Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Jest kolejny obserwator na allegro może ruszy łapę po telefon i rozwiąże problem...?

oby to był ten... najwspanialszy domek dla słodkiej Yoszki.

Posted

Chcę dobrze,ale sama się udzielam w stajni gdzie opiekuję się koniem mam jeszcze w opiece koty i psy:)W sobote muszę wziąść jedną sukę do domu żeby mieć pewność że nic nie zjadła(na nich liczyć nie można że dopilnują lub Ja gdzieś zamkną) bo w poniedziałek sterylka...a po sterylce tez od razu na stajnie sunię nie puszczę...Oby się znalazł domek stały,ale jak coś oferuję się do piątku!

Posted

Wiem, Gosiu, że chcesz dobrze i jestem Ci bardzo wdzięczna, ale takie ciągłe przenosiny nie służą psychice szczeniaka też. Może do piątku znajdzie się domek. Mam kolejny email, na razie wstępny.

Posted

Nie ma nowych emaili w sprawie adopcji... :-(

Są wieści od opiekunów szczeniaków: u wszystkich wszystko dobrze.
Od Karbonka/Promila2 są też zdjęcia:
"Witam,
Obiecane nowe zdjęcia Promilka:) Byliśmy dziś u weterynarza, został odrobaczony, dostał też witaminki. Ogólnie wszystko w porządku. Przed chwilą też wykąpaliśmy go, wprawdzie w samej wodzie, bo weterynarz powiedział, że po szamponie będzie miał łupież. Trochę bał się wody heh ale daliśmy radę:)
Pozdrawiamy,
Ania:) "

Nasz czekoladowy ulubieniec został zaszczepiony, pani napisała, że jest bojaźliwy wobec obcych, ale to taki mały histeryk... wysłałam parę porad...

Yoszka nadal płacze, kiedy ją oddzielam od stadka, ale po moim powrocie już jest spokojniejsza, wyluzowana i raczej rozespana... Domku, gdzie jesteś?