Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nugatek nadal kochany czeka sobie grzecznie. Zbliża się do niego wielkimi krokami strzyżenie jajek :D

A Czaczi to jest koń dopiero wielki! Widziałam go dziś z przodu wreszcie. Jest tylko z 1 psem w kojcu, poszczekał trochę, pokręcił się i musiałąm odejść. Sierść ma szorstką na bank, lekko przerzedzoną. Ale on wysoki jest bardzo! Jak sznaucer olbrzym w ogóle wygląda. Można go spokojnie pod to ciągnąć.

Posted

kora78 napisał(a):
Nugatek nadal kochany czeka sobie grzecznie. Zbliża się do niego wielkimi krokami strzyżenie jajek :D

A Czaczi to jest koń dopiero wielki! Widziałam go dziś z przodu wreszcie. Jest tylko z 1 psem w kojcu, poszczekał trochę, pokręcił się i musiałąm odejść. Sierść ma szorstką na bank, lekko przerzedzoną. Ale on wysoki jest bardzo! Jak sznaucer olbrzym w ogóle wygląda. Można go spokojnie pod to ciągnąć.

Na Przygarne psa szukaja sznaucera olbrzyma:roll:

Posted

widzialam. ale tylko i wylacznie suke. i jak patrzylam to tam sa bardziej sznaucerowate. to nasz czaczi odpadnie w przedbiegach. bo tam sa psy z dt i charaktery pewne maja, itp

Posted

Uwaga paskudna reklama :)

Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy.

Za jedynie 10 zł możecie otrzymać:

• Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi)
• Banerek
• Ogłoszenia na 57 stronach!
Co nas wyróżnia?

* cena- w komplecie taniej
* teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce
* ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski.

Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze.

+ inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy.

Pozdrawiam ;)

• 2 weeks later...
Posted

no i nugat jak zwyle z budy wyjść nie chciał
jego kolega z kojca zaciągnął sobie jakimś sposobem miskę do budy, a nugat leżął w progu, jak zawsze. Jak potem kolega miał kość w zębach to nugat delikatnie mu ja wyciągnął, żaden ani nie warknął :)

A Czaczi kochaniusi, wygłąskałam go. Gdy szli zwiedzający on ostro szczekał, taki ma gruby głos. mam foteczki nowe\

edit
pomyliłam imionami totalnie w powyższym opisie. To Nugat podchodzi do ręki, a Czaczi nie chce wyjść z budy

Posted

Nowe zdjęcia by się przydały. Tylko jak będziesz je wklejać to proszę podpisz je, bo mnie się obydwa te psiaczki stale mylą i nie wiem który jest który :oops:.
Na początku wątku pisze, że Czaczi jest taki duży jak sznaucer olbrzym, a w takim razie Nugat jest sporo mniejszy od niego ?

Posted

ojoj póżniej poprawię wczorajszy post, bo pomyliłąm imioonami.
było jak zawsze, grzeczny był grzeczny, a oewający był olewający
fotki mam tylko grzecznego nowe, olewający leżał w budzie, a takie fotki już mam i nic po nich :(
a i bateria w aparace byłą słaba.

Posted

wieczorkiem dodam fotki tego sznaucerowatego, czyli Czacziego.
podkręcony był z kolegą, bo jakiś ludź ich interesował. kolega stał przy kraach i szczekał, a Czaczi latał wkoło boksu. podbiegał do krat, zajrzał, szczeknął, obiegł budę wkoło i znó do krat, znó buda wkoło i tak wiele razy. a ja starałąm się foto zrobić, jak wybiegał zza budy, zanim nie podleciał do kraty, bo takie zdjęcia są brzydkie, nic nie widać psa na nich, tylko te kraty. efekty śmieszne zobaczycie wieczorem :)
głaskałam go po dziobie.
Nugatka też oczywiście
przyznam, że Nugat to mój ulubieniec na tę chwilę :) muszę docisnąc jego ogłoszenia. a Nugat niedługo pójdzie na wycieb pod gołym niebem, bo już się kolejka zaczęła :) tzn zaczęły ść psy od wczoraj z końca boksów, a Nugat jest dość blisko tego końca. Czaczi jest w połowie to dłużej poczeka, ale i na zieleńszą trawkę trafi, bo do maja na pewno poczeka,alb dłużej

Posted

no :)
pisałąm wcześniej, że biegał wkoło budy, podbiegał do krat, od razu zawracał i runbdka wkoło budy. większość fotek mam takich, że3 widać tylko końcówkę ogona, albo samą przednią, wyłaniającą się zza budy łapę :D
dał się głąskać, zanim zaczął biegać, ale niespokojny był i trochę się bałam