marta0731 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Miodzio :) Tylko żeby nie zaczął miauczeć ;) Quote
sylwiaso Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Cioteczki miód na serce!!!Czaczuchna ciociny ćwoczku,ale Ci się trafił cudowny domek!!!Bardzo,ale to bardzo się cieszę:loveu::multi::loveu::lol::lol:Czekamy od cioci Koruni na fotki!mocno ściskam moje cioteczki!!! Quote
kora78 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 foty daje takie, gdzie twarzy nie widac, bo mam kilka z twarzami, a nie wiem, czy moge upubliczniac. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
marta0731 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 I tak dałaś zdjęcie z twarzami ;) Miska na krzesełku, żeby się piesek nie musiał schylać :D Dobre :D Quote
Topi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Witajcie Ciotki. Melduję się po przerwie. ************************************ Wątek Czacziego śledziłam - jestem na bieżąco. Quote
kora78 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Topi']Witajcie Ciotki. Melduję się po przerwie. ************************************ Wątek Czacziego śledziłam - jestem na bieżąco.[/QUOTE] witamy :) czy moglabys na wizyte poadopcyjna isc? teraz akurat zalatwiam sprawy z czipami u nowych wlascicieli, bo wiekszosc wydanych od nas psow, ktore szla najpierw na hotele i dt- nowi wlasciciele nie pozmieniali danych do czipa. wiec jak pies sie zgubi, to beda dzwonic np na moj nr tel, ktory od pol roku jest nieaktualny... Quote
marta0731 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No i przede wszystkim jesteśmy ciekawe, jak tam Czaczkowi się wiedzie :) Quote
Topi Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='kora78']witamy :) czy moglabys na wizyte poadopcyjna isc? teraz akurat zalatwiam sprawy z czipami u nowych wlascicieli, bo wiekszosc wydanych od nas psow, ktore szla najpierw na hotele i dt- nowi wlasciciele nie pozmieniali danych do czipa. wiec jak pies sie zgubi, to beda dzwonic np na moj nr tel, ktory od pol roku jest nieaktualny...[/QUOTE] Chcesz powiedzieć, że Czaczi miał czipa i na tym czipie są Twoje dane ? Mam rozmawiać na ten temat z p. Barbarą, czy wiesz napewno, że Oni tych danych nie zmienili ? Quote
kora78 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 dane byly w sumie sylwiaso, jak dogadalysmy poprzez pm. nie rozmawialam o tym z p.Basia. telefonicznego kontaktu juz b.dawno nie mialam, tylko maile z fotakmi, ktore tu wklejalam. trzeba wizyte poadopcyjna i tak zrobic, wiec wtedy przy okazji mozna zapytac o ten czip. jak eraz biegam po :starych: watkach, to tylko 1 wlasciciele dane zmienili. reszta sprawe olała. nawet domy dogomaniackie nie pomyslalay o tym. Quote
Topi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='kora78']dane byly w sumie sylwiaso, jak dogadalysmy poprzez pm. nie rozmawialam o tym z p.Basia. telefonicznego kontaktu juz b.dawno nie mialam, tylko maile z fotakmi, ktore tu wklejalam. trzeba wizyte poadopcyjna i tak zrobic, wiec wtedy przy okazji mozna zapytac o ten czip. jak eraz biegam po :starych: watkach, to tylko 1 wlasciciele dane zmienili. reszta sprawe olała. nawet domy dogomaniackie nie pomyslalay o tym.[/QUOTE] Wizytę zrobię napewno, ale myślę że jak się trochę ociepli. Z wątku wiem, że Czaczi woli pielesze domowe od ogródkowych przyjemności (co się zresztą potwierdziło jak byłam tam latem) więc łatwiej mi będzie wtedy dokładnie zobaczyć jego stan i to czy charakter ;) mu się zmienił. Quote
protzlav Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Pozdrowionka dla psiaków i Cioteczek od wujaszka i jego Homerka :) Quote
kora78 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 dzis dostalam pytanko o czacziego, hehe spytam malawaszki i sznupa jakiegos podesle, jutro Quote
kora78 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 mail o czaczim: [FONT=Times].........Zadomowił się, już na 100%, czuje się Gospodarzem i wszystkich o tym informuje szczekając. Jest pełen radości i ochoty do zabawy. Zmienił się jego wygląd jak i sposób zachowania. Jest bardzo pogodnym psem, lubi jeździć samochodem, często jeździ z nami na wyprawy w góry i do lasu na spacer i grzyby.[/FONT] [FONT=Times]Mamy dom poza Krakowem, do którego też lubi jeździć. Jestam sporo lasów, po których spacerujemy. Letnie miesiące trenuje z mężem biegi po łąkach, których jest dość dużo w naszym rejonie. Biega bez smyczy, słucha i jest grzecznym Psem. Ostatnio w czasie wycieczki, zaczął bardzo głośno reagować na boksera. Inne rasy są mu raczej obojętne. Lubi psy. Cieszymy się, że jest dobrze nastawiony do ludzi i zwierząt, chociaż w obejściu nie toleruje obcych kotów. Z naszym domowym Kacprem pozostają w dużej zażyłości, co mu nie przeszkadza w opróżnianiu kociej miski pod nieobecność kota[/FONT] Quote
kameralna Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) Nie było mnie tu wieki. Cieszę się bardzo z tej wiadomości! Wspaniale! Wierzyłam, że Czaczi znajdzie wreszcie swoich ukochanych ludzi :) Kora wielkie uściski dla Ciebie i serdeczne pozdrowienia dla opiekunów naszego szorściaka :) Wzruszyam się zdjęciem z miseczką. ale Czaczi jest zadbany, jakie futro piękne! Edited September 18, 2012 by kameralna Quote
kora78 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 ja az sie dziwie, ze nikt wiecej nie widzial tych superowych wiesci. chyba juz watek z subskrypcji wszyscy pousuwali. musze im pm wyslac. tez sie ciesze, ze Czaczi ma tak fajnie, to taki piekny pies. oby wszystkie nasze adopcje tak wygladaly :) kameralna, witaj po dlugim czasie :) Quote
kameralna Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Kora, będzie dobrze :) Dla mnie jesteś jedną z czarodziejek :) Mam nadzieję, że dobre wieści dotrą do wszystkich, którzy pomagali temu psiakowi. Jest z czego się cieszyć. Niebawem mam nadzieję więcej tu przebywać. Do miłego, kolejnego! Quote
Syla Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Odwiedzam Czacziego.Nie usunęłam z substrykcji, po prostu, kilka dni mnie nie było. Quote
kora78 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='LILUtosi']a co u Nugacika?[/QUOTE] przypominajcie mi, postaram sie dowiedziec, ale nie teraz. Quote
marta0731 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='kora78']ja az sie dziwie, ze nikt wiecej nie widzial tych superowych wiesci. chyba juz watek z subskrypcji wszyscy pousuwali. musze im pm wyslac. tez sie ciesze, ze Czaczi ma tak fajnie, to taki piekny pies. oby wszystkie nasze adopcje tak wygladaly :) kameralna, witaj po dlugim czasie :)[/QUOTE] No wiesz co? Jakie pousuwali?:mad: Kilka dni przerwy, no i patrzcie, jakie oszczerstwa;) A najlepsze jest to, że nie polubił boksera? No jak mógł:crazyeye:;) Tak się cieszę z Twojego szczęścia Czaczku:loveu: Quote
sylwiaso Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Dzień Dobry wszystkim!!!!Czaczi pięknie wygląda!jaka to Wielka przyjemność go zobaczyć!Dziękujemy ciociu Koruniu za relacje Cudowne fotki i wieści.Pozdrawiamy i mocno ściskamy! Quote
agata51 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ja też jakoś nie mogę usunąć wątku. Matko, to lustrzane odbicie mojego Mixera! Quote
LILUtosi Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 A widziałyście tego biedaka? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=141794895973588&set=a.116473908505687.22762.100004292354451&type=1&theater Quote
Recommended Posts