Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff, uporałem się z tym żmudnym zadaniem :roll:. Osobiście wolę jednak fotki w dużym wymiarze, ponieważ otwieranie poszczególnych miniatur zajmuje znacznie więcej czasu i niepotrzebnie absorbuje uwagę :cool1: ;)

Posted

Słuchajcie, wszystkie powstawiane zdjęcia pozmieniałam na linki. Nie musicie już ich na nic zmieniać. Jeśli chcecie wstawić zdjęcia, których jeszcze nie było w tym temacie - wstawiajcie w formie miniaturek lub linków.

Dziękuję tym, którzy ze mną współpracowali :)

Posted

Szamanka napisał(a):
Słuchajcie, wszystkie powstawiane zdjęcia pozmieniałam na linki. Nie musicie już ich na nic zmieniać. Jeśli chcecie wstawić zdjęcia, których jeszcze nie było w tym temacie - wstawiajcie w formie miniaturek lub linków.

Dziękuję tym, którzy ze mną współpracowali :)

Szamanka działasz bardzo szybko , wczoraj napisałaś mi posta o zmianę zdjęć a dzisiaj już widzę że zrobiłaś to za mnie. Serdeczne dzięki za wyręczenie mnie z tej ciężkiej pracy.

A co do całej tej operacji ...........i jednego komentarza do zdjęć to szkoda że dopiero po skopiowaniu zdjęć..... podniósł się rwetes a nie przed.

Jeżeli trzeba usunąć foty to proszę otwarcie powiedzieć.......uczynię to z dziką rozkoszą...............................................................................
......to o wiele prostsze niż zorganizowanie wyprawy na kubalonkę ,specjalnie z powodu tych właśnie zawodów , przygotowanie sprzętu fotograficznego ,wybranie odpowiedniego miejsca ,zorganizowanie transportu po trasie biegu by móc jak najwięcej pokazać, powrót do domu i wielogodzinne opracowanie fotek do odpowiednich rozmiarów by pokazać je na dogo..........................w wreszcie wykasowanie..........................

Chyba powinno mi być przykro.......

Posted

Szamanka, równiez dziękuję za zamianę zdjęc w linki. Przepraszam, ale mimo szczerych chęci nie potrafię pozamieniać ich na miniaturki :-(

bos, zdjęcia są wspaniałe, nie powinnaś żałować wyjazdu na Kubalonkę a jeśli Ci przykro z powodu tego całego zamieszania to wiedz, że nie jesteś sama ;)

Posted

basia napisał(a):
Szamanka, równiez dziękuję za zamianę zdjęc w linki. Przepraszam, ale mimo szczerych chęci nie potrafię pozamieniać ich na miniaturki :-(

bos, zdjęcia są wspaniałe, nie powinnaś żałować wyjazdu na Kubalonkę a jeśli Ci przykro z powodu tego całego zamieszania to wiedz, że nie jesteś sama ;)

basia - jestem z Tobą mimo iż jestem facetem :evil_lol: ;)

Posted

Bardzo wam dziękuję choćby za chęć współpracy. Naprawdę.

Bos, nie musisz niczego usuwać. Zdjęcia są świetne - to nie ulega wątpliwości. Szkoda rzeczywiście, że zmarnowałeś tyle czasu na zmniejszanie ich do odpowiednich rozmiarów, podczas gdy teraz od razu są w formie linków. Przykro mi, że tak wyszło. Żeby już nie było niedomówień - cały ranek spędziłam na zamienianiu ich na linki. Cieszę się, że przynajmniej wy to doceniliście. Mam nadzieję, że teraz już WSZYSCY będą usatysfakcjonowani i nikt nie będzie miał problemów z ich obejrzeniem..

Posted

Szamanko , jeszcze raz dzięki za pomoc. Może kiedyś jakieś pifffko razem obalimy i pogadamy......:lol: :lol: :lol: ;)

basia , spoko , nie musisz przepraszać, pozdrawiam :lol: :lol: :razz: