Elitesse Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Zgłoszenia, ogłoszenia i reklamy prosimy przesyłać do dnia 7.08.2006. – za pierwszego psa (z katalogiem) – 90,00 PLN, – za każdego następnego (bez katalogu) – 70,00 PLN, – za zgłoszenie do klasy szczeniąt – 40,00 PLN, – zgłoszenia do klasy weteranów (z katalogiem) – bezpłatne. Rasy polskie są zwolnione z opłaty pod warunkiem wystawienia psa. Interchampiony nie są zwolnione z opłaty. W dniach Wystawy(23-24.09.2006) opłata za każde zgłoszenie (bez względu na klasę) wynosi 150,00 PLN. Dotyczy to tylko psów zgłoszonych i przyjętych w terminie. Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział we Wrocławiu ul. Leszczyńskiego 7, 50-078 Wrocław tel.fax 071/343-25-22, 071/342-13-41 www.zkwp-wroclaw.org.pl; e-mail: poczta@zkwp-wroclaw.org.pl Konto bankowe: PKO BP IV O/Wrocław, 34 1020 5242 0000 2602 0019 8408 – w sobotę 23.09.2006 oceniane będą grupy FCI: I, III, IV, VII, X, – w niedzielę 24.09.2006 oceniane będą grupy FCI: II, V, VI, VIII, IX. Quote
Elitesse Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 SOBOTA, 23.09.2006: GRUPA I: Zbigniew Szcześniak - owczarek niemiecki Mirosław Redlicki - owczarki brytyjskie (bez owczarków szetlandzkich) Mariola Semik - rasy polskie, owczarek szetlandzki Krystyna Łukasiewicz - pozostałe rasy GRUPA III: Jaroslav Matyas (Słowacja) - american staffordshire terrier Igor Selimovic (Chorwacja) - bulterier, staffordshire bull terrier Jesus Pastor (Hiszpania) - yorkshire terrier Aneta Sobkowska - terier szkocki, west highland white terrier Marek Trębala - teriery wysokonożne (bez airedale terrier) Andrzej Jendrasiak - airedale terrier, pozostałe rasy Andrzej Kaźmierski - klasa młodzieży: yorkshire terrier, terier szkocki, west highland white terrier GRUPA IV: Henryk Fonfara - jamniki krótkowłose, szorstkowłosy standardowy Marek Lewandowski - jamniki długowłose, szorstkowłosy miniaturowy, szorstkowłosy króliczy GRUPA VII: Magdalena Musiał - wyżły kontynentalne Małgorzata Lorenc - wyżły brytyjskie GRUPA X: Jerzy Mrugasiewicz - chart rosyjski, chart szkocki, wilczarz irlandzki Janina Staniszewska-Borkowska - pozostałe rasy MŁODY PREZENTER: - Dorota Witkowska NIEDZIELA, 24.09.2006 GRUPA II: Marek Trębala - czarny terier Olga Dolejsova (Czechy) - sznaucer miniaturowy czarny, czarno-srebrny Andrzej Mania - sznaucer miniaturowy biały, pieprz i sól Zbigniew Ostrowski - sznaucery olbrzymy i średnie Janusz Rurarz - pinczery krótkowłose Halina Jandy - bokser Mariola Semik - szwajcarskie psy pasterskie Krystyna Łukasiewicz) - owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki Attila Soos (Węgry) - bernardyny, leonberger, nowofundland Jerzy Mrugasiewicz - cane corso, dogi niemieckie, dog argentyński Igor Selimovic (Chorwacja) - dogue de Bordeaux, shar pei, mastify Igor Mioc (Chorwacja) - buldog angielski, rottweiler Vibor Jezek (Chorwacja) - hovawart, pozostałe rasy GRUPA V: Ewa Szeliga-Szeremeta - alaskan malamute, chow-chow Pier Luigi Buratti (Włochy) - samojed, siberian husky Janina Staniszewska-Borkowska - szpice, pozostałe rasy GRUPA VI: Magdalena Musiał - bassety, rhodesian ridgeback, gończy polski Henryk Fonfara - bloodhound, beagle Małgorzata Wieremiejczyk - ogar polski posokowce, dalmatyńczyk, pozostałe rasy GRUPA VIII: Małgorzata Lorenc - golden retriever Piotr Śliwka - labrador retriever, psy Dorota Witkowska - labrador, suki Zygmunt Jakubowski - spaniele Joanna szczepańska-Korpetta - golden retriever (klasa młodzieży) pozostałe rasy GRUPA IX: V. A. van Raamsdonk (Belgia) - buldog francuski, boston terrier Jaroslav Matyas (Słowacja) - chiński grzywacz, mops Larisa Postolova (Rosja) - spaniele kontynentalne, pudle Mirosław Redlicki - brabantczyk, gryfonik belgijski, gryfonik brukselski, cavalier King Charles spaniel, King Charles spaniel, shih-tzu, spaniel tybetański, terier tybetański Andrzej Kaźmierski pozostałe rasy MŁODY PREZENTER: Aneta Sobkowska-Dopierała Quote
Musiałek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Oj fajna może być ta wystawka - taka wczesno jesienna - moze byc ładna pogoda :)) tylko że mam tego samego sędziego co bedę miec teraz w Opolu :((( więc czy to warto jechac 2 x po to samo ??? Quote
Elitesse Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 a do klasy posredniej juz sie nie bedziesz lapala ?? Quote
Musiałek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Elitesse napisał(a):a do klasy posredniej juz sie nie bedziesz lapala ?? Własnie policzyłam że bedzie miał 15 miesięcy i 11 dni :razz: więc juz w pośrednią będzie się łapał i znów bedzie najmłodszy :lol: No chyba troszkę to uzależnię od konkurencji :cool3: Quote
Elitesse Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Musiałek napisał(a):Własnie policzyłam że bedzie miał 15 miesięcy i 11 dni :razz: więc juz w pośrednią będzie się łapał i znów bedzie najmłodszy :lol: No chyba troszkę to uzależnię od konkurencji :cool3: zobaczysz jak cie ten sedzia oceni - jak mu sie piecho spodoba to chyba warto pojechac ;) Quote
Musiałek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Tak, tak !! a moze Blusik wyrosnie na cudo natury i nie bedzie musiał sie bać konkurencji :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Musiałek napisał(a):Tak, tak !! a moze Blusik wyrosnie na cudo natury i nie bedzie musiał sie bać konkurencji :evil_lol: no wlasnie ! takie podejscie jest najlepsze :multi: Quote
Godelaine Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Uuu... Jaka szkoda, że pan Redlicki belgów nie ma. Czyżby w tym roku nigdzie ich miał nie sędziować? :-( Czy ktoś może coś powiedzieć na temat pani Krystyny Łukasiewicz? Quote
Asdf Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Pier Luigi Buratti (Włochy) - samojed, siberian husky Wie ktoś coś o tym panu? :razz: Quote
Nitor-Nivalis Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='USH']Pier Luigi Buratti (Włochy) - samojed, siberian husky Wie ktoś coś o tym panu? :razz: Przewodniczący Klubu ras nordyckich we włoszech i jak sie nie myle hodowca Samoyedów. My już byliśmy przez niego oceniani i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Quote
Daisunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 postaram sie byc ale nie obiecuje ( jesli juz bede na tej wystawie to tylko jako widzka ;) ) Quote
Atena Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Berneńczyki, suki klasa szczeniąt ;):multi: Będe na 100%. Ale na MP-nie:shake: Quote
Pearl Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ja pojade coś wystawic, ale nie mam w planach zgłoszenia swojego psa..napewno nie do p. Redlickiego :) Quote
Iwa-R Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='USH']Pier Luigi Buratti (Włochy) - samojed, siberian husky Wie ktoś coś o tym panu? :razz: O jaka szkoda, że Chowów nie sędziuje, byłaby to dla mnie dodatkowa zachęta. Byliśmy oceniani przez tego Pana na klubówce w Łodzi 2005, En-Chou wygrał BIS szczeniąt, właśnie dzięki temu Panu :D A może dałoby się coś zrobić? :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='USH']Pier Luigi Buratti (Włochy) - samojed, siberian husky Wie ktoś coś o tym panu? :razz: Sędziował na Klubowej V grupy w 2005 r. w Łodzi. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Nam sędzia, a właściwie sędzina pasuje: p. Janina Staniszewska-Borkowska. Lubimy Wrocław! Jak wszystko dobrze pójdzie - będziemy. pzdr. Quote
lidush Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Zbigniew Szcześniak - owczarek niemiecki Mirosław Redlicki - owczarki brytyjskie (bez owczarków szetlandzkich) Mariola Semik - rasy polskie, owczarek szetlandzki Krystyna Łukasiewicz - pozostałe rasy Ja niestety nie jadę... U każdego z tych sędziów mogę być bliżej na pierwszej lepszej krajówce. Nie dość, że bliżej to jeszcze sporo taniej... Szkoda bo planowałam pojechać do Wrocławia tym bardziej, że w ubiegłym roku sędzia okazał się wyjątkowo kompetentny i miło dzięki temu wspominam ową wystawę. Quote
Atena Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Mariola Semik - szwajcarskie psy pasterskie hm... sędzi nie znam Będzie to nasz druga wystawa w szczeniakach i pierwsza w moim oddziale, którą mile wspominam z samego ogladania :) Quote
wiska Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Mam pyt.: kiedy i gdzie będzie jakaś wystawa lub impreza poświęcona psom??, chciałabym pójść i pooglądać pieski:mojego nie mogę wystawiać bo to mieszaniec...:lol: ,ale lubie podziwiać rasowe zwierzęta,:cool3: .No więc: będzie jakaś wystawa we Wrocławiu??-proszę o pomoc. Quote
aleb Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 No jasne, że są wystawy we Wrocławiu i to już za niedługo ;) 3 czerwca - klubowa jamników 23-24 września jest wystawa międzynarodowa Na pewno będziesz miała co podziwiać :) Quote
Agappe Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a tak w ogole to polecam www.zkwp.pl .. tam znajdziesz strone oddziału we Wrocławiu.. Quote
Monia-Fionia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Noi oczywiście można zapomnieć o wystawie pasterskich i zaganiających, 10.06.2006, sobota. Na Niskich Łakach, naprzeciwko zwyczajowego targowiska. Bede bardoz atrakcyjne pokazy umiejętności pasienia. Quote
Recommended Posts