kora78 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 nugat ma adopcje.org i alegratke i moj pupil Quote
kora78 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Nugatek nadal kochany czeka sobie grzecznie. Zbliża się do niego wielkimi krokami strzyżenie jajek :D A Czaczi to jest koń dopiero wielki! Widziałam go dziś z przodu wreszcie. Jest tylko z 1 psem w kojcu, poszczekał trochę, pokręcił się i musiałąm odejść. Sierść ma szorstką na bank, lekko przerzedzoną. Ale on wysoki jest bardzo! Jak sznaucer olbrzym w ogóle wygląda. Można go spokojnie pod to ciągnąć. Quote
rita60 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 kora78 napisał(a):Nugatek nadal kochany czeka sobie grzecznie. Zbliża się do niego wielkimi krokami strzyżenie jajek :D A Czaczi to jest koń dopiero wielki! Widziałam go dziś z przodu wreszcie. Jest tylko z 1 psem w kojcu, poszczekał trochę, pokręcił się i musiałąm odejść. Sierść ma szorstką na bank, lekko przerzedzoną. Ale on wysoki jest bardzo! Jak sznaucer olbrzym w ogóle wygląda. Można go spokojnie pod to ciągnąć. Na Przygarne psa szukaja sznaucera olbrzyma:roll: Quote
kora78 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 widzialam. ale tylko i wylacznie suke. i jak patrzylam to tam sa bardziej sznaucerowate. to nasz czaczi odpadnie w przedbiegach. bo tam sa psy z dt i charaktery pewne maja, itp Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 w góę chłopaki kto pomoze Was ogłąszać?>?? nugat jest taki grzeczny i kochany!!! Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uwaga paskudna reklama :) Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy. Za jedynie 10 zł możecie otrzymać: • Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi) • Banerek • Ogłoszenia na 57 stronach! Co nas wyróżnia? * cena- w komplecie taniej * teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce * ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski. Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze. + inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy. Pozdrawiam ;) Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Nugatowi dorobiłąm: adopca psa ojej cafe animal morusek auto giełda Quote
kora78 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 cholera jasna czarnuchy moje dwa... trzeba je docisnąć Dogo poproszę Ciebie o cosik :) Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 no i nugat jak zwyle z budy wyjść nie chciał jego kolega z kojca zaciągnął sobie jakimś sposobem miskę do budy, a nugat leżął w progu, jak zawsze. Jak potem kolega miał kość w zębach to nugat delikatnie mu ja wyciągnął, żaden ani nie warknął :) A Czaczi kochaniusi, wygłąskałam go. Gdy szli zwiedzający on ostro szczekał, taki ma gruby głos. mam foteczki nowe\ edit pomyliłam imionami totalnie w powyższym opisie. To Nugat podchodzi do ręki, a Czaczi nie chce wyjść z budy Quote
Onaa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Nowe zdjęcia by się przydały. Tylko jak będziesz je wklejać to proszę podpisz je, bo mnie się obydwa te psiaczki stale mylą i nie wiem który jest który :oops:. Na początku wątku pisze, że Czaczi jest taki duży jak sznaucer olbrzym, a w takim razie Nugat jest sporo mniejszy od niego ? Quote
kora78 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 ojoj póżniej poprawię wczorajszy post, bo pomyliłąm imioonami. było jak zawsze, grzeczny był grzeczny, a oewający był olewający fotki mam tylko grzecznego nowe, olewający leżał w budzie, a takie fotki już mam i nic po nich :( a i bateria w aparace byłą słaba. Quote
kora78 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 wieczorkiem dodam fotki tego sznaucerowatego, czyli Czacziego. podkręcony był z kolegą, bo jakiś ludź ich interesował. kolega stał przy kraach i szczekał, a Czaczi latał wkoło boksu. podbiegał do krat, zajrzał, szczeknął, obiegł budę wkoło i znó do krat, znó buda wkoło i tak wiele razy. a ja starałąm się foto zrobić, jak wybiegał zza budy, zanim nie podleciał do kraty, bo takie zdjęcia są brzydkie, nic nie widać psa na nich, tylko te kraty. efekty śmieszne zobaczycie wieczorem :) głaskałam go po dziobie. Nugatka też oczywiście przyznam, że Nugat to mój ulubieniec na tę chwilę :) muszę docisnąc jego ogłoszenia. a Nugat niedługo pójdzie na wycieb pod gołym niebem, bo już się kolejka zaczęła :) tzn zaczęły ść psy od wczoraj z końca boksów, a Nugat jest dość blisko tego końca. Czaczi jest w połowie to dłużej poczeka, ale i na zieleńszą trawkę trafi, bo do maja na pewno poczeka,alb dłużej Quote
kora78 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 tak,te ostatnie 3 tu na wątku są Nugata Czacziego dodam wieczorkiem Quote
kizimizi Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 o jakie fajne zdjecie ... :) Co tam sie Kora działo? Zabawa była? Quote
kora78 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 no :) pisałąm wcześniej, że biegał wkoło budy, podbiegał do krat, od razu zawracał i runbdka wkoło budy. większość fotek mam takich, że3 widać tylko końcówkę ogona, albo samą przednią, wyłaniającą się zza budy łapę :D dał się głąskać, zanim zaczął biegać, ale niespokojny był i trochę się bałam Quote
Recommended Posts