Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie.
mamy od mira_c 30zl!!!! i od Ingrid_44- 28zl!!!

razem 128zl!!

wspaniale, prawda? bardzo dziekujemy kochanym cioteczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzwonila tez do mnie Syla :)
ich sunia idzie do ogloszen w najblizszy wekend, gdy nie bedzie zadnego innego psa. a w nasteony wolny wekend, bez psow od osob spoza dogo, ida smutaski, jako jeden piesek.
Syla dowie sie, jaki koszt za 100zl. mam wyslac Syli najlepsze fotki, a pani w redakcji wskaze, jakie bedzie najlepsze

Posted

Danusiu, dane kontaktowej dla Rudej były w przesyłce, no problem.
Natomiast nie miałam danych kontaktowych dla Smutasów.
Domyślałam się tylko, ale teraz już mam pewność, że podałam poprawne.

Ruda i Czaczi już ogłoszone :)

linki przekleję później

Posted

[quote name='ilon_n']Danusiu, dane kontaktowej dla Rudej były w przesyłce, no problem.
Ruda i Czaczi już ogłoszone :)

linki przekleję później
Dzięki aniołku- nocny i opatrznosciowy. Ruda i ja dziękujemy.

Posted

Nugat już też ma swój pakiecik::

1 kupiepsa
2 morusek- ktoś już wcześniej dał
3 kokosy
4 petworld
5 giełda.bai
6 pineska
7 cafeanimal
8 e-gratka
9 animalia
10 neeon
11 szerlok
12 freecf
13 adopcjapsa
14 eoferty
15 4.pl
16 adin
17 ojej
18 rozgłos
19 wstawiaj.pl
20 petsy
21 olx
22 i-bazar
23 sellit
24 przygarnijzwierzaka
25 topogłoszenia
26 gumtree
27 owi
28 lento
29 psy.pl
30 najpewniej

Czaczi był już wczoraj, ale jak obiecałam przeklejam::

Czaczi
1 kupiepsa
2 kokosy
3 morusek- już jest
4 e-gratka
5 neeon
6 animalia
7 petworld
8 giełda.bai
9 cafeanimal
10 pineska
11 szerlok
12 eoferty
13 freecf
14 4.pl
15 adopcjapsa
16 rozgłos
17 ojej
18 petsy
19 adin
20 wstawiaj.pl
21 ćwirek
22 świstek
21 i-bazar
22 sellit
23 przygarnijzwierzaka
24 owi
25 olx
26 najpewniej
27 topogloszenia
28 gumtree
29 psy.pl
30 lento

Chłopcy, pomyślności!! Trzymam za Was łobuzy kciuki, bo ile można patrzeć przez te kraty!!!

Posted

dziewczyny! mam piekne wiesci, piekne foki uczesanego Czacziego!
dzis byl ze mna i kizi na spaverku, przy wychodzeniu z kojca w ogole zwial! razem z 2 kolegami, ktorzy wskoczyli do... kuchni czujac jedzonko i tam ich zlapano, a czaczi oblecial schron wszczynajac awanutry w kojcach, jakie mojal. polecial na sam poczatek schronu- bo zyje na samym koncu schronu. i polecial tam, bo tam byli ludzie. zlapac nie chcial sie dac, ale dlugo to nie trwalo. dal sie swojemu opiekunowi.
a jaki on silny! a jaki wielki! a jaki kochany! kizi go po brzuchu wymiziala, bo sie wywalil brzuchem do gory!
wyczesany pieknie, fotki w trawie, miodzio! to pierwszy najpiekniejszy w zyciu dzen Czacziego, bo nastepny bedzie niebawem, gdy on bedzie szedl do nowego domu!!!!
okazal sie kastratem. nugat tez kastrat

a ze zlego- Nugat ma 10lat!!!! gdy mial 7 to on trafil do schronu, w 2007 roku :(:(:(:( to wiekiem ich chyba nie podciagne w jedno ogloszenie :(
Nugat ma dozywocie w schronie, kto pokocha duzego staruszka?? :(

Posted

kora78 napisał(a):
kto pokocha duzego staruszka?? :(

Piękne wieści i mnóstwo ogłoszeń. Teraz będzie dobrze; tylko czekać na domki. Musi być lepiej.
A staruszka pokochałabym z przyjemnością, tylko mój też staruszek - wprawdzie mały- niezbyt kocha innych panów.
Może Czaczi albo Nugat okaże się PANIĄ ?:evil_lol:

Posted

ilonko kochana dziekujem przeogromnie za ogloszenia!!!!!!!!!!!
moze da rade dodac tam fotki nowe, lepsze? zapytasz?

a oto najpiekniejsze fotki szczesliwego Czacziego!!

Posted

oczywiscie, wysle wieczorem :)

dziekuje za obrot fotki, ja nie umiem ;)

malawaszka, to sznaucer?? czy niewiele z niego ma?

a taki grzeczny, troszke niecierpliwy przy czesaniu, ale co sie dziwic, jak 3 baby go oblazly ;) mimo, ze kastrat to meskie serce ma widocznie ;) siersc ma naprade szorstka. brodki mu nie czesalysmy, bo ciegnela szczotka bardzo, a on mial brode mokra. troche jest tyrany w nowym kojcu :( ale jaki on silny na smyczy! jak ciagnie! dla jakiejs babulinki isie nie nadaje, oj nie. nie jest wychudzony. smierdzi bardzo. slonko bylo, a jezor mu wisial, bo kondyche ma slabiutka, po tak dlugim czekaniu w schronie na dom

malawaszka, plisssss pomoz mu

Posted

Biedny Nugat, to już stary piesek. Nie ma dużych szans i dużo czasu pewnie :(. Jak mu tu pomóc znaleźć dom, skoro nawet młodym psiakom nie jest łatwo znaleźć dom.

Posted

wlasnie Dgo, w Czacziego wierze, zwlaszcza teraz, nie odpuszcze, musi ds znalezc

ale Nugat? z nim bedzie bardzo ciezko i watpie w powodzenie :( a wiecie ile tam jest takich, jak on? w jego wieku i z jego stazem w schronie? jego wielkosci? bo wiadomo,ze maly ma wieksze szanse zawsze, na cokolwiek, nawet dt.
Ja mam teraz prawie 10p naszych psow na glowie i nie wyrabiam zrobic tego, co bym chciala. A dowiedzialam sie ostatnio, patrzac znow w papiery, ile takich psow tam jest! 20-30 takich 10ciolatkow, od lat w schronie.... :( a kazdemu jednemu ds znalezc to cus, a jak zrobic 30 cudow? w ciagu roku dajmy... zeby zdazyly domku zaznac... :(

Posted

Dogo07 napisał(a):
Biedny Nugat, to już stary piesek. Nie ma dużych szans i dużo czasu pewnie :(. Jak mu tu pomóc znaleźć dom, skoro nawet młodym psiakom nie jest łatwo znaleźć dom.

Dogo, nie traćmy nadziei. Przecież na Dogomanii zdarzały się już nie raz cudowne rzeczy. Szukajmy domu dla Nugatka! Czaczi jest młodszy ale i Nugat ma szanse!

Posted

czekamy cierpliwie
kase juz mam na koncie

ilon_n 70zl :)
mira_c 30zl :)
Ingrid44 30zl :)

Dodam, ze Ingrid deklarowala te brakujace 30zl, gdy jeszcze nie bylo tej kaski od miry. a wysylalam pm z prosba o pomoc dla sutasow i suni belli w hotelu. wiec, to co zostaniez z ogloszen, nadwyzak, idzie na belle. tak z ingrid zecydowalysmy

Posted

kora78 napisał(a):
kase juz mam na koncie

Dodam, ze Ingrid deklarowala te brakujace 30zl, gdy jeszcze nie bylo tej kaski od miry. a wysylalam pm z prosba o pomoc dla sutasow i suni belli w hotelu. wiec, to co zostaniez z ogloszen, nadwyzak, idzie na belle. tak z ingrid zecydowalysmy

Witam, wreszcie dotarlam na watek. Z czasem ciagle krucho. Tak jak obiecalam wyslalam 30zl dla Smutaskow. Powinno byc na koncie jutro. :) :) :)

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Witam, wreszcie dotarlam na watek. Z czasem ciagle krucho. Tak jak obiecalam wyslalam 30zl dla Smutaskow. Powinno byc na koncie jutro. :) :) :)

Witaj Ingrid44 :) Smutaski serdecznie Ci dziękują i przesyłają radosne merdolki ogonkiem :)