Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Założycielka wątku:helo: lub Osoby z ŚTOZ :helo:proszone są o przybycie i udzielenie informacji - co się dzieje z trójką psów, którym wątek jest poświęcony.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odi napisał(a):
Założycielka wątku:helo: lub Osoby z ŚTOZ :helo:proszone są o przybycie i udzielenie informacji - co się dzieje z trójką psów, którym wątek jest poświęcony.

Bardzo są proszone!!!!!!!!!!!

Posted

Ponawiam swój apel:
Założycielka wątku lub Osoby z ŚTOZ proszone są o przybycie i udzielenie informacji - co się dzieje z trójką psów, którym wątek jest poświęcony.

Posted

Podnoszę wątek z nadzieją, że ŚTOZ wreszcie będzie uprzejme odpowiedzieć, jakie dalsze czynności prowadzi w sprawie tej interwencji.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Dlaczego? Czy Ty coś wiesz? Nie możesz nam napisać?

z tego co wiem, psy są tam nadal...nie znam szczegółów, ale tyle dowiedziałam się właśnie od EwyB, z którą się normalnie dogaduję...

na temat obecności na wątku Enedy nie będę sie wypowiadać, w każdym razie na pewne sprawy i postępowanie mam nieco odmienne poglądy niz założycielka tego wątku...

Posted

Skoro już jestem na dogo - Eneda bardzo Cię proszę o relację co się dzieje dalej z psami.
Czy odebraliście już tego pieska z piwnicy?

Posted

Enedo, czy byłabyś uprzejma, skoro już bywasz na Dogo, wstąpić tu i poinformować nas zainteresowanych - co się dzieje z pieskami - bohaterami założonego przez Ciebie wątku?

Posted

Przepraszam Was, ale zagubiłam wątek.

Na miejscu miała być prezeska ŚTOZU, nie wiem czy była. Odi masz chyba z nią kontakt telefoniczny? Na czym stanęła Wasza rozmowa telefoniczna?

Posted

Enedo - rozmawiałam z Panią Prezes przez telefon ponad trzy tygodnie temu. Aktualnie i przez najbliższe kilka dni na mojej karcie telefonicznej pustki, więc do długiego weekendu włącznie nie będę mogła zatelefonować.
Dlatego też proszę Ciebie o dotarcie do Pani Prezes lub bezpośrednio do tych psów i podanie na watku co się z nimi dzieje.

Posted

Właśnie dodzwoniłam się do prezeski. Z racji tego, że wchodzą tu prawne aspekty [na których ja się nie znam] sprawą zajmuję się zarząd Śtozu. Z tego co się dowiedziałam jutro kolejna wizyta kogoś z zarządu.

Posted

Enedo, dziękuję za info. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu przekażesz nam tu najświeższe wiadomości na temat kondycji tych trzech piesków.

Ponawiam pytanie: kiedy wreszcie odbierzecie babsztylowi tego pieska uwięzionego w piwnicy bez pożywienia i picia ???

Przepraszam za offa: dzisiaj, tj. 8 maja 2010 r. w TVN 24 o godz. 11.35 będzie mówiła kahoona w imieniu EMIR na temat okrucieństwa wobec zwierząt.