Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich. :) Mamy z '' Martą 0_0 '' rzeczy na bazarki, z których fundusze możemy przekazać na Fugę, jednak nie potrafimy zrobić bazarku.. jakoś się dowiemy :) W czwartek 25 marca organizujemy apel w szkole na rzecz zwłaszcza długu Fugi, ale inne pieski też wygłosimy. Mamy zamiar podać numery kont i takie tam opiszemy jeszcze wszystko. Ogłoszenia takie normalne żeby pozawieszać gdzieś w okolicy też możemy zrobić i do banerków również się deklarujemy :) więc jeżeli potrzeba banerek proszę pisać, o jakim psiaku, a zaraz potem zrobimy, bo zwykle na schronisko poświęcamy masę czasu. I mam prośbę, czy dałoby radę wysłać na maila zdj Fugi w dużej rozdzielczości?
ada-jeje chyba posiada takie zdjęcia? :) potrzebne nam do apelu, więc bardzo bym prosiła o fotki.

Posted

Psiara daj maila, to prześlę Ci zdjęcia. Fuga jest pod opieką Fundacji SOS Bokserom :)
fajnie, że chcecie pomóc.

Rybko, byl jeden potencjalny DS, nie wiem czy coś z tego będzie. Muszę dopytać.. mam nadzieję, że ludzie diagnozy się nie wystraszą.

Posted

Psiara widze ze juz odp. dostalas od soemy, bo to wlasnie ona moze podeslac Ci fotki.
Bardzo sie cieszymy i dziekujemy za wasze zazangazowanie i za pomoc bezdomniakom, oni bardzo was potrzebuja.

Posted

Super, tylko sie cieszyc ze jest nas coraz wiecej, w kupie sila. Wasz entuzjazm jest do pozazdroszczenia, wasza empatia dla zwierzat, pomysly i wszystko co robicie dla braci mniejszych, oni wam to zwroca lizac po rekach, merdajac ogonkami, patrzac na was maslanymi oczami. A i wy napewno macie duzo radosci kiedy dzieki waszej pracy jakis psiak znajdzie domek. Zapytam tez nasza hanek czy jest mozeliwe umiescic link do waszego blogu na naszej stronie.

Posted

dokładnie! :) w szkole mamy zamiar popytać kto by chciał zostać wolontariuszem fundacyjnym, to wtedy będzie NAS jeszcze więcej!! a ja się cieszę, że takie dogomaniaczki jak Wy są tutaj, zazwyczaj dla dorosłych ludzi liczy się tylko własne szczęście, rzadko albo wcale jednak jest czas na takie sprawy jak schronisko, czy bezdomne psy. A wam leży na sercu ich przyszłość ich zdrowie, szukacie im domów i poświęcacie im mnóśtwo czasu. Mam nadzięję, że dzięki nam wszystkim te psiaki będą miały jak najlepiej:)

Posted

A ja pamiętam boksia Barona z Waszego schronu, a właściwie były dwa tylko jeden został adoptowany przez wolontariuszkę (pręgowany), a żółtego Barona wzięła fundacja.
Kochane dziewczyny wszystkie jesteście :loveu::loveu::loveu:

Posted

psiara wklejam Ci linka do zakonczonego bazarku, ale mozesz sobie zobaczyc jak powinien wygladac bazarek, reszte wytlumacza Ci dogomaniaczki ktore juz maja wprawe w wystawianiu bazarkow. Trzeba zrobic fotki kazdej jednej rzeczy osobno, zalozyc watek bazarku z wklejeniem linka do watku psa na ktorego robisz bazarek lub na ogolny schroniskowy.
http://www.dogomania.pl/threads/181108-KONIEC-ROZLICZAMY-ksiAE-A-ki-dzieciAE-ce-historia-przewodniki-naFUGAE

Posted

a w jakiej kategorii mam go założyć? tam gdzie zakłada się normalne wątki?
kurde bo mamy troche rzeczy, ale z uwagi na to że nie umiemy tego wystawić to nie mamy z tego pożytku.. no nic popytam jeszcze jak go założyć. ;]

Posted

W tym wątku, który wysłała Ci Ada-jeje na samej górze po lewej stronie masz wpisaną ścieżkę. Czyli:

Forum->Psy w potrzebie->Akcje->Bazarek->zakończone-> temat bazarku

Naciśnij na bazarek i znajdziesz się w dziale z aktualnie trwającymi bazarkami. Jest tam opcja napisz nowy temat.
A dalej tak jak widać na bazarku prezentowanym wcześniej.
Jak masz pytania pisz:)

Posted

dzisiaj nie było czasu na zrobienie bazarku, bo załatwiałyśmy przewóz 60 materacy ze szpitala do schroniska i naprawdopodobniej przyjadą w poniedziałek :) rzeczy na bazarki mamy sporo więc nie musimy się martwić, mamy figrurki (świąteczne) książkim gry, biżuterię i ogólnie takie bzdety, może jeszcze jakieś ciuchy znajdziemy :)