kizimizi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Biszkopcik jest psem w typie labladora. Nie da sie pominąć podobnego pyszczka i koloru sierści. Jednak na tym podobizna się kończy. Biszkopik ma niewiele z labkowego usposobienia. Jest dominujący i bardzo absorbujący. Pies został wyrzucony na ulicę i tak trafił do schroniska. Dość szybko zainteresowano sie jego adopcją. Jednak okazało sie, zę biszkopt ma charakter; nie lubi malych dzieci, jest o nie zazdrosny. Nie toleruje też innych psów, zwłaszcza tych małych. Z tego też powodu piesek wrócił z adopcji. Nie muszę chyba pisać jak go to dotknęło?:shake: Biszkopcik mimo kastracji starał sie zapanować nad boksem. Pracownicy a przede wszystkim psy z domku miały go serdecznie dość i tak trafil na duzy kojec. Do nieco większych psów. Tu sie wyciszył. Biszkopt jes mlody. Ma ok. 1,5 roku. Jest zaszczepiony i wykastrowany. jest rowniez zaczipowany. Proszę o pomoc w ogłaszaniu Biszkopcika by mógł trafić do odpowiednich ludzi, którzy dadzą mu dom na jaki zasługuje. Proszę o pomoc w ogłaszaniu. Biszkopt ma tylko gumtree, które mu ponawiam co jakiś zcas. jest też na wątku labladorów w potrzebie. Dane do ogłoszen; kizi-mizi@wp.pl 664 532 841 Quote
kora78 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kizi popraw,że ma 1,5 roku, a nie m-cy :D zaznaczam psiaka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kizimizi Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Matko Biszkopt, nikt do ciebie nie zagląda:( Quote
kora78 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 miasto podamy na pm. nie na forum jak kojarzę to jest wykastrowany,ale pewności nie mam. trzeba na kizi czekać, ona ma notatki Quote
kizimizi Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 tak, kastrat z kompletem szczepien. Quote
kora78 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 tylko to jest taka miniatura labka. dla mnie to żaden labek, tylko kolor... on do kolan sięga. malutki jest,m a dorosły już Quote
kkanarekk Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2010/03/BISZKOPT-PIES-DLA-LUDZI-AMBITNYCH.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,12659,Lw==.html Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 mercy i co z tym znajomym? pewnie nic, co? zróbcie tekst labkowi to poogłąszam na 6 portalach chociaż Quote
kizimizi Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 ja mam zrobic Dylanowi i cos weny nie mam. Dodam z gumtree tylko jakas awaria jest i nie moge teraz. Quote
kizimizi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='kora78'] zróbcie tekst labkowi to poogłąszam na 6 portalach chociaż W pierwszym poscie od dawna jest teks. Biszkopcik jest psem w typie labladora. Nie da sie pominąć podobnego pyszczka i koloru sierści. Jednak na tym podobizna się kończy. Biszkopik ma niewiele z labkowego usposobienia. Jest dominujący i bardzo absorbujący. Pies został wyrzucony na ulicę i tak trafił do schroniska. Dość szybko zainteresowano sie jego adopcją. Jednak okazało sie, zę biszkopt ma charakter; nie lubi malych dzieci, jest o nie zazdrosny. Nie toleruje też innych psów, zwłaszcza tych małych. Z tego też powodu piesek wrócił z adopcji. Nie muszę chyba pisać jak go to dotknęło? Biszkopcik mimo kastracji starał sie zapanować nad boksem. Pracownicy a przede wszystkim psy z domku miały go serdecznie dość i tak trafil na duzy kojec. Do nieco większych psów. Tu sie wyciszył. Biszkopt jes mlody. Ma ok. 1,5 roku. Jest zaszczepiony i wykastrowany. jest rowniez zaczipowany. Proszę o pomoc w ogłaszaniu Biszkopcika by mógł trafić do odpowiednich ludzi, którzy dadzą mu dom na jaki zasługuje. Quote
kora78 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 nie widziałąm go wczoraj, ponoć sporo adopcji było, może poszedł? Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kurcze jakos na pocztaku takie zainteresowanie nim bylo a pozniej spokoj. Musze znow ruszyć z nowymi ogloszeniami dla niego. Zrobie allegro i gumtree inne a Ty Kora moze coś też? Quote
kora78 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mogę,ale teraz zajęć mam sporo i może t trochę potrwać Quote
kizimizi Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 ok to sobie go dopisz do listy ogloszeniowej. Quote
kora78 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 zrobiłąm morusek adopcje org adopcja psa autogiełda alegratka ojej Quote
kora78 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mam nowe fotki nic się nie zmiania u niego tylko jeden nowy kolega w boksie, jest ich teraz 4 Quote
Recommended Posts