zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Foty może nie rewelacyjne, ale som A wiecie, że niektóre psiury przyjechały na zawody same : Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Przygotowania do zawodów: dzieci miały kogo miziać : __________________ Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 W zawodach uczestniczyły również malamuty: a teraz kilka zaprzęgów: po prawej widać "kawałek" Wind : Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jeszcze kilka zaprzęgów (mam nadzieję, że zbytnio nie zanudzam): Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Czasami pieski odmawiały posłuszeństwa : ale z reguły dzielnie ciągnęły sanie : i to bardzo dynamicznie : Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jeden z szybszych zaprzęgów (i wcale nie husky) zbliża się do wirażu: ... i niestety... wywrotka : Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Finisz :-o: I to by było na tyle :lol: :cool3: ;-) Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Uff, uporałem się z tym żmudnym zadaniem :roll:. Osobiście wolę jednak fotki w dużym wymiarze, ponieważ otwieranie poszczególnych miniatur zajmuje znacznie więcej czasu i niepotrzebnie absorbuje uwagę :cool1: ;) Quote
zadziorny Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 No basia, bierz się do roboty :mad: :cool3: :evil_lol: Quote
Szamanka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Słuchajcie, wszystkie powstawiane zdjęcia pozmieniałam na linki. Nie musicie już ich na nic zmieniać. Jeśli chcecie wstawić zdjęcia, których jeszcze nie było w tym temacie - wstawiajcie w formie miniaturek lub linków. Dziękuję tym, którzy ze mną współpracowali :) Quote
bos Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Szamanka napisał(a):Słuchajcie, wszystkie powstawiane zdjęcia pozmieniałam na linki. Nie musicie już ich na nic zmieniać. Jeśli chcecie wstawić zdjęcia, których jeszcze nie było w tym temacie - wstawiajcie w formie miniaturek lub linków. Dziękuję tym, którzy ze mną współpracowali :) Szamanka działasz bardzo szybko , wczoraj napisałaś mi posta o zmianę zdjęć a dzisiaj już widzę że zrobiłaś to za mnie. Serdeczne dzięki za wyręczenie mnie z tej ciężkiej pracy. A co do całej tej operacji ...........i jednego komentarza do zdjęć to szkoda że dopiero po skopiowaniu zdjęć..... podniósł się rwetes a nie przed. Jeżeli trzeba usunąć foty to proszę otwarcie powiedzieć.......uczynię to z dziką rozkoszą............................................................................... ......to o wiele prostsze niż zorganizowanie wyprawy na kubalonkę ,specjalnie z powodu tych właśnie zawodów , przygotowanie sprzętu fotograficznego ,wybranie odpowiedniego miejsca ,zorganizowanie transportu po trasie biegu by móc jak najwięcej pokazać, powrót do domu i wielogodzinne opracowanie fotek do odpowiednich rozmiarów by pokazać je na dogo..........................w wreszcie wykasowanie.......................... Chyba powinno mi być przykro....... Quote
basia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Szamanka, równiez dziękuję za zamianę zdjęc w linki. Przepraszam, ale mimo szczerych chęci nie potrafię pozamieniać ich na miniaturki :-( bos, zdjęcia są wspaniałe, nie powinnaś żałować wyjazdu na Kubalonkę a jeśli Ci przykro z powodu tego całego zamieszania to wiedz, że nie jesteś sama ;) Quote
bos Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 basia napisał(a):Szamanka, równiez dziękuję za zamianę zdjęc w linki. Przepraszam, ale mimo szczerych chęci nie potrafię pozamieniać ich na miniaturki :-( bos, zdjęcia są wspaniałe, nie powinnaś żałować wyjazdu na Kubalonkę a jeśli Ci przykro z powodu tego całego zamieszania to wiedz, że nie jesteś sama ;) basia - jestem z Tobą mimo iż jestem facetem :evil_lol: ;) Quote
basia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Rany, przepraszam :oops: Jakoś tak szybko pisałam, że nawet tego błędu nie zauważyłam. bos to bos i wiadomo, że 100% facet :grins: Quote
Szamanka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Bardzo wam dziękuję choćby za chęć współpracy. Naprawdę. Bos, nie musisz niczego usuwać. Zdjęcia są świetne - to nie ulega wątpliwości. Szkoda rzeczywiście, że zmarnowałeś tyle czasu na zmniejszanie ich do odpowiednich rozmiarów, podczas gdy teraz od razu są w formie linków. Przykro mi, że tak wyszło. Żeby już nie było niedomówień - cały ranek spędziłam na zamienianiu ich na linki. Cieszę się, że przynajmniej wy to doceniliście. Mam nadzieję, że teraz już WSZYSCY będą usatysfakcjonowani i nikt nie będzie miał problemów z ich obejrzeniem.. Quote
bos Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Szamanko , jeszcze raz dzięki za pomoc. Może kiedyś jakieś pifffko razem obalimy i pogadamy......:lol: :lol: :lol: ;) basia , spoko , nie musisz przepraszać, pozdrawiam :lol: :lol: :razz: Quote
Grześ Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 bos napisał(a):Ok. wysłałem Ci PW Dzięki serdeczne, otrzymałem płytkę. Bos, Zadziorny, muszę się Wam jakoś zrewanżować.;) Będziecie na jakichś kolejnych zawodach? Np. w Łodzi? Sfotografował ktoś może jeszcze te dwa psiaki (o sobie nie myślę ;) )?http://img62.imageshack.us/img62/3271/y8u1798xy8ts.jpg Quote
zadziorny Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Na pewno nie :shake:. Teraz najłatwiej będzie nas spotkać na wystawach przy ringach terierów :lol: :cool3: :cool1: Quote
Recommended Posts