostatnio na dogo dzieje :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/196795-Bazarek-ogłoszeniowy-na-Pszczyniaki-i-mojego-tymczaska-!!-Do-19.12-do-godz.-24-00?p=16231674#post16231674[/URL] Quote
kora78 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Czaczi mial mozliwosc jechac jutro z figu do katowic, a pan Krzysztof odebralby go z katowic i zawiozl do domu, do krakowa. Jednak pan K bedzie sluzbowo w Lodzi w nastepny czwartek i wtedy, z zona odbierze stamtad Czacziego. Taki jest plan na dzis. Wszystko zmienia sie, jak w kalejdoskopie. ale jaja z kopciuszkiem i bazarkiem... 1000zl.... a byla na dogo juz w styczniu aktywna i zero od na tym watku. Quote
kora78 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Czaczi jedzie w nastepna srode, zyli za tydzien, przyjezie pan K z zona, do lodzi po niego. Tam trzeba go dowiezc.Wiadomo,ze najlepiej Sylwia, to jeszcze opowie im w 4 oczy, jaki jest Czaczi i czego wymaga, itp :) Quote
kameralna Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Z wrażenia muszę napić się zimnej wody, ale emocje! Sylwiaso, cudowne, pełne radości zdjęcia! Kora, jesteś WIELKA :) Quote
kora78 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 to tamb dala ogloszenie, ktore taki skutek przynioslo! Ją prosze hołubić!! :) wyslalam dzis papiery Czacziego, do sylwiaso. piesek jest prawnie jej wlasnoscia jeszcze :) Quote
sylwiaso Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Już dostałam umowę z Krakowa!w środę Czaczuchna odjedzie do nowego domku albo Pan po niego przyjedzie albo my go odwieziemy do Brzezin!Jeszcze biedula nie wie co się szykuje warjuje u ciotki z psiakami wścieka się jeszcze mamy zdjęcia ale i przy okazji problem bo inter.znika Quote
Topi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='sylwiaso']Już dostałam umowę z Krakowa!w środę Czaczuchna odjedzie do nowego domku albo Pan po niego przyjedzie albo my go odwieziemy do Brzezin!Jeszcze biedula nie wie co się szykuje warjuje u ciotki z psiakami wścieka się jeszcze mamy zdjęcia ale i przy okazji problem bo inter.znika[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz: Quote
marta0731 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='kora78'] ale jaja z kopciuszkiem i bazarkiem... 1000zl.... a byla na dogo juz w styczniu aktywna i zero od na tym watku.[/QUOTE] O co chodzi??? Do środy zaglądamy i tak do Czaczuli, żeby mu się nie nudziło w oczekiwaniu na swoje pańciostwo... ;) Quote
Rumi. Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='marta0731']O co chodzi???[/QUOTE] Kopciuszek zrobiła bazarek ogłoszeniowy, kilka ogłoszeń chyba zrobiła a potem znikła, ponad 1000zł uzbierała z niego, kasa oczywiście nie poszła na ten cel co miała iść.... Quote
marta0731 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='greatmadwomen']Kopciuszek zrobiła bazarek ogłoszeniowy, kilka ogłoszeń chyba zrobiła a potem znikła, ponad 1000zł uzbierała z niego, kasa oczywiście nie poszła na ten cel co miała iść....[/QUOTE] O kurcze:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: To nieźle nazbierała. I tyle bidom zabrała.......:-( Niech jej się los odpłaci z nawiązką:mad: Quote
kora78 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 sluchajcie powoli mysle nad rozliczeniem oczywiscie. moze za wczesnie, ale mam mase roboty z nowymi 3 psami i licze kase dla kazdego psa. jak juz Czaczi pojedzie to bede miala mniej do obliczania kazdej wplaty i wydatkow, itp. Tak siedze teraz i kalkuluje. z 1 posta wklejam Deklaracje stale: kora78 10zl - doszlo razy 3 kameralna 10zl - doszlo razy 3 marta0731 15zl - doszlo razy 3 agata51 20zl - doszlo razy 4 nikador 30zl - doszlo razy 3 od stycznia Gruba Berta 30zl - doszlo za styczen mamy stalych 115zl i jednorazowo Czaczi ma 234,50. za hotel od 23-01 do 09.02 trzeba zaplacic 180zl, bo 18 dni, po 10zl, zgadza sie? Czaczi ma na koncie 350zl, bedzie mial, gdy deklaracje stale wplyna. Z tego 180 na hotel, zostanie 170zl. Trzeba bedzie prawdopodobnie- to jeszcze niepewne- oddac Sylwii za benzyne za trase- hotel- punkt oddania Czacziego panu Krzysztofowi. Sylwia, jaki koszt na oko? 30zl? 50zl? mozesz obliczyc??? kilka zainteresowanych osob wie, na jakiego psa chcialbym przeznaczyc pozostala kwote... reszta dowie sie niebawem :) p.s. czy oddajemy kubrak, czy zostawiamy dla innych psow? Sylwia przydalby sie? masz inne takie duze hotelowe? moze go na bazar wstawim yza jakies grosze to bedzie kaska dla innej bidy? Quote
Recommended Posts