Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam informację z zarządu, że na ostatniej wizycie nie zastali właścicielki psów, ale zastali psiaka z piwnicy przy budzie.
Osoby przeprowadzające wizytę zostawili pismo z nakazem przedłużenia wszystkim psiakom łańcuchów i karmę.
Nie ma zrobionych żadnych zdjęć.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eneda']Dostałam informację z zarządu, że na ostatniej wizycie nie zastali właścicielki psów, ale zastali psiaka z piwnicy przy budzie.
Osoby przeprowadzające wizytę zostawili pismo z nakazem przedłużenia wszystkim psiakom łańcuchów i karmę.
Nie ma zrobionych żadnych zdjęć.

Ale kaszana.... Biedne psiaki, wychodzi na to, że całe życie spędzą na tych łańcuchach.... to nie w porządku:-(
Ciekawe dlaczego nikt nie zrobił zdjęć:roll:

Posted

Enedo, dziękuję za informacje.
Niestety - ciągle to samo - nie było właścicielki psów.
Sama przecież wspominałaś, iż pozostawianie karmy niczego nie zmienia, gdyż babsko i tak nie podaje tej karmy psom.

Komu osoby przeprowadzające inspekcję przekazały pismo dot. m.in. przedłużenia łańcuchów ?

Enedo, przecież Ty znasz ten adres, gdyż byłaś na pierwszej interwencji, zatem czy mogłabyś pójść na tę posesję i zrobić zdjęcia tym wszystkim trzem psiakom, a przy okazji dałabyś im jeść, pić i sprawdziłabyś, jakie mają obecnie warunki życia - proszę.

Posted

Hej! Eneda! Proszę o informacje na temat piesków oraz aktualne fotografie nieszczęsnych, którym przecież sama założyłaś ten wątek.

Posted

[quote name='"eneda"']
Piekło w centrum kielc!!! Ratunku

Dzisiaj byłam też na kilku interwencjach....niestety o jednej z nich nie przestaje myśleć....

Enedo, tę informację podałaś w lutym. Jest koniec maja, a te nieszczęsne psy naprawdę nie mają na kogo liczyć, jak tylko na ten Wasz ŚTOZ, więc, jak będzie ???

Posted

andzia69 napisał(a):
ej Odi, Odi :)

kap...kap...kap... jestem kroplą drążącą sumienie Enedy ... kap...kap... Enedo - Pieski LICZĄ na Ciebie

Posted

Ja tez się nimi interesuje, jestem ciekawa co z nimi. Czy nie głodują i nie usychają z pragnienia. Mam nadzieje, że mimo iż na wątku cisza to w rzeczywistości nie są zostawione same sobie.

Posted

I ja jestem wprost wstrząśnięta,że powstał wątek,psy pokazane,że cierpią i cisza.Tak nie można.Martwimy się,jesteśmy daleko,ale się martwimy.

• 2 weeks later...
Posted

Tak jak już pisałam sprawę przejął zarząd ŚTOZU. Podobno był i kobieta poprawia warunki. O zdjęcia też prosiłam.
Powiedziano mi, że pies z piwnicy ma własną budę, a wszystkim psiakom przedłużono łańcuchy i niby biegają w nocy....

• 2 weeks later...