Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała wychodzi po mału na spacerki, dość szybko załapała, że kupki można robić na dworze, ale oczywiście wychodzi nieczęsto, więc i w domu jest co zbierać, zaczęła załatwiać się przy drzwiach wyjściowych...
Po za tym jest radosnym, zaczepiającym ludzi szczeniakiem, wesoło Lubi przytulanie i zabawy, z kotem trenuje zapasy...

Posted

[quote name='halbina'][video=youtube;g-jOX1SG6xg]http://www.youtube.com/watch?v=g-jOX1SG6xg&feature=related[/video]

Posłałam pani Izusi filmik w odpowiedzi:[/QUOTE]
Mogłabys mi posłać link do filmiku?posłałabym jednemu burakowi który niechce dać na sterylke Reni...;/

Posted

została Yoszka, ale ma szanse na domek w piątek...
a może tego polecisz:

I w zwiazku z tym prosbę- gdyby ktoś słyszał, że jakiś bardzo zaufany dom szuka takiego brzdąca proszę o namiary. Małą zabrałam wczoraj z sąsiedniej klatki schodowej- ludzie skarżyli się , że nie spali całą noc , bo piszczał pies. Siedziała na 8 piętrze między schodami. Nikt, nikt z przeszło 40 rodzin nie dał jej nawet szmatki, żeby nie siedziała na betonie Była bardzo zmarznięta i głodna, mam nadzieję, że się nie rozchoruje Mała jest bardzo mała- około 4, 5 tygodni, powinna być jeszcze z mamą. Jest tak mała , że boję się ją jeszcze normalnie ogłaszać.

Posted

niestety mała nie pojechała i nie z winy ludzi... wczoraj wieczorem nieszczęśliwie skoczyła z rogówki w taki sposób, że zerwaął sobie wiązadła w kolanku tylnej nózki, dziś był RTG, podejrzenia się potwierdziły... na jutro wieczór planujemy zabieg... czeka ją 2 tygodnie w opatrunku, potem 3 tygodnie rekonwalescencji... powinna wrócic do pełnej sprawności...
Zobaczymy, czy Państwo tyle będą czekać na małą... Mały chłopiec czeka na swojego pieska, więc 5 tygodni to może się okazać za długo...

Posted

nie zdecydowano sie na zabieg, mała ma założony opatrunek i ma tak chodzić 2 tygodnie, Piotr - mąż Formicy odwiózł ją pół godziny temu, szczegółów dowiem sie jutro, bo dziś był już wykończony...