rita60 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 halbina napisał(a):coś się nikt nie zachwyca fotkami... halbina twoje wszystkie foty sa swietne:razz: Quote
halbina Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 trzymajcie kciuki, bo coś się szykuje dla pieska... Quote
BIANKA1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 halbina napisał(a):trzymajcie kciuki, bo coś się szykuje dla pieska... Trzymam :lol: Quote
halbina Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Za Karbonka już trzymać nie trzeba. Pojechał własnie do swojego domku. Jestem zainteresowana zaadoptowaniem szczeniaczka z Pani aukcji na allegro.pl (Trójka na szóstkę! / szczenięta / szczeniaki (numer 930826328)). Mieliśmy pieska, który przeżył z nami 16 lat, niestety odszedł w grudniu zeszłego roku. 'Otrząsnęliśmy" się po stracie i chcemy zaopiekować się innym zwierzakiem. Proszę o bliższe informacje odnośnie procesu adopcji szczeniaczka. Pozdrawiam, Anna S..." "Zgadzam się na waruki adopcji. Miałam jednego pieska, Pikusia (mieszaniec ratlerkowaty). Jak już wspominałam, był z nami 16 lat- od 6. tygodnia swojego życia. Myślę, że było mu u nas bardzo dobrze:) Mieszkam w domku z ogródkiem, więc miał stałą możliwość wyjścia na dwór. W pobliżu mamy również park, pola, także miejsc na spacery jest pod dostatniem;) Ponadto moja mama i babcia są stale w domu, więc nigdy nie był sam. Nowemu pieskowi możemy zapewnić takie same waruki- opiekę, uwagę, pełną miskę i miłość przede wszystkim:) Jestem z Gliwic- ul. ... niedaleko centrum, ale jednocześnie spokojnia okolica (osiedle domków szeregowych). Chciałabym zaopiekować się pieskiem- Karbonem. Kiedy możliwa jest ewentualna wizyta u Pani i czy od razu będzie można podpisać umowę i zabrać pieska do nowego domku? Pozdrawiam, Anna S..." Karbonka wydałam Pani Ani, bardzo fajna osoba. Obiecała dużo pisać i przesyłąć fotki. W razie potrzeby zaprasza na wizytę poadopcyjną. Oczywiście zgoda na kastrację. Quote
Korciaczki Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Zdjęcia cudne. Joszka najfajniejsza :loveu: Ten duży, rudy to Platon czy Inka? Za Karbonka kciuki. Czyli już dwa psiaki w nowym domu (Jantar i Karbon) czy więcej? Quote
halbina Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Na adopcję oczekuje już tylko Joszka, liczymy, że i jej sie uda, w końcu ma TAKIE IMIĘ! rudy jest Platon, Inka błękitna ;-) Quote
DG32 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 halbina napisał(a):Odwieźliśmy Promila do domku w Reptach Śląskich. Dom, ogród, malutka dwuletnia dziewczynka i koty. Wizyta przedadopcyjna i reszta wypadły dobrze. Być może domek znajdzie jutro jeden z piesków pozostałych, pani byłaby moją sąsiadką, bo mieszka 2 ulice dalej... kciuki potrzebne~! halbina napisał(a):Za Karbonka już trzymać nie trzeba. Pojechał własnie do swojego domku. :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Korciaczki Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 halbina napisał(a):Na adopcję oczekuje już tylko Joszka, liczymy, że i jej sie uda, w końcu ma TAKIE IMIĘ! :oops::loveu: Josia, Josia, Josia trzymamy kciuki za Josię Quote
halbina Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kciuki bardzo potrzebne, właśnie kończą sie ferie... dobrze by było, żeby mała szybko znalazła swój domek. Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Cały czas trzymam i pamiętam o NIEJ :) Quote
DG32 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 halbina napisał(a):Kciuki bardzo potrzebne, właśnie kończą sie ferie... dobrze by było, żeby mała szybko znalazła swój domek. No to trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs:. Quote
halbina Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pani Ania przysłała wieści fotki o Karbonku, którego jednak przemianowała na Promila... hi hi "Przesyłam kilka fotek z pierwszego dnia Promilka;) Generalnie w dzień dużo spał i mało jadł. Może teraz nadrobi jedzonko. Załatwił się też przed chwilą już na gazecie, także postępy są:) Pozdrawiam, Ania." Quote
halbina Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=939682471 poczytajcie... byle do końca! Quote
zerduszko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [quote name='halbina']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=939682471 poczytajcie... byle do końca! Ciekawe ile osób cokolwiek z tego zrozumie. Quote
jolek68 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dziwna akcja...mam mieszane uczucia, zresztą na innych forach też o tym piszą... [FONT=MS Shell Dlg 2]Córka Formici wygrała! :):):)[/FONT] Quote
Bjuta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No Promil to super imię! W schronisku w zabrzu mieliśmy też sunię Flasię. Quote
halbina Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Oby mała szybko znalazła domek, bo musze ją izolować na czas wychodzenia z domu, a ona strasznie płacze wtedy... szczeka i skowycze... nie wiem, jak długo, na szczęście po powrocie była już spokojna i rozespana... sąsiedzi mnie w końcu wyniosą... Quote
Bjuta Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dołożyłam więcej zdjęć Joszce do allegro, to może ją w końcu wypatrzą! Quote
Gosiara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jeśli mogę Ci pomóc mogę wziąść mała na tymczas U mnie se może wyć ile chce:)A na pewno nie będzie,bo jest towarzystwo moich przyjaznych futer:) Ja tez jestem często w domu uczymy się czystości z Kapsem i super nam wychodzi aura sprzyja,Yoszka może Go naśladować,ogród do syspozycji,mała nie czułaby się samotna po Twoich wyjściach,może być u mnie zanim znajdzie domek Quote
jolek68 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 nie chcesz jej samej zostawiać...to chyba bardzo dobre wyjście :) Quote
halbina Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 to jednak bardziej skomplikowane, Gosia mogłaby zając się małą od jutra po południu do piątku wieczora... boję się, że mała przyzwyczai się do towarzystwa, a jak wróci, to dopiero będzie rozpaczać... u Gosi jest podrostek, miałaby towarzystwo do zabaw i domowy ogródek... ale co potem? ja pracuję w sobotę i niedzielę, więc weekend, sąsiedzi wszyscy w domu... a tak, może popłacze jeszcze jutro i sie przyzwyczai do tej kilkugodzinnej izolacji... musze to przemyśleć... Quote
Recommended Posts