marlenka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Przyciąnał mnie tutaj tytuł wątku , i wlazłam . Kto powiedział ze ona jest brzydka ?????? Ona jest śliczna ....... Tylko musi trafić do domu , gdzie ja wykąpia i zadbaja , wszystkie psy w schronach mają to do siebie że sa jakies "inne" a w domach pieknieja . Quote
kizimizi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Markenko my to wiemy. Tyko czemu o Ule nikt nie pyta :( Quote
Cajus JB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Na pewno jak znajdzie się domek będzie Ją kochał taką jaka jest. Piękną. Quote
marlenka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kizimizi napisał(a):Markenko my to wiemy. Tyko czemu o Ule nikt nie pyta :( Kizimizi - powiem tak , miałam na Dt Nugata z Boguszyc , mały , krótkie łapki , gruby z podobnymi uszami jak Ula . SBD mówiła ze to jest urocza pokraka , sama jak go zabrałam ze schronu mówiłam ze jest brzydki , z upływaem czasu piękniejszego psa dla mnie nie było ... ale domków tez nie . Nugat był u mnie pół oru zmienił się nie do poznania , z psa który bał sie własnego cienia stał sie psem który potrafił obcej osobie wskoczyc w lecznicy na kolana i wsadzić pyska do kawy która uwilbiał . I tak Nugat siedział u mnie chyba z pól roku , zero telefonów , nic .... i w końcu trafił mu sie dom , wsapniały , kochająca Pani .... U mnie tymczasy długo siedziały ale jak mi powiedziała Pani która adoptowała ode mnie sunie " dla każdego psa jest gdzieś dom tylko muszą sie odnaleźć " my pomagamy im w tym , i tylko tyle ... Quote
Cajus JB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 marlenka napisał(a):U mnie tymczasy długo siedziały ale jak mi powiedziała Pani która adoptowała ode mnie sunie " dla każdego psa jest gdzieś dom tylko muszą sie odnaleźć " my pomagamy im w tym , i tylko tyle ... I ja kieruję się tą zasadą. Quote
marlenka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Zrobiłam Uli na początek gumtrii. Jak znajdę chwilkę to jeszcze robię ogłoszenia , i trzymam kciuki o ona jest śliczna :) http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=204959076&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ204959076MXGuidMZ12895e93-72c0-a20b-2737-1e27ffffacb0&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200001%3B9131%3B204959076%3B41367341%3B%3B&secev=AQAAASiO9egAAM0AAAABACIxMjg5NWU5Mzk5Ny5hMjBiMjcyLjQ2ZGE0LmZmZmY2NmMxAAAAAQAAAAAMN21kAHeaXusLV4bMgCJIn6kSDeHi3YJ0&wmid=204959076 Kizimizi podaję namiar na CIebie i będą przychodzić linki aktywacyjne na Twoja skrzynkę :) Sprawdź czy w ogłoszeniach wszystko oki , do niektórych nie mogę dodać zdjec bo za duzy format , a ja nie umiem zmniejszać :oops: Quote
lunarmermaid Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja tez popieram tą zasadę.Do tej pory mialam tymczasy,które siedziały maksimum 3 miesiące.A teraz trafił mi się Kudłaty - jest już u mnie od września i pomimo ogłoszeń zero odzewu i Spajky,który był w schronisku aż 8 lat - jest u mnie już ponad rok,dalej nie umie chodzić na smyczy.I nie chce się tego nauczyć.Można przy nim zostawić otwartą bramkę i nie wyjdzie nawet na krok.Chyba boi się,że znowu się zgubi.I mam wrażenie,że zostanie już ze mną - jest przekochany! Ula też znajdzie swojego ludzia - skoro nam się podoba to komuś też się spodoba! Quote
kizimizi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 marlenka napisał(a):Zrobiłam Uli na początek gumtrii. Jak znajdę chwilkę to jeszcze robię ogłoszenia , i trzymam kciuki o ona jest śliczna :) Kizimizi podaję namiar na CIebie i będą przychodzić linki aktywacyjne na Twoja skrzynkę :) Tekst jest na 1 stronie. namiary na mnie 664 532 841 kizi-mizi@wp.pl DZiewczyny Ula ma wykupiony pakiet ogloszen i co chwile ktos jej dorabia. Ja nie mowie ze to zle i ze są być moze niepotrzebne ale niedługo na wiekszosci portalach nie bedzie można dodac tego gotowego tekstu bo będą duble. CZy jesli robicie tyle ogloszen moglabym was poprosic o pomoc dla naszej babinki Buni, ktora kompletnie nikt sie nei interesuje bo ma ponad 9 lat, jest przeciętna no i ... trochę dzika:roll: No bo na co komu taki pies ?:shake: Quote
marlenka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kizimizi napisał(a):Tekst jest na 1 stronie. namiary na mnie 664 532 841 kizi-mizi@wp.pl DZiewczyny Ula ma wykupiony pakiet ogloszen i co chwile ktos jej dorabia. Ja nie mowie ze to zle i ze są być moze niepotrzebne ale niedługo na wiekszosci portalach nie bedzie można dodac tego gotowego tekstu bo będą duble. CZy jesli robicie tyle ogloszen moglabym was poprosic o pomoc dla naszej babinki Buni, ktora kompletnie nikt sie nei interesuje bo ma ponad 9 lat, jest przeciętna no i ... trochę dzika:roll: No bo na co komu taki pies ?:shake: Daj link wątku do babuni ? zreszta ktos szuka starszego psa dla 80 - letniej Pani wiec moze ją wrzucę Quote
kora78 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 cieszę się,m że tylu ciotkom się Ula podoba, bo może rzeczywiście spodoba sie tez temu właściwemu wreszcie. Ogłoszenia bez fotek chyba są bez sensu. Mogę pozmneijszane powysyłać, podaj maila marlenka :) Bunię prosimy ogłąszać, ale Ulę też :) Quote
kizimizi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Buniaczek: http://www.dogomania.pl/threads/175966-Bunia-rozpoczyna-nowe-%C5%BCycie-a-wciaz-brak-60Z%C5%81 Quote
Cajus JB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kora78 napisał(a):cieszę się,m że tylu ciotkom się Ula podoba Proszę mnie nie wrzucać do jednego worka. :lol: Moja płeć jest odmienna. Ta gorsza. :lol: Quote
kizimizi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Cajus JB napisał(a):Proszę mnie nie wrzucać do jednego worka. :lol: Moja płeć jest odmienna. Ta gorsza. :lol: To juz 3 facet na dogo, ktorego poznałam. Przy dwuch pierwszych wyskoczyłąm z "ciotkami" teraz Korze sie udało:oops2: Tym bardziej cieszymy sie, ze Ula również męskim gustom przypadła :cool3: Quote
marlenka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kora78 napisał(a):cieszę się,m że tylu ciotkom się Ula podoba, bo może rzeczywiście spodoba sie tez temu właściwemu wreszcie. Ogłoszenia bez fotek chyba są bez sensu. Mogę pozmneijszane powysyłać, podaj maila marlenka :) Bunię prosimy ogłąszać, ale Ulę też :) Linki aktywacyjne beda przychodzić do kizimizi i może dorzucić fotki , tylko w jednym się nie załadowało , reszta jest oki :) a mój adres kasiafrej@wp.pl Quote
Cajus JB Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kizimizi napisał(a):To juz 3 facet na dogo, ktorego poznałam. Przy dwuch pierwszych wyskoczyłąm z "ciotkami" teraz Korze sie udało:oops2: Tym bardziej cieszymy sie, ze Ula również męskim gustom przypadła :cool3: Jest nas na pewno 7, ale słyszałem o 11. :lol: Czasami nie mam już siły prostować. :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Halinów k/W-wy! Malutka ŻABKA na ulicy! Kto pierwszy ja rozjedzie?! Quote
kora78 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 sorki Cajus :) to chyba 4 wujek, jakie tu znam :) tak mało tych wujkó naprawdę? 14stu tylko?? osz... nieczułe serduszyska!! Quote
kora78 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 kochana grubaska z daleka macha na nas już ogonem :) nada kest na wybiegu, bo boksy remontują się nadal. Będzie sunia miała na podłodze kostkę, a po bokach już są kafelki i blacha nówka funkiel :) Quote
lunarmermaid Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To będzie Uleńka w luksusach mieszkać! Szkoda tylko,że w schronisku a nie we własnym domku... Quote
kizimizi Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Podnosimy Uleńkę i jej nową podobna psia koleżankę. lunarmermaid twój banerek z Frankiem już intelektualny bo on ma domek już dawno :) Quote
Recommended Posts