eneda Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Dostałam informację z zarządu, że na ostatniej wizycie nie zastali właścicielki psów, ale zastali psiaka z piwnicy przy budzie. Osoby przeprowadzające wizytę zostawili pismo z nakazem przedłużenia wszystkim psiakom łańcuchów i karmę. Nie ma zrobionych żadnych zdjęć. Quote
ata Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='eneda']Dostałam informację z zarządu, że na ostatniej wizycie nie zastali właścicielki psów, ale zastali psiaka z piwnicy przy budzie. Osoby przeprowadzające wizytę zostawili pismo z nakazem przedłużenia wszystkim psiakom łańcuchów i karmę. Nie ma zrobionych żadnych zdjęć. Ale kaszana.... Biedne psiaki, wychodzi na to, że całe życie spędzą na tych łańcuchach.... to nie w porządku:-( Ciekawe dlaczego nikt nie zrobił zdjęć:roll: Quote
divia_gg Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Pozwole sobie zaprosic na bazarek prowadzony przeze mnie na kieleckie psiaki... http://www.dogomania.pl/threads/184812-**Misiaki-pluszaki-bi%C5%BCu-ciuszki.-MISZ-MASZ-na-Kielce.-Do-20.05-*-ZAPRASZAM Quote
Odi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Enedo, dziękuję za informacje. Niestety - ciągle to samo - nie było właścicielki psów. Sama przecież wspominałaś, iż pozostawianie karmy niczego nie zmienia, gdyż babsko i tak nie podaje tej karmy psom. Komu osoby przeprowadzające inspekcję przekazały pismo dot. m.in. przedłużenia łańcuchów ? Enedo, przecież Ty znasz ten adres, gdyż byłaś na pierwszej interwencji, zatem czy mogłabyś pójść na tę posesję i zrobić zdjęcia tym wszystkim trzem psiakom, a przy okazji dałabyś im jeść, pić i sprawdziłabyś, jakie mają obecnie warunki życia - proszę. Quote
Odi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Hej! Eneda! Proszę o informacje na temat piesków oraz aktualne fotografie nieszczęsnych, którym przecież sama założyłaś ten wątek. Quote
Odi Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='"eneda"'] Piekło w centrum kielc!!! Ratunku Dzisiaj byłam też na kilku interwencjach....niestety o jednej z nich nie przestaje myśleć.... Enedo, tę informację podałaś w lutym. Jest koniec maja, a te nieszczęsne psy naprawdę nie mają na kogo liczyć, jak tylko na ten Wasz ŚTOZ, więc, jak będzie ??? Quote
emilia2280 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 to jakas komedia sytuacyjna. zachowanie Enedy, bo psi to jest dramat. Quote
Odi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 andzia69 napisał(a):ej Odi, Odi :) kap...kap...kap... jestem kroplą drążącą sumienie Enedy ... kap...kap... Enedo - Pieski LICZĄ na Ciebie Quote
Odi Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Eneda - nie przestajesz myśleć o Pieskach z Twojej "interwencji" czy wręcz przeciwnie? Quote
Odi Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Pieski z "piekła w centrum Kielc" - żyjecie ??? Proszę o aktualne fotografie tych Waszych "PODOPIECZNYCH". Quote
Monica_20 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja tez się nimi interesuje, jestem ciekawa co z nimi. Czy nie głodują i nie usychają z pragnienia. Mam nadzieje, że mimo iż na wątku cisza to w rzeczywistości nie są zostawione same sobie. Quote
Pipi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 I ja jestem wprost wstrząśnięta,że powstał wątek,psy pokazane,że cierpią i cisza.Tak nie można.Martwimy się,jesteśmy daleko,ale się martwimy. Quote
andzia69 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 zapytajcie enedy na innym wątku, gdzie się aktywnie udziela;) http://www.dogomania.pl/threads/187260-KIELCE!!!-Omal-jej-nie-ukamienowali-!!!/page6 Quote
eneda Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Tak jak już pisałam sprawę przejął zarząd ŚTOZU. Podobno był i kobieta poprawia warunki. O zdjęcia też prosiłam. Powiedziano mi, że pies z piwnicy ma własną budę, a wszystkim psiakom przedłużono łańcuchy i niby biegają w nocy.... Quote
Monica_20 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Miejmy nadzieje że tak na prawdę jest. Oby nie cierpiały. Quote
Recommended Posts