Monia-Fionia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A tak poza tym to przeciez mógłbyś uczestniczyć w jakichś zajęciach z udziałem psów, czy to agility, obedience, frisbee, itp. Ale wsyzstkiego najlepiej dowiedzieć się w związku lub na stronie związkowej wrocławskiej. Quote
wiska Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Słuchajcie a ta wystawa jamnikow we wroclawiu to GDZIE dokladnie jest ??? Quote
Agappe Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='wiska']Słuchajcie a ta wystawa jamnikow we wroclawiu to GDZIE dokladnie jest ??? proponuje też troche poszukac i poczytać samemu.. a nie od razu zadawać takie pytania!!:mad: :mad: http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/ Quote
wiska Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Na tej twojej str. bylo napisane ,ze we wroclawiu,ale gdzie to juz nie napisali (wroclaw jest troszki duzy:evil_lol: ). A ja w internecie krotko jestem (jakies 30min dziennie) i nie mam czasu szukac-jak nie chcesz mi pisac gdzie jest,albo nie wiesz to po prostu nie pisz.:shake: Quote
JASMIN Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 wiska napisał(a):Słuchajcie a ta wystawa jamnikow we wroclawiu to GDZIE dokladnie jest ??? Klubówka jamników jest w Środzie Śląskiej, organizowana przez wrocławski oddział Quote
Agappe Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='wiska']Na tej twojej str. bylo napisane ,ze we wroclawiu,ale gdzie to juz nie napisali (wroclaw jest troszki duzy:evil_lol: ). A ja w internecie krotko jestem (jakies 30min dziennie) i nie mam czasu szukac-jak nie chcesz mi pisac gdzie jest,albo nie wiesz to po prostu nie pisz.:shake: eh na "tej mojej stronie" jest troszke więcej "MIEJSCE WYSTAWY: Środa Śląska (30 km od Wrocławia w kierunku na Zieloną Górę) Otwarcie Wystawy: godzina 9.45" i ew. kontakt do nich "ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE ODDZIAŁ WE WROCŁAWIU ul. Leszczyńskiego 7 50-078 Wrocław Tel/fax: 071/343-25-22, fax 071/342-13-41 www.zkwp-wroclaw.org.pl e-mail: poczta@zkwp-wroclaw.org.pl" Quote
Recommended Posts