Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki miód na serce!!!Czaczuchna ciociny ćwoczku,ale Ci się trafił cudowny domek!!!Bardzo,ale to bardzo się cieszę:loveu::multi::loveu::lol::lol:Czekamy od cioci Koruni na fotki!mocno ściskam moje cioteczki!!!

• 3 months later...
Posted

[quote name='Topi']Witajcie Ciotki.
Melduję się po przerwie.
Wątek Czacziego śledziłam - jestem na bieżąco.[/QUOTE]

witamy :) czy moglabys na wizyte poadopcyjna isc?
teraz akurat zalatwiam sprawy z czipami u nowych wlascicieli, bo wiekszosc wydanych od nas psow, ktore szla najpierw na hotele i dt- nowi wlasciciele nie pozmieniali danych do czipa. wiec jak pies sie zgubi, to beda dzwonic np na moj nr tel, ktory od pol roku jest nieaktualny...

Posted

[quote name='kora78']witamy :) czy moglabys na wizyte poadopcyjna isc?
teraz akurat zalatwiam sprawy z czipami u nowych wlascicieli, bo wiekszosc wydanych od nas psow, ktore szla najpierw na hotele i dt- nowi wlasciciele nie pozmieniali danych do czipa. wiec jak pies sie zgubi, to beda dzwonic np na moj nr tel, ktory od pol roku jest nieaktualny...[/QUOTE]
Chcesz powiedzieć, że Czaczi miał czipa i na tym czipie są Twoje dane ?
Mam rozmawiać na ten temat z p. Barbarą, czy wiesz napewno, że Oni tych danych nie zmienili ?

Posted

dane byly w sumie sylwiaso, jak dogadalysmy poprzez pm.
nie rozmawialam o tym z p.Basia. telefonicznego kontaktu juz b.dawno nie mialam, tylko maile z fotakmi, ktore tu wklejalam. trzeba wizyte poadopcyjna i tak zrobic, wiec wtedy przy okazji mozna zapytac o ten czip.
jak eraz biegam po :starych: watkach, to tylko 1 wlasciciele dane zmienili. reszta sprawe olała. nawet domy dogomaniackie nie pomyslalay o tym.

Posted

[quote name='kora78']dane byly w sumie sylwiaso, jak dogadalysmy poprzez pm.
nie rozmawialam o tym z p.Basia. telefonicznego kontaktu juz b.dawno nie mialam, tylko maile z fotakmi, ktore tu wklejalam. trzeba wizyte poadopcyjna i tak zrobic, wiec wtedy przy okazji mozna zapytac o ten czip.
jak eraz biegam po :starych: watkach, to tylko 1 wlasciciele dane zmienili. reszta sprawe olała. nawet domy dogomaniackie nie pomyslalay o tym.[/QUOTE]
Wizytę zrobię napewno, ale myślę że jak się trochę ociepli. Z wątku wiem, że Czaczi woli pielesze domowe od ogródkowych przyjemności (co się zresztą potwierdziło jak byłam tam latem) więc łatwiej mi będzie wtedy dokładnie zobaczyć jego stan i to czy charakter ;) mu się zmienił.

• 6 months later...
Posted

mail o czaczim:

[FONT=Times].........Zadomowił się, już na 100%, czuje się Gospodarzem i wszystkich o tym informuje szczekając. Jest pełen radości i ochoty do zabawy. Zmienił się jego wygląd jak i sposób zachowania. Jest bardzo pogodnym psem, lubi jeździć samochodem, często jeździ z nami na wyprawy w góry i do lasu na spacer i grzyby.[/FONT]
[FONT=Times]Mamy dom poza Krakowem, do którego też lubi jeździć. Jestam sporo lasów, po których spacerujemy. Letnie miesiące trenuje z mężem biegi po łąkach, których jest dość dużo w naszym rejonie. Biega bez smyczy, słucha i jest grzecznym Psem. Ostatnio w czasie wycieczki, zaczął bardzo głośno reagować na boksera. Inne rasy są mu raczej obojętne. Lubi psy. Cieszymy się, że jest dobrze nastawiony do ludzi i zwierząt, chociaż w obejściu nie toleruje obcych kotów. Z naszym domowym Kacprem pozostają w dużej zażyłości, co mu nie przeszkadza w opróżnianiu kociej miski pod nieobecność kota[/FONT]

Posted (edited)

Nie było mnie tu wieki. Cieszę się bardzo z tej wiadomości! Wspaniale! Wierzyłam, że Czaczi znajdzie wreszcie swoich ukochanych ludzi :)
Kora wielkie uściski dla Ciebie i serdeczne pozdrowienia dla opiekunów naszego szorściaka :)

Wzruszyam się zdjęciem z miseczką. ale Czaczi jest zadbany, jakie futro piękne!

Edited by kameralna
Posted

ja az sie dziwie, ze nikt wiecej nie widzial tych superowych wiesci. chyba juz watek z subskrypcji wszyscy pousuwali. musze im pm wyslac.

tez sie ciesze, ze Czaczi ma tak fajnie, to taki piekny pies. oby wszystkie nasze adopcje tak wygladaly :)

kameralna, witaj po dlugim czasie :)

Posted

Kora, będzie dobrze :) Dla mnie jesteś jedną z czarodziejek :)
Mam nadzieję, że dobre wieści dotrą do wszystkich, którzy pomagali temu psiakowi. Jest z czego się cieszyć.
Niebawem mam nadzieję więcej tu przebywać. Do miłego, kolejnego!

Posted

[quote name='kora78']ja az sie dziwie, ze nikt wiecej nie widzial tych superowych wiesci. chyba juz watek z subskrypcji wszyscy pousuwali. musze im pm wyslac.

tez sie ciesze, ze Czaczi ma tak fajnie, to taki piekny pies. oby wszystkie nasze adopcje tak wygladaly :)

kameralna, witaj po dlugim czasie :)[/QUOTE]

No wiesz co? Jakie pousuwali?:mad:
Kilka dni przerwy, no i patrzcie, jakie oszczerstwa;)

A najlepsze jest to, że nie polubił boksera? No jak mógł:crazyeye:;)

Tak się cieszę z Twojego szczęścia Czaczku:loveu:

Posted

Dzień Dobry wszystkim!!!!Czaczi pięknie wygląda!jaka to Wielka przyjemność go zobaczyć!Dziękujemy ciociu Koruniu za relacje Cudowne fotki i wieści.Pozdrawiamy i mocno ściskamy!

• 3 months later...