Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeden ze szczeniaków - Promilek niestety wrócił z adopcji. Prosimy o pomoc w ogłaszaniu !

Kontakt, najchętniej na email: halban@autograf.pl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maluchy jutro mają trafić do schroniska . Jest ich 5 , mają po 6 tygodni. Ich matka jest podobno małym psem. DT może uchronić je przed schroniskowymi chorobami a w efekcie śmiercią.
Pieski obecnie przebywają w Żywcu. Pilnie szukam dla nich tymczasu.
Nie mam niestety jeszcze zdjęć psiaków. Proszę pomóżcie szukać ..

Maluchy urodzone 1 stycznia. 3 pieski, 2 suczki

1 - brązowy piesek - ma dom

2 - czarny piesek - ma dom

3 - czarny piesek - ma dom

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bubu, ty to masz "szczescie" do szczeniaczkow w duzych ilosciach.
Niestety, tu nie moge Ci pomoc, ale choc podrzuce watek w gore, moze jakas dobra dusza zauwazy...

Posted

zaszczepic odrobaczyc i przywiezc. Co prawda nie mam luksusów ale cieply garaz sie znajdzie. Mam kennelklatke 60/90 tez, moge w niej zrobic im budke na noc.
Dawac szybko znac czy mam sprzatac garaz bo potem do 14 mnie nie ma.
tel 693650666

Posted

Dorothy napisał(a):
no niestety nie zostalam uznana za wiarygodny domek tymczasowy mimo ze jestemtuz obok, szczeniaki jada do halbiny, powodzenia :-)

Dorothy, nie rob sobie zartow zbyt wczesnie, bo obserwujac zdolnosci bubu w wynajdywaniu szczeniaczkow, obawiam sie, ze zaraz wstawi Ci nastepna partie.

Posted

wszystko pewnie dlatego, że tydzień temu jej napisałam, że jak nei znajdzie dla nich innego dt, to mmoże je przywieźć... jeszcze nie dojechały, ale już wyruszyli... ponoć wszystkie czarne...

Posted

halbina napisał(a):
wszystko pewnie dlatego, że tydzień temu jej napisałam, że jak nei znajdzie dla nich innego dt, to mmoże je przywieźć... jeszcze nie dojechały, ale już wyruszyli... ponoć wszystkie czarne...

No to czekamy :evil_lol:.