kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 jeszcze w 1 poście usuń to o antybiotyku i ropniu, bo już zdrowa Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zrobilam: adopcje org cafe animal ale gratka ojej autogielda kupsprzedaj Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Kora skrocilam twoj tekst i wycialam troche (zeby nie bylo ze ona nic nie umie, ze neic nie zna, wszystkiego trzeba ja uczyc).Ktos mogłby pomyśleć ze to dzikus z działek. PS. Ona ma siłę! JAk ją ostatnio trzymałam to ciągnęła równo! Ma gumtree i allegro. Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 a co ona umie? umie chodzić na smyczy? umie nie wchodzić na stół? tego nie wiesz, nic nie wiesz... Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Byc moze ale jak przeczytasz: "Ona tego nie zna. Dzieciństwo spędziła w schronisku, jej zabawą było... Ganianie much wkoło budy? Ucieczka przed silniejszymi psami w kojcu? Dopychanie się bokami do miski? Jako szczenię nie spodobała się nikomu, teraz wyrosła i nadal się nie podoba. A nawet nie ma na to szans" " Mimo, że pewnie nie zna lub nie pamięta życia bez krat, szybko zaaklimatyzuje się w nowym domu. Może nie umieć chodzić na smyczy, ale nie jest duża i silna, kilka dni tresury na smakołyki " " Najważniejsze, co powinien mieć adoptowany pies, to Brzydula ma, uległość, posłuszeństwo" .... to każdy sie wystraszy takiej adopcji i nawet nie odpowie na ogłoszenia. Wole mowic o tym w trakcie rozmowy. Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 1 cytat- taki tragizm chciałąm, że całę życie od dziecka za kratami 2 cytat- szybko sie dostosuje,bo jest lagodna i dobra.mila. grzeczna sie wydaje. na smyczy na bank nie umie chodzic, skoro od szczeniaka 3 lata w schro. na smyczy szla tylko do auta do weta i raz w roku na szczepienie 3 cytat- źle? a co powinien miec pies ze schronu,jakiego przeszlosc jest nieznana? musi byc grzeczny, bo taki jak asti czy lapek domu przeciez nie znajdzie. kazdy bedzie sie bal,co on w domu pokaze. jak chcesz. ja robilam z trkstem w calosci. zmieniac teraz nie bede Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 no właśnie ty masz takie a ja takie. Zobaczymy czy w ogóle coś wypali. To lecimy z kremówką -moze ją tak nazwiemy? Kurcze ja mam an jutro ponad 30 pojęć do opracowania a cały czas na kompie siedze. Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kremowej nie chcę nowego wątku, bo już mam ich za dużo i nie ogarniam. Patrz,że do Mopa nikt nie zagląda, do choruszka weź zrób im jeden wątek zamiast 3, zaszantażuję Cię ponownie- ja nie będę wchodzić, jak zrobisz 3 wątki Quote
kizimizi Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczony bedzie an "nasze" psieczki. Ich ogłaszanie, dt, transport, leczenie: http://www.dogomania.pl/threads/182187-super-kosmetyki-na-prezenty-i-nie-tylko-znane-marki-niskie-ceny-koniec-kwietnia Quote
magdyska25 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nie jest urodziwa? Piękne umaszczenie!!! Do tego młoda (3 lata- co to takiego?). Na Ulcie znajdą się Właściciele!!! Quote
kizimizi Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Kochana co tok na dól spadzasz. Wykupiłąm jej na ostatnia chwile pakiecik ogłoszen na bazarku :) Quote
holly101 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Przecież to jedna z piękniejszych suń jakie widziałam... Nie rozumiem jak ktokolwiek może o niej powiedzieć, że jest brzydka... Do góry Ślicznotko :) Quote
kora78 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 holly wiesz, to że siedzi tam od szczeniaka i z charakteru wydaje się ok to świadczy, że się nikomu wystarczająco nie spodobała, by na nią trafiło i by ją do domu zabrał :( witamy sąsiadkę :) Quote
holly101 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Jeszcze po prostu nie trafiła na człowieka z dobrym gustem ;) A tak na poważnie - liczę na to, że ktoś zapragnie stworzyć jej dom... Ja również witam :) Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ulcia dziś była jedzeniem bardzo zajęta, kości wcinała, a kolega z boksu wdzięczył się, co niemiara. Quote
holly101 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No nie dziwię się mu wcale - taka Sunia- Niunia obok ;) Quote
kizimizi Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 tak Ulka jest fajna. No ale zbyt pospolita na polskie realia ... ach:( Quote
kora78 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 tzn jak dla mnie to ona ma umaszczenie nitypowe bardzo grzbiet cały czarny, a podpalana na pręgowano :D ale całą sobą jest nieciekawa, może to lepsze określenie, niż brzydka Quote
Recommended Posts